Omdömen om Olson's Skafferi
2012-01-01
Kalle
Brödet gott personalen trevlig men något för små portioner men det som jag tyckte va konstigt va att pastan skulle innehålla karljohansvamp som jag inte kunde se eller smaka.
2011-05-28
Susanne & Co
Vi var där ikväll och åt jubileumsmenyn, helt outstanding!!! Ni är hel enkelt bara bäst på allt! SERVICEN - MATEN - ATMOSFÄREN - HELHETEN.
2011-03-06
paul
fantastisk mat, trevlig service och mysigt.
2011-02-21
Missnöjd
Åt på Olsons Skafferi i lördes. Där var otroligt kallt, maten tog låång tid och den var jätte salt. Dit går vi inte igen. Alldeles för höga priser för den maten. Fick dessutom inte in allas varmrätter samtidigt. Dock ett plus till trevlig personal.
2011-01-25
Tobias
Vi var och åt på Olsons ikväll. Skön miljö, god mat och snabb service. Rekommenderar oxkinden!
2009-06-01
Ulf
Stället andas atmosfär, trångt men mysigt. Trevlig personal med stor vänlighet.
Maten är god med många variationer, går ofta dit då jag tycker det är prisvärt.
Kan verkligen rekomenderas.
2009-05-12
SuraKunder
Beställde kockens special, fick en barnportion eller vad det en förrätt?? Andra personen i sällskapet fick kall mat, micrad? Vinet och servritrisen var iallafall bra! Placerad utanför toaletten, elcentralen och fläktsystemet trots att lokal inte ens var fylld till 25%.
Dyrt och dålig mat, INTE PRISVÄRT.
2008-12-19
Peter
Vi har sedan år 2000 haft Olssons skafferi som favorit- och kvarterskrog. Mysig miljö till en bra peng tyckte vi och flera andra då. Sakta men säkert har maten, servicen och priserna fullständigt kollapsat! Likväl ger man krogen chansen om och om igen.
Idag ville jag fira med familjen och åter gav jag skafferiet en chans.... Ointressant meny, snålt med mat, dålig kvalité på maten och höga priser! Verkligen tvärt emot mot tidiga åren. Jag menar, en halv barnlasagne för 109:- (som i princip bara bestod av grönsaker), 175:- för en pasta med 1,5 havskräfta (modell mindre..). Hade jag kunnat ge en överkryssad stjärna så hade det väl speglat vår upplevelse denna kväll.
2008-11-18
MM
Brukar gilla Olson's skafferi men sist så var det smaklöst, räkorna var brända och ankbröstet segt dill pastan smakade dillkruka. Har de ny kock?
2008-11-04
Rasmus
Brukar äta lunch på Olssons. Alltid goda pastarätter. Mkt mysig ställe. Rekomenderas
2008-10-19
Rickard
Sällskap om fem personer blev placerade i en skrubb med endast ett skynke som avskiljning från köket (i stället för musik fick vi lyssna på slammrande tallrikar och kompressorn från kylskåpet). Riktigt omysigt, och undermålig service. Maten som serverades var knappt varm och portionerna var små. Återbesök lär inte bli aktuellt.
2008-08-25
Mummsan
Jag är väldigt kräsen med vad ja äter ute men vad ja kan säga om deras mat är att den är en av de godaste ja smakat på länge . lagoma mängd å inte så att man känner sig stoppad som en korv utan nöjd å belåten efter att ha njutit av en fulländan middag. trevlig personal .. samt kunnig.. samt att man kan be om tt få mängden efter vad man önskar. mysig robust restaurang,, med en härligt atmosfär.. Har hört både det ena negativa efter de andra om denna restaurang men av vad ja anser skall man bygga upp sitt eget åsikt. å ge denna returnera en chans . Med så många år i branschen så märkes de att dom vet vad dom kan .. Med god omdöme från en Kock med kräsna smak lökar
2008-08-22
Nicka nöjd
Små portioner som skrivs förstår jag inte alls? Väll tilltaget på lunch men även middag. En förrätt typ antipasto skall man väll inte äta siog mät på? Vill man ha bara en förrätt men av större format är det bara att fråga så fixar dom de. Ang NYA ÄGARE, mej veterligt är det samma kvinna som driver st'ället sedan 22 år tillbaka. Toppen ställe! Maten skall njutas och inte gå därifrån som en uppstoppad korv?
2008-05-07
AG
De nya ägarna verkar att vara mycket snåla, för ett år sedan var det väl tilltagna rätter och deras antipasto tallrik var riklig och mycket trevlig, en klar favorit. Nu är det mycket sämre, små rätter, och den trevliga personalen verkar att vara utbytt mot "billigare" och mer stressade människor. Jag måste tyvärr ge tummen ner för ett av mina tidigare säkra små vattenhål.
2008-02-20
Bodil
god mat, konstfullt upplagt på stora tallrikar, men pinsamt små portioner i förhållande till priset . Det var första och sista besöket.
2008-01-05
Fi
Stället är super mysigt och maten väldigt god,men sist vi var där fick vi vänta i 2 timmar! Det verkade som de glömt vår beställning.Det var förvisso sommar och en hel del folk,men nån måtta får det vara. Och de hade inte ens mage o be om ursäkt. Så dit går vi inte mer.
2007-12-28
Gunsan
Firade min födelsedag med övernattning på Hotel Maria och en tre-rätters på Olson´s Skafferi. Mycket god mat och trevligt bemötande, bra service. Tur att man är liten och smal för det är alldeles för trångt om utrymmet. Satt inklämd mot en kall tegelvägg, ett pyttelitet bord och ingen möjlighet att dra ut stolen från bordet. Synd att det ska vara så, jag drar mig nog för att gå dit fler gånger, kommer i varje fall att förvissa mig om en bra plats innan jag bokar på nytt.
2007-09-17
Carl
En jättebra matupplevelse, kanske den bästa på väldigt länge.. Super service med både humor och kunnighet och vart hittar man den kombinationen annars.. Bara komma in på resturanten gör en rosig om kinderna. Olson's sätter ny prägel på termen "Love is in the air".
2007-05-11
Amanda L
Liten och trång restaurang men bra känsla och service. Förrätt och efterrätt var magnifika. Varmrättspastan lite medioker. Plus åt serveringen av tilltugg innan maten.
2007-05-07
Johan
Väldigt god mat med billiga priser. Miljön är mysig och man kan dessutom köpa med sig delikatesser hem. Det enda negativa man kan säga är att det är svårt att få ett bord, det är nämligen nästan alltid fullt...
2007-04-30
Lina
Underbar miljo och gudomlig mat. Italien i skane! Gar inte att missa
2007-02-20
miss d
super god mat och världens trevligaste personal.
2006-12-13
Sanna
Stans mysigaste resturant..! Jätte god mat och bra service..

Fantastisk mat. Bra service,gott vin. Hade varit en femma om det inte hade varit så trångt.