Elgiganten

Omdömen om Elgiganten

2012-05-20

Emilia K Emilia K

Halv nöjd

Jag kan inte säga att jag är helt nöjd med elgigantens service. Det går väldigt långsamt när man behöver hjälp och personalen är inte den trevligaste. Men produkterna är bra!

2012-05-16

Jennifer L Jennifer L

Sådär

Trevlig butik i övrigt men personalen är inte den trevligaste, man känner sig inte direkt välkommen. När jag gick in så kollade bara personalen på mig och återvände sedan till annat, ingen nick eller ett hej. Det måste väl ändå vara trevligt om någon hälsar på en när man kommer till en butik? Nej, hälsa gärna på era kunder så kommer dem bli mycket nöjdare!

2012-05-15

Linah Sarkodie C Linah Sarkodie C

besviken

jag har gillat er förut, ni är duktiga på att fixa datorer men när det kommer till mobiler så nej..
jag köpte en mobil av er som inte ffungerade, alltså
jag fick en söndrig mobil, sedan fick jag erbjudandet att köpa en annan mycke dyrare mobil.. de är ju erat fel!

2012-04-18

Olle

Nja...

Har blandade erfarenheter från denna butiken vad det gäller servicen, ofta blir man totalignorerad men förra veckan var det en säljare som frågade om jag ville ha hjälp kors i taket... En grej som jag stör mig på något otroligt är att de drar bort omslagsplasten från spelen och tar ur skivorna, då kan man ju lika gärna köpa begagnat... FETT MINUS.

2012-03-01

hani

Dåligt service

Elgiganten är den sämsta butiken, ja till och med sämre än siba på Service!! Nochalant, och ej hjälpsamma. Låter kunder vänta när dom gör saker som normalt vis kan vänta. Bryr sig inte ett skvatt om någon annan än sig själva. Handlar ALDRIG mer på Elgiganten ! Det enda som är bra är att det finns en utgång.

2011-05-21

GN

Dåligt!

Köpte en Wassermaxx kolsyremaskin där kolsyrepatronen inte ingick. Den fick jag köpa till för ytterligare 199:--Det går väl att hålla nere priserna när det viktiga fattas och får köpas separat!

2010-11-18

MF

Katastrof-rena blåsningen

Rena blåsningen! Köpte en damsugare på erbjudande och det låg en annan modell i kartongen!!! Inte konstigt att den var billig!

2010-11-02

Marie.Söderbom

Kanon bra!

Kunnig och trevligt bemötande personal, även då det är reklamationer :) Jag handlar alltid här och är så nöjd. Elgiganten är Bäst!

Fler företag i Göteborg