Omdömen om Söder Sportfiske AB
2012-05-23
Andreas
Snabb service,otroligt bra grejer och kvalité för den pengen!!!
Tomas eriksson
Deras snabba leverans och att dom levererade alla ordrar som jag gjorde
Juho
väldigt smidigt och lätt att beställa. snabb leverans och bra priser. Rekommenderas!
Richard
Bättre service hittar du inte! Super trevlig personal!! Klockrent
Daniel
Jag beställde ett spö för ett tag sedan från Söders. Fick väldigt bra tips på spön och snabb leverans när jag väl bestämt mig. Är även mycket nöjd med resultatet.
Priset på mitt spö var riktigt bra och priserna överlag ligger väl runt standard.
Jag kommer absolut handla av söders igen.
2012-05-16
Thomas
Absolut en av Stockholms bästa Sportfiskebutiker enligt mig. Snabb och proffsig service. Jag förbeställer oftast på nätet och sen hämtar jag varorna i butiken, fungerar perfekt!
2012-05-15
Roger K
Söder sportfiske AB verkar vara en butik som hela tiden vill ha nöjda kunder som fortsätter att handla från det mkt breda sortimentet som täcker det mesta en svensk sportfiskare kan önska.
2012-05-14
Sortimentet är bra, servicen samt bemötandet likaså. Priserna är okej till bra, fast ibland kan det löna sig att se sig omkring för alternativ.
På min senaste order beställde jag en vara som stod på kort leveranstid, trots att den inte var lagerförd. Det hela löstes dock på en tid runt tio dagar, vilket för mig, är helt acceptabelt.
Stort plus för sortimentet och bemötandet, men lagerstatus kunde varit bättre på hemsidan!
2012-05-14
Mycket snabba leveranser. Har dom inte det som du har beställt så tar dom kontakt med dig på två röda för att kontrollera hur du vill gå vidare med dig beställning. Det som jag inte vill klämma och känna på innan inköp kommer jag att beställa online hos Söder Sportfiske AB!!
Christian
Har beställt flera gånger och fått trevligt bemötande via telefon om nått inte funnits och blivit erbjuden andra alternativ.
Kommer bli fler beställningar kan jag lova.
De går heller inte att klaga på era leveranstider...Supersnabba!!
Gillar starkt erat sortiment med jerkbaits men skulle inte skada med några fler=)
2012-05-10
Olle B
Kunnig och hjälpsam personal. Jättebra
Mycket bra kundservice på alla sätt.Dessutom
bra priser
2012-05-09
Johnny
Handlade för första gången hos sportfiskeprylar.se
Måste säga att allt gick perfekt,bra priser på dom grejorna jag köpte,mycket.snabb leverans.
Kommer att handla mer från er i fortsättningen.
2012-05-09
Något går fel varje gång jag handlar här. Senast såldes där saker på hemsidan som inte fanns och som inte skulle komma tillbaks. Denna gången köpte jag drag som inte hade krokar. Det gick inte att se på bilden att krokar saknades och det stod inget om det i texten.
Hej Ola, vi har ju varit i kontakt ett par gånger och jag måste faktiskt försvara oss denna gång. Den första händelsen som du hänvisar till var när du mailade och frågade om Fireline 270 m spolar som var satta som slutsålda i vår webshop, du frågade om de skulle komma i lager igen och då fick du svaret att vi valt att inte längre ha med 270m spolar i vårt sortiment och därför framgick det tydligt att de var slut. Hur du kan tycka det är dålig service förstår jag faktiskt inte. Vi kan tyvärr inte ha allt i lager och de produkter som inte säljer så bra blir vi tvunga att plocka bort från sortimentet. Det senaste köpet som du gjort hos oss är på ett par beten bla. ett handgjort bete McTail som levererades utan krokar, anledningen till att det inte levereras med krokar är att vi inte får krokar från betestillverkaren och dom säljs normalt sen en tid tillbaks helt utan krok. Du ser även på bilden att det inte är krokar på betena, kanske otydligt och vi har även skrivit i texten nu att det inte ingår krok. Dels för att spara brevbärarens fingrar samt att våra kunder som fiskar med dessa beten oftast vill välja själva vilken krok de vill ha. Istället för att skicka ett otrevligt mail till oss med svordomar etc. så hade du på ett trevligt sätt kunnat fråga efter krok vilken vi gärna hade skickat till dig. Vi tycker det är trist att du gör en så stor sak för ett par krokar, framförallt när vi jobbar otroligt mycket med service och försöker vara alla till lags. Hursomhelt, vi kommer idag att skicka krok samt fjäderringar till dig men vi hade uppskattat om du som vilken normal människa som helst kontaktat oss på ett trevligt sätt.
Mvh/Personalen på Söder Sportfiske/Sportfiskeprylar.se
2012-05-08
Jurgen
Har beställt flera gånger, blev kontaktad om något blev försenad, bra service och snabbt leverans. Tack.j
2012-05-08
Mathias
Har beställt flera gånger, blev kontaktad om något blev försenad, bra service och snabbt lev. Mycket nöjd med det butik. Vore roligt att ha en katalog från butik som kan titta i.
2012-05-07
Johan
Något i ordern var slut, kontaktades av butiken via telefon och alternativ vara föreslogs.
