Omdömen om Hasses Bilservice
2011-10-18
Thorbjörn.
Fick ombesiktning av handbromsen. Ringde runt till Saabverkstäderna men flera dagars väntetid eller jättedyrt. Hasses sa att jag skulle kika förbi. Lämnade bilen och gick och åt. Hämtade bilen och han med att åka till bilprovningen igen. Snabba ryck. Och billigt var det. Åkte dit sen och fick vajern bytt.
Har också varit dit för felsökning, annan verkstad kollade datan och sa 3500kronor kommer det att kosta. Hasses kollade datan och felsökte. Var en säkring och termostaten. Kosta inte mycket det inte.
2009-11-18
Jakob
Riktigt bra priser, och personalen är ärlig och trevlig. Solklar femma.
2009-11-15
A.L.W.
Har aldrig varit med om något liknande. Kom in med ett fel som jag trodde skulle kosta mig hela plånboken. vad händer, jo, jag får hjälp helt gratis!
Felet var en bagatell, inte visste jag det. Helt klart en seriös verkstad.
2009-06-26
Annalena
Jag är kräsen vad gäller bemötande, men denna verkstad slår allt! Positivt och tryggt! De gör alltid sitt bästa för att möta ens krångel och tar aldrig en krona i överpris.
2009-01-31
lilian
Man känner sig trygg när man lämnar sin bil till denna kunniga verkstad, både vad det gäller reparationer och priser.
2008-12-16
Sara
Hasse tar hand om sina kunder på bästa sätt och lite till! Ser bara möjligheter, inga problem!
Klart en seriös bilservice!!!
2008-07-11
Stefan
Denna SAAB-specialist är klart bästa verkstaden för SAAB i Skellefteå. Bra service, och bra för plånboken. Slår märkesverkstan med hästlängder. Tar inte de allra knöligaste grejorna, men för vanliga fel och service är detta nummer ett.

Alltid snabb och bra hjälp, seriös firma med trevlig personal.