Omdömen om Björn's Bilservice i Huddinge
2011-12-03
mno
Björn har skruvat på våra bilar de senaste 10 åren, och man får verkligen känslan av att han gör det med samma inställning som om det vore sin egen bil och sina egna pengar.
2010-12-02
ALN
Väldigt trevligt trevligt bemött och fick en väldigt bra service. Även fast min bil orsakade lite extra problem va priset rätt och arbetet gjordes fort. Rekommenderas verkligen!
2010-04-20
JN
Björn är en klippa!
Hit skulle diverse märkesverkstäder åka på kundbesök...
2010-02-18
Pelle
Bra och snabb service. Bra priser och trevligt bemötande.
2008-12-09
Clabbe
Har servat min bil hos Björn i snart 7 år. Har alltid blivit bra bemött och fått en utmärkt service till en billig peng.
Stämpel i serviceboken får man också, men till halva priset som volvo vill ha.
2007-12-07
Björns%u2019bilservice har en sådan service att det inte går att beskriva. Och alla mina reparationer har blivit mycket bra. Jag kan varmt rekommendera denna verkstad.
2007-10-02
BC
Trasig spindelled på Nissan Primera som märkesverkstaden ville ha 16000(!) för att fixa. Mha delar från skrot och med hjälp av Björn (som la ner mycket möda på problemet) slutade det på en högst anständig summa. Verstaden kan verkligen rekommenderas
Väldigt bra bemötande. Han byter inte ut delar på rutin som många andra verkstäder utan kollar verkligen upp vad som behöver göras och håller på så sätt priset på en rimlig nivå. Jag åkte därifrån med en känsla av att min bil har fått en ordentlig genomgång. Och i plånboken fanns det en slant kvar. Mycket bra!