Omdömen om Carlbergs Lås AB
2011-09-04
Bosse
Så här ska ett företag fungera, måste bara säga vilken service. Rek starkt
2010-08-18
Brf Vagmakaren 7, Lund
När vi behövde hjälp med vår ytterdörr svarade de snabbt och effektivt. Vi fick utmärkt service och till ett humant pris. Som bostadsrättsförening är det viktigt att tillgodose många människors behov och Carlbergs Lås AB gjorde just detta. Vi i styrelsen kan varmt rekomendera dem till andra!
2010-05-13
Håkan
Ringde till Carlbergs för att byta ut vårt söndriga lås till vår ytterdörr. Fick tid dagen efter och ett fast pris som jag betalade när arbetet var klart på plats. Så tackar för ett snabbt, seriöst och proffsigt utfört arbete. Nu har jag sparat ert nummer till nästa gång.
2009-07-06
Bror
Var runt i både Lund och Malmö hos olika låssmeder med några äldre lås och nycklar som jag hade och skulle ha reparerade. Ingen låssmed kunde hjälpa mig utan sa att jag var tvungen att byta ut dom lås som jag hade.
Men på Carlbergs så var det inga problem.
Lämna ifrån mig låsen i 1 timme och sedan gick dom som nytt och bytade även ut en gammal fjäder till mitt handtag. Kostade mig 340:- istället för flera 1000 tals hos andra låssmed.
Så jag blev mycket glad och nöjd som kunde behålla den gamla stilen på mitt hus.
Samt mycket trevlig personal.
ÄNNU EN TACKSAM KUND, VÅR MOTTO ÄR ATT ALLTID STÄLLA UPP FÖR KUNDEN, DYGNET RUNT. VÄLKOMNA OCH BLI NÖJDA. VI ÄR LÅSMÄSTARE OCH AAA RANKADE, AUKTORISERADE AV FÖRBUNDET. DETTA SKALL EN LÅSFIRMA HA. FÖR ER TRYGGHET.
Bra service och lämnar mycket bra priser om man jämför med andra. Mina lås blev utbytade i huset till godkända och blev snyggt monterat.
Rekommenderas helt klart