Omdömen om Huddinge Energikonsult AB
2012-03-23
Nöjd kund i Enskede
Äntligen bergvärme, snabbt, smidigt och proffsigt. Vi är supernöjda och rekommenderar varmt Huddinge energi.
2012-02-23
Ägaren av Huddinge energikonsult kom förbi med en egen rörmokare som även han konstaterade att det var fel installerat från början. Ägaren erbjöd kompensation för detta. Så att nu har vi fått en rimlig ersättning för skadan samt för de utlägg vi haft i samband med skadan. Så vi är nöjda med hur det hela slutade.
Mvh
Savvas
2012-02-20
Nicklas M
Idag hörde jag av mig till Huddinge Energikonsult för att få hjälp att justera in min värmepump så att den är rätt inställd för mitt hus. Trots att de erbjöd sig det vid installationen blev nu svaret att de bara kommer om jag tar bort min kommentar här på Rejta. Så jag får göra injusteringen på egen hand...
2012-02-07
Savvas
Installerade ny pannsystem med Thermia vattenberedare, sitter nu mitt i natten med att det har gått en läcka i beredaren och hela källaren åt helvete. Rörisen som kom nu säger att den som installerat dvs Huddinge Energikonsult underdimensionerat...lagt en 22mm mutter pa en 20":a att det hållt så länge är ett under tyckte han. Snacka om ingen koll på installation. Och nu sitter man med fuktsaneringproblem och allt annat vad det innebär. Huddinge energikonsult måste va bland dom sämsta leverantörerna som finns på marknaden..
2011-10-21
Nicklas Mörling
Huddinge Energikonsult kommer jag inte anlita igen och rekommendera ingen att göra det.
Planeringen verkade obefintlig och installationen tog dubbelt så många dagar än utlovat. Sammanlagt 10 hantverkare var här, ibland oanmälda. Ett flertal fel i installationen fanns, som på min egen begäran åtgärdades senare, med flera veckors dåligt inomhusklimat som följd.
Trots detta ville de inte på något sätt kompensera mig.
Det enda positiva var deras trevliga bemötande, i övrigt bottennapp.
2011-10-05
Dubbeleric
Huddinge Energikonsult installerade Thermia bergvärmepump åt oss i vintras. Bra rådgivning, bra produkter, snabb leverans och bra pris. Men installationen var lite rörig och jag fick själv vara projektledare och koordinera och övervaka de olika underleverantörerna; inte helt OK.

Avstå hellre från att installera bergvärme än att anlita Huddinge Energikonsult AB.
Det finns inte ord nog att beskriva hur missnöjd jag är, dessutom agerar företaget amatörmässigt.
Deras enda syfte är att snabbt komma åt kundens pengar och utesluter service samt kvalité.
Jag kommer tyvärr bära med mig detta fruktansvärda minne för resten av livet!
Hade jag läst tidigare omdömen så hade jag aldrig valt Huddinge Energikonsult AB.
Nu har jag sagt mitt, valet är ditt!!!