Omdömen om BRAV - Den Kompletta Bilverkstaden AB
2011-12-18
Nattknegaren
Det var ett par år sedan jag lämnade min bil där så saker kan ha hänt sedan dess.
Jag lämnade in mina bilar där under flera år, jag var mycket nöjd och kunde inte klaga på servicen. MEN.... efter ett tag tyckte jag att fakturorna blev dyrare och dyrare och till sist kändes det som jag blev lurad.
Det slutade med att jag helt enkelt bytte bilverkstad och vips hade jag normala kostnader igen.
Mycket tråkigt för jag gillade faktiskt verkstan men jag är besviken på att bli lurad, speciell eftersom jag var stamkund.
2009-04-16
US
Andra gången jag lämnar bilen till denna verkstad. Har aldrig varit på en bilverkstad med samma koll på läget. Rekommenderas varmt!
2008-11-04
V.M
Som jag skrev 2007-05-14. Fortfarande lika hög kvalitet på stället. Finns inget annnat ställe att vända sig till om man har bekymmer med bilen. Var där för 2 veckor sedan och fick svar på vad felet på min bil var. Det åtgärdades på en gång.
2007-10-02
andy!
Utomordentlig service utöver det vanliga! (Tack för overallen!)
2007-05-14
V.M
Grabbarna på denna Verkstad vet vad dom håller på med. Inget trams utan utför jobben som ingen annan klarar av. Lämnar man in en bil på lagning här, så lagas den. Har inte vart med om en sådan snabb och hög kvalitet på ett jobb som deras verkstad utför. Land Rover Klubb medlemar vänd er hit och få ett bra jobb gjort.
Fixade alla problemen och service på min Jaguar snabbt och smidigt. Jag tror dom har hyffsade priser jämfört med märkesverkstad.