Elgiganten

Omdömen om Elgiganten

2011-08-08

Mats

Rekommenderar!

Kan bara ge rosor åt säljaren Zacharias på Elgiganten i Lund, vilken proffsig kille. Serviceminded och påläst kille!

2010-09-13

Nöjd kund

Bästa butiken!

Helt klart proffsigast service och kunnigaste personalen på någon av hemelektronikbutikerna i sv Skåne. Jag kör gladeligen från Malmö till Lund för att handla här.

2010-01-19

Mediamarkt nästa

Ingen service...

Service vet de inte vad det är. Köpte en spis, en kille kom med den på en kärra. Vad gör han, jo han ställer den innanför dörrarna! Jag frågar, ska jag BÄRA den till bilen??? Svaret blev - du jag måste ta nästa kund... Man expedierar väl den kund man har först??? Fick själv baxa ut spisen till bilen och få in den i bakluckan - själv!

Svar från Elgiganten
2011-08-09

Hejsan! Tråkigt att du fått en dålig upplevelse av din hemleverans. Kan däremot trösta med att killarna som kör ut varorna är inhyrda från tredje part. Sen finns det olika typer av hemleverans, skulle gissningsvis säga att du råkat välja den billigaste vilket innebär "Hemleverans till tomtgräns." Hoppas spisen funkar bra oavsett vart du handlar din hällrengöring.
Mvh

Fler företag i Lund