2008-11-17
Enigma
Världens bästa matbutik! Den ligger perfekt centralt med ett bra utbud av varor och med de helt klart bästa öppettiderna man bara kan tänka sig från en matvarubutik! Att gå och handla i den här butiken är en fröjd då man alltid vet att man kommer få den hjälp man behöver av trevlig och kompetent personal!
2008-11-13
peter
för det första finns det inget fik på city allégatan och jag har nog aldrig i hela mitt liv varit med om en rörigare affär, man får gå runt hur länge som helst innan man hittar det man ska ha och sen när man väl kommer till kassan, ja då tar det en evighet där för det verkar vara väldigt inkompetenta expediter som far från den ena kassan till den andra och då även när dom håller på att expediera kunder vilket leder till ännu längre köer och sen har dom inte ens vett att be om ursäkt när dom lämnar kassan! skärpning!
Under många dagar så har jag behövt vänta otroligt länge på att få hjälp i förbutiken. Förbutiken är i min mening en otroligt viktig kugge i butiken då det kan vara "deadlines" på spel som skall läggas in. När då de anställda märker att kön börjar växa sig extra lång så kanske de borde "hjälpa" den som står i förbutiken och inte stå och "slappa" i sidan och prata om vad roligt det var på festen i helgen eller liknande. Ibland kan det stå 4-5 personer och bara stå i självscanningen utan att det finns kunder där. Är det då inte bättre att beta av de kunder som vill ha betjäning i förbutiken och inte låta den kön växa sig ofantligt stor?