Omdömen om Hööks Hästsport AB
2009-01-19
anna thore
var inne på hööks i linköping i helgen. två unga tjejer i kassan gjorde mig skeptisk. Men jennifer (?) tjejen som hjälpte oss med väst var nog den trevligaste och mest obeservanta tjej jag någonsin haft att göra med. Det höjde mitt intryck av hööks med hästlängder! mkt bra!!
2008-12-29
Emma
När jag har varit där och handlat har det alltid varit bra Service ! jag har handlar allt från täcken till Nosludd där. Bra kvalité ingenting går sönder ! Handa på hööks !
2008-11-17
Stickan
Jag har handlat på Hööks vid ett flertal tillfällen och jag har varit nöjd i 99% av fallen. Det har aldrig varit problem att byta eller skicka tillbaka en vara när det gäller den sista procenten. Bra service! Tack! /Therese
2008-11-17
Nöjd
Alltid när jag vandrar in i en HÖÖKS butik, andas in lukten av nytt läder och kikar på alla nyheter känner jag att jag är hemma. Toppenbra butik med trevlig och kunnig personal! Hittar alltid något att köpa och personalen är alltid hjälpsamma.
2008-11-15
Mollsan
Jag tycker att Hööks är en bra affär. Jag har bara varit i Linköping och där är det bra. Det är lite dyrt men det finns även billiga sker, På Hööks kan man hitta saker för alla!
2008-11-14
trixie
har varit där några gånger o det har alltid funnits lite roliga erbjudanden att fastna för. Lite dåligt utbud när det gäller skor o ridbyxor till bra pris med bra kvalitet. Annars mycket kul att titta på.
2008-11-05
Erika
Personalen har inte kunskap om det de säljer. Kvalité på produkterna är varierande men överlag är allt för dyrt i förhållande till kvalité.
2008-11-04
Malla
Jag tycker att kvaliteten på grejorna är jättebra! Lädret på tex. ett träns är mjukt och rörligt. Det är trevliga kassörer, och snabba svar om man frågar om varor. Likaså om man beställer så får man varan snabbt och ENKELT! :) Jag tipsar er om bästa hästsportsaffären, HÖÖKS.
2008-11-01
Hannah
Världens bästa hästa affär bra grejer och snälla och hjälpsam personal!!
2008-08-04
Hästägare
PÅ Hööks finns ett brett sortiment i de olika prisklasser som man behöver. Dyrt, billigt, fynd och lyx! Toppen :D De har något för alla...
2008-06-23
Majii
Var till Hööks i kungens kurva, otroligt trist personal, de blev besvärade när vi frågade om hjälp. Ingen service anda alls. Tur för dem att jag inte äger butiken för då hade de varit på AF nu. (Inte fick de sälja något heller)
2008-04-19
Dåligt utbud. Inte mycket varor att välja på.
2008-04-01
Kronborg
Udvalget er ikke i bedste kvalitet! T.ex. umuligt at finde leggins som passer almindelige mennesker. Her var kvaliteten også for dårlig. Nej! Jeg er ikke overbevist.
2008-03-10
Pållan
(Omdömet avser Hööks Hästsport AB)
Det är en hyfsad butik. jag köper bara slit- och slängvaror där, typ borstar, grimmor och en och annan vojlock. Träns, täcken och större dyrare grejer är det så värdelös kvalitet på. Deras dyraste vintertäcke höll i exakt fyra dagar sen släppte sömmar och annat... Däremot har jag aldrig haft problem att reklamera grejer där. Det ska de ha en eloge för.
2008-01-18
//Boråsbo
Trevlig hjälpsam personal, bra grejor med kvalitet! Dock behöver dom en större butik....

Bra utbud, och kvalité! Personalen kommer gärna fram och frågar om man behöver hjälp! Allt som en bra affärar borde ha har Hööks :)