2009-01-24
gB
(Omdömet avser Kjell & Company)
Beställde ett led set för min plasma TV, jättefin vara men ack så lång väntetid och förseningar. Tråkigt på en bra start.
(Omdömet avser Kjell & Company)
Grattis Kjell & Co! Här är ett företag som har LYCKATS! Butikerna är inte fysikt stora, men utbudet är omfattande. Det viktigaste av allt är att Kjell & Co har en utbildad personal som är serviceinriktade, lyhörda och aldrig försöker att "lura" på dig dyra produkter du inte behöver. Du kan inte bli besviken! Prisvärt, stort utbud och super personal!!
2008-11-16
Christina
(Omdömet avser Kjell & Company)
Köpte en MP3-spelare, SansaMediaPlayer. Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Det som jag tycker är tråkigt är, när jag köper en vara så vill jag ha svensk bruksanvisning. Tyvärr så får jag ingen upplysning om att det inte finns eller var jag kan få tag på en sådan. Eftersom jag inte är så jättebra på engelska så har jag inte den nyttan som jag ville ha. Det är många med mig som har samma problem. Tycker att det är så tråkigt att det mesta inom "datorer" finns på engelska och en massa andra språk, men inte på svenska. Alla är inte duktiga på engelska.
2008-11-12
PJ
(Omdömet avser Kjell & Company)
Personalen på Kjell & Company i Kista skall ha en stor ryggdunk för både kompetensen kring produkterna och sättet att bemöta sina kunder. Snabbhet, kunskap och social kompetens är det man kopplar till upplevelsen i butiken. Att priserna är konkurrenskraftiga höjer köpupplevelsen. Även när man handlar via webben fungerar allt som det skall. Go Kjelle!
2008-11-07
pepo
(Omdömet avser Kjell & Company)
Bra service och trevlig personal!
2008-11-07
Tack!
(Omdömet avser Kjell & Company)
Älskar kunnig personal som får det att gå undan när man redan vet vad man ska ha. Snabb service och kunnig personal är egenskaper jag älskar när jag snabbt behöver tillbehör.
2008-11-04
B.Thomas
(Omdömet avser Kjell & Company)
Denna toppenbutik är guld värd! Här får du ett bemötande som får dig att känna dig viktig. Har handlat här ett flertal gånger och varje gång har jag gått därifrån nöjd. Stort och bra utbud. Kunnig och trevlig personal.
Helt okunnig personal som inte kan ge support. Billigt blir dyrt i längden.