2009-07-06
kalle
Else, dom sätter inte ut numret därför att dom vill undvika svara i telefon och behöva prata med jobbiga kunder hela dagen.
2009-06-27
else
varför får man inte nåt telefonnr. till butikken.
personalen i kristianstad är toppen .men man kann inte nås över telf. ring kundtjenst å stå i kö blir man bara iriterad av .så särpning om ni vill ha mig kvar som kund. det finns andra firmor med mycket bettre kundtjenst
2009-04-03
BV
Lätt bästa servicen man kan få! Ibland kan utbudet variera något, en produkt kan vara slut eller så, men personalen är alltid väldigt trevlig! (spec. där jag oftast är i sickla) det är alldeles ypperligt att ha 30 dagars öppet köp, även på bruten förpackning och använd produkt. SAMT! Det är inte elgiganten i sig som gör fel med servicar eller installationer/leveranser, det är företagen de anställer för denna typ av jobb!
2009-03-26
Millan
Min dvd-spelare fungerade inte som den skulle, och jag hävdade garanti när jag kom till Elgigantens inlämning. Killen sa nonchalant "nä, sånt här tar vi alltid på försäkring" Jaha. Sedan ringde jag försäkringsbolaget för att rapportera in det hela, och de blev ganska sura över att de på inlämningen hade sagt så, och Elgiganten fick vika sig och stå för att det var ett garantiärende. Tyvärr tog sedan reparationen (en enkel uppdatering av mjukvaran) närmare 7 veckor! Under tiden försökte jag få svar på vad som hände, men ingen visste något och jag fick varken förklaring eller ursäkt. Om du kan undvika det, handla inte på Elgiganten.
2009-02-20
CJ
De något billigare priserna uppväger inte på långa vägar personalens inkompetens och kundservicens nonchalans. De har inte ens vett att be om ursäkt när de gjort fel. Handla inte på Elgiganten!
2009-01-15
Om man köper något där och inte är nöjd så är det bara att lämna tillbaka, dom ifrågasätter inte ens det. Jättebra service, priser och sortiment
2008-12-01
E.Ma
Det är väldigt bra service på Elgiganten och det är rätt bra datorer där. Det som skulle kunna vara bättre är att det kunde vara lite bättre kvalite på datorerna och datortillbehör, så som tangentbord och högtalare m.m.
Det är bra priser, inte FÖR dyrt och inte heller FÖR billigt så att alla köper varorna, utan det är lagom bra priser.
Det skulle kunna vara bättre kvalite på de smådelarna som man kan ha att bygga upp datorerna själva med om man vill.
2008-11-17
Kund
Har ett större utbud än sina konkurrenter och man hittar nästan alltid det man söker. Priset är oftast bra, men inte alltid billigast. Vill man få hjälp i affären får man dock vara beredd på att vänta en stund!
2008-11-14
/ Marcus
Köpte ett tangentbord för 600 :- för att komma hem och se att det inte var det som krånglade på min dator... Lämnade tillbaka det dagen efter och till min förvåning så undrade inte butiken ens varför, de tog emot det snällt och jag fick pengarna tillbaka. Ypperlig service, hatten av till elgiganten, här har andra butiker mycket att lära.
2008-11-11
Eddie.S
hej jag heter eddie och är 13 år jag tycker att Elgiganten är historiens bästa elektronik butik. som telexempel för något tag sedan så kunde man vinna ett kök för 25000. Alltså dem är VÄRLDENS BÄSTA BUTIK!!! Dem har bra service och är jätte snälla + super bra garanti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MVH Eddie
2008-11-04
BingoBerra
Vänligt folk som ger en bra råd. Fick det när jag köpte ett hemma bio system som jag är väldigt nöjd med idag. Servicen var mycket personlig och Peter var en bra försäljare.
2008-11-03
//Tacksam
Bruksanvisningen saknades till min tvättmaskin, och jag ringde 0771115115 och fick en otroligt proffsig hjälp. Utan att ens säga vad jag hette så hadekillen letat upp vilken maskin jag hade handlat och mailade bruksanvisningen till mig. Otroligt proffsigt och kundvänligt!
2008-08-23
Susanne
Sämsta bemötandet någonsin
2008-08-22
Susanne
(Omdömet avser Elgiganten)
Har aldrig varit med om sämre bemötande ang. reperationer,18 veckors väntan på en camera, fortfarande ingen camera, en hel sommar är förbi.....................
2008-07-01
tvätt gumm
köpte en tvättmaskin den 25:e kopplade in den den 28:e den 30:e efter 4 saskiner rasar den och nu ska jag betala för att de ska köra hit och laga den för jag tog inte deras försäkring och då gäller inte fri hämtning vid fel men hallå jag vill tvätta mer än 4 maskiner det blir ju 1000:- per tvätt.. nej det kallar jag dålig servic
2008-06-21
Berry
Försöker få reda på deras öppettider under midsommarhelgen men finns ingen i kundtjänst och inget nummer till butiken. Ska behöva köra 3 mil och hoppas på att de har öppet. Uruselt!
2008-02-08
medveten
(Omdömet avser Elgiganten)
Vid ett tänkt köp av en TV upptäckte jag att det var en utgående modell. Jag tycker att Elgiganten ska upplysa om att det rör sig om utgående modeller. Det är ju vedertagen praxis i andra butiker oavsett varor.
2008-02-07
Blev nöjd
(Omdömet avser Elgiganten)
När jag skulle köpa tv tittade jag hos detta företag men blev en aning fundersam beträffande priset. Tog produknummret och kollade hos en privat tv handlare. Fick då veta att det var sedan ett tag tillbaka en utgående produkt och tillverkas inte mer. De visade en modell som ersatte, men såg nästan likadan ut men de var ca 150 kr billigare än elgiganten. Så nära var det att bli lurad.
Min kyl gick sönder då fick jag själv kontakta LG, kylen gick sönder efter en månad fast jag betalade ca 7000 kr för den samt fick den levererad och installerad. Ã?ndå blir jag anklagad för att det kan vara jag som hade sönder den. Får inte häva köpet utan de måste testa att laga den tre gånger. Har nu varit utan kyl i över 14 dagar.