Omdömen om Amy Xiong, Kinesisk läkare
2011-09-22
Lisa
Jag vill rekommendera kamning - kinesisk massage. Jag blev pigg och glad och ryggbesvären försvann!
2011-09-11
Annika
Jag kan varmt rekommendera Amy! Mycket professionell och trevlig dessutom!
2011-09-07
Emelie
Jag har provat andra akupunktörer men ingen har sådan gedigen kunskap som Amy! Jag har fått hjälp med ångest, humörssvängingar, depression, sömnproblem och fått lindring av min tinnitus. Kan verkligen rekommendera Amy!
2011-06-29
Bertil
Amy har med hjälp av akupunktur reducerat min kropps överskottsvärme till normala nivåer. Även hjälp med min gräsallergi. Amy aktiverar kroppens naturliga krafter i stället för att använda mediciner. Mycket duktig.
2011-06-19
Har gått till Amy i omgångar under snart 3 års tid. Hon är den ENDA som lyckats råda bot på mitt eksem som jag dragits med sen jag var barn (är 33 år nu). Hon ger enkla, handfasta råd om hur du ska leva för att undvika ditt sjukdomstillstånd. Hjälp till självhjälp alltså. Inga konstiga piller, krämer eller skit. Lägga om kosten-det är de det handlar om. OCH det hjälper! Mina händer har läkt och andra positiva "bi-effekter" är att min mage och mina menssmärtor blivit bättre. Hon är guld!!
2011-03-25
Nöjd 49-åring
Tack vare Amys behandlingar blev jag bra från allergiutlöst astma och slipper äta cortisonpreparat. Hon har även hjälpt mig vid menstruationsstörningar och sömnlöshet. Det bästa med henne är att hon har kompetens både inom österländsk och västerländsk medicin. Hon är trevlig, väldigt mån om sina patienter och ärlig. Hon är väldigt proffsig och jag har aldrig haft bieffekter av behandlingen.
Jag kan verkligen rekommendera henne, kom själv i kontakt med henne efter rekommendation från två fd kollegor som fått hjälp att behandla tinnitus och astma.
2011-02-17
Ireme M
Amy botade mitt eksem som jag haft i trettio år.
Samt hjälpte mig vid lindriga depresionssbesvär.
Jag höjer Amy till skyarna,,,stort tack:)
2010-03-12
nisse
Tack vare Amy blev botad från mina svåra mag o buksmärtor och mina sammanväxningar som jag haft i 6 år redan efter 1 behanlingen känndes det redan bättre
2010-03-12
tvillingmamman
Efter ett antal misslyckade försök med enbart ivf, provade vi akupunktur som ett kompliment. Efter vars 10 behandlingar och ett nytt ivf försök, är vi nu lyckliga föräldrar till ett par underbara tvillingar. Vi kan varmt rekommendera Amy och hennes yrkeskunskaper för att även ni skall få ökande chanser att lyckas.
2008-07-21
Idrottare
Efter en allvarlig idrottsskada med brutna ben i foten fick jag ryggproblem. Jag prövade sjukgymnastik, kiropraktorer, fick specialskor, och hade många samtal med ortopeder. Inget gav effekt. Då fick jag ett tips om en kinesisk läkare som kunde ta bort gifter som sitter i nervknutarna genom akopunktur och kamning. Kamningen var otroligt effektivt för mina ryggproblem och efter 4 behandlingar var jag frisk. Idag kan jag springa och idrotta igen.
Du är TOPPEN!