Omdömen om Andreas Bil-Mek i Lund
2009-02-09
MAP
Mycket bra och prisvärd verkstad. Jag har lämnat in bilen till Andreas ett par gånger och har blivit riktigt nöjd alla gånger. Utöver kvaliteten på arbetet så får man också alltid ett mycket trevligt bemötande!
2008-12-26
Peter
Har under de senaste åren anlitat Andreas Bil-Mek 3-4 gånger. Har en äldre bil. Har genomgående fått bra intryck av denna lilla verkstad och dess innehavare. Kunnig, bra omdömme, bra kvalitet, flexibel, hyggligt snabb, normalt pris.
2007-01-04
Krister
Jag bytte både bromsbelägg och -skivor fram fick själva oken renoverade (kör ju en Passat -98...) av Andreas i somras. Vi hade dessförinnan endast använt oss av Din Bil, den VW-auktoriserade firman i Lund så jag uppfattar Andreas som mycket prisvärd i jämförelse. Plus att man får väldigt trevlig, grundlig och snabb service. Andreas skall snart få se över bromsarna bak också!
2006-07-11
GV
Har lämnat in bilen ett par gånger hos trevliga Andreas Bil-Mek och båda gångerna har det gått oerhört snabbt att få den lagad. Tror dock att kostnaden är lite över snittet, men det kan det kanske vara värt om man till och med kan få tillbaka bilen samma dag!
Varför sätta ut telefonnummer om man inte vill tala med den som ringer ? Och vill man inte det kunde man kanske ursäkta sig med att man inte har tid.