Omdömen om Länsförsäkringar Uppsala
2011-02-17
Missnöjd
Rekommenderar opålitlig hantverkare o tar sen inget ansvar för det. Hantverkare som luras o gör dåligt jobb o sätter upp orimlig arbetstid. Länsförsäkringar helt ointresserade av konsekvenserna av deras rekomendation. Gör dessutom en bedömning då det gäller besiktning av hus och en annan då det gäller ersättning av uppkommen skada. Dessutom otrevliga och ointresserad av mig som kund. Riktigt dåliga
2009-04-27
L-A.S
Synd att det är så långa väntetider när man måste ringa upp dem i växeln, jag väntade 55 min. innan jag kom fram. Men sedan när jag väl kom fram så var den jag pratade med trevlig
2007-09-04
Anders
Det har med åren hänt några saker som jag fått ut på försäkringen av. Jag hade inbrott i bilen för några år sedan. Nu har jag fått lacken förstörd av betong som stänkt från ett bygge. Innan dess fick jag cykeln stulen. Det är aldrig något tjafs på Länsförsäkringar. Inget ifrågasättande eller tvekan när man ska få ersättning. Inställningen är "Det är klart du ska ha ersättning". Det är det som har fått mig att stanna så många år. Jag fick inte alls samma bemötande på TryggHansa som jag hade tidigare.
2007-05-14
Någon ville tydligen väldigt gärna ha min fina cykel och vips blev jag utan :-(. Fyllde i ett formulär på Länsförsäkringars hemsida och redan dagen efter fick jag besked från kontoret i Uppsala. Tack för snabb service!
2007-03-02
helene
mkt tillmötesgående och serviceinriktad personal!!!
Deras kundservice kan verkligen inte förhandla om försäkringar, och när jag berättade att jag fick billigare bilförsäkring då blev hon på kundservices helt sur.. och då¨sa jag om jag får billigare pris då stannar jag, och då säger hon "nu har jag tagit bort dig, tack och hej"...