Omdömen om Body Joy
2010-11-10
En Supernöjd Kund
Överlägset bästa träningsanläggningen i Sverige! Monica Björhn är absolut världens bästa PT!!!!!
2010-10-06
Viking
Jag reser Sverige runt och besöker dagligen gym. BodyJoy är kanske det trevligaste stället av alla!
2010-05-20
Här känner man sig som hemma. Blommor, levande ljus och välkomnande personal. En underbar miljö att komma till före eller efter arbetet. Du blir sedd av personal och medlemmar och det finns tid för reflektion i relaxavdelningen. Jag skulle inte vara den samma utan Body Joy.
2008-12-30
007
Underbar personal .
Jättebra träning med stort utbud av träningspass.
Avkopplande . Ett riktigt måbraställe
2008-02-06
PR
Har tränat på Body Joy sedan starten. Det var ett jättetrevligt ställe från början med härlig avslappnad stämning. Men med tiden har det blivit en klubb för inbördes beundran. Medlemmarna har delats upp i en viktig "VIP-klick" och så "resten". Jättetråkigt, tycker jag. Byter därför till det nya gymet som öppnar i Mölnvik i april.
2007-07-24
Matilda
Bra gym och bra personal, speciellt Joakim Eriksson.
2007-06-07
Ia
Efter att ha tränat flera år på stora gymkedjor (nämner inga namn...) och tröttnat på på piffiga tjejer i kostym i recepetionen och snorkig och ointresserad annan personal har jag hittat ett gym som fattar vad det handlar om. På Body Joy får du ett trevligt och personligt bemötande av människor som gillar att träna. Lokalerna är fräscha och de har ett bra utbud av både maskiner och klasser. Jag kan verkligen rekommendera Body Joy!
Grymt trevlig personal som alltid har tid för mig!
Mycket bra pass och gymmet har blivit oerhört bra sedan ni bytte maskinparken!
Inte bara jag utan många medlemmar tycker detta. Kommer alltid träna hos er.