Carlbergs Lås AB

Omdömen om Carlbergs Lås AB

2011-11-25

Håkansson

Fam Håkansson i Staffanstorp

Bra service och lämnar mycket bra priser om man jämför med andra. Mina lås blev utbytade i huset till godkända och blev snyggt monterat.
Rekommenderas helt klart

2011-09-04

Bosse

BRF Lund

Så här ska ett företag fungera, måste bara säga vilken service. Rek starkt

2010-08-18

Brf Vagmakaren 7, Lund

Bra service!

När vi behövde hjälp med vår ytterdörr svarade de snabbt och effektivt. Vi fick utmärkt service och till ett humant pris. Som bostadsrättsförening är det viktigt att tillgodose många människors behov och Carlbergs Lås AB gjorde just detta. Vi i styrelsen kan varmt rekomendera dem till andra!

2010-05-13

Håkan

Så här ska ett Seriöst Företag arbeta

Ringde till Carlbergs för att byta ut vårt söndriga lås till vår ytterdörr. Fick tid dagen efter och ett fast pris som jag betalade när arbetet var klart på plats. Så tackar för ett snabbt, seriöst och proffsigt utfört arbete. Nu har jag sparat ert nummer till nästa gång.

2010-05-13

Inga-Lill

Snabb hjälp och bra service

Tackar så hjärtligt för hjälpen jag fick när jag blev bestulen på mina nycklar. Snabb service och mycket trevlig kontakt jag fick med den unga mannen som kom hem och bytade mina lås.
Jag rekommenderar er varmt

R1000734;Dörrar, portar