Leveransen skickades samma dag.
2012-05-04
Blev uppringd när varan inte fanns. BRA! Tyvärr visas i på hemsidan varor som inte finns, vilket betyder att frakt och fakturaavgift kan bli orimligt högt i förhållande till priset på varorna som finns!
2012-05-04
Mycket lättnavigerad sida, servicen var snabb och prickfri med snabb information om vad som pågår.
Enda negativa är att utbudet kan bli större :-)
Leveransen var snabb.
2012-05-03
Oskar
Jag gillar hemsidan som är lättnavigerad tack vare kategorier som "Göswobblers" eller "Havsöringsdrag" man behöver inte sitta och scrolla genom massa produkter som man inte är ute efter.
Saknas någon produkt eller färg blir man uppringd och dem löser de på bästa sätt så att man kan få sin leverans snabbt levererad.
2012-05-03
Dennis Davidsson
Blev uppringd och personligen meddelad att min produkt inte fanns i lager men blev rekommenderad en annan produkt som jag blev supernöjd med, kul. Det känns tryggt
2012-05-02
Martin
att bli uppringd av sportfiskeprylar och meddelad att prylarna blir EN dag försenad gillar jag skarpt.
2012-05-02
Martin Berggren
Bra urval och kanon lev. tillsammans med ett vänligt pris!B
2012-05-01
Hjelm
Bra priser och bra villkor. Bättre leveranser än många andra sportfiskebutiker, leveranser verkar annars vara ett problem i branschen. Ska jag säga något negativt så tycker jag att hemsidan kanske är lite rörig.
2012-04-26
Kjell Persson
Snabb leverans bra grejer, trevlig personal, är mycket nöjd.
2012-04-22
Joachim Johansson
Snabb expediering via näthandel samt bra sortiment!
2012-04-20
Sverker
Snabba leveranser stort utbud bra priser. Framförallt person kontakten. Saknas det några prylar ringer de alltid upp och undrar hur man skall lösa det.. TOPPEN
2012-04-20
Tomas Andersson
Mycket bra, beställde på nätet och missade några uppgifter, fick då ett telsamtal så att det löste sig direkt. Världsklass.
2012-04-07
Micke
Stans bästa kunskaper om sportfiske, redskap och metoder, hittar man på Söder Sportfiske. Plus ett förträffligt sortiment...
2012-04-06
Mattias
Jag tycker en arbetsveckas leverans är lite i överkant när många butiker skickar samma dag eller dagen efter lagt order. Skulle också önska billigare fraktalternativ vid mindre försändelser i brev. Annars kanon och inget direkt att anmärka på.
Hej Mattias, tack för din feedback och vi är ledsna över att din leverans drog ut på tiden. Vi var tyvärr extremt överbelastade under denna tid pga. sportfiskemässan. Vi ska göra vårt bästa för att leverera snabbare nästa gång! Ha det så bra önskar vi på Söder Sportfiske / Sportfiskeprylar.se
2012-04-06
Peter
Stort tack till Henrik och Niklas och alla andra på Söder Sportfiske.
2012-04-04
Niklas D
Grym service, snabba leveranser, bra sortiment, saknas något eller liknande i ordern ringer dom direkt!
2012-03-30
Johan
Väldigt bra webshop och framför allt så har dom mycket svartzonker-prylar som jag uppskattar! :-)
Deras nyhetsrapportering är också kanon!
2012-03-27
Tony
Bästa webbshopen på Nätet helt klart!
Fortsätt med det. Vad som skulle kunna bli bättre enligt mig är utbudet av artiklar där test gjorts av produkten i olika fisketidningar mm, vilket jag tror skulle öka försäljningen ytterligare av topptestade beten,utrustningar. Även mer filmer med tester av produkter av kanske er själva men även andra kända profiler.
2012-03-24
Bästa sidan att köpa fiskegrejor! Mycket bra service och ett enormt utbud gör den här sidan värd alla positiva omdömen den får.
2012-03-21
Jenny
Hade några frågor om produkten innan köp och det var snabba och jättebra svar ! Snabb leverans med :)
2012-03-13
Johan
Hemsidan och utbudet är klockrent! Det finns andra butiker som levererar snabbare, och frakten var något dyr. Annars finns inget att klaga på.
Själva butiken är en av de bästa jag varit i, mycket stort plus för engegerad och grymt trevlig personal!
2012-03-09
Glenn
Hej
Fick idag min beställning..ligger på posten och väntar..blir hämtad senare idag.
Måste bara få säga..snabbt..enkelt..smidigt.
Skickade en förfrågan om lite grejer på onsdag kväll..kom svar på detta samma kväll..tog ett eget beslut..och skickade in beställning.
Önskar er alla en trevlig helg
Mvh Glenn
2012-03-08
johnny
Snabb frakt, bra priser på produkterna. Bra hemsida som är lättorienterad.
Minus: DYR frakt!
2012-03-05
Bäst med koll på allt från familjemete till hardcore fiske
2012-03-03
Kenneth Johansson
Hej. Jag är helnöjd med de ordrar jag fått från Er. Kommer fortsätta handla så klart. Lycka till.
2012-02-29
Jonas
Den service man får genom er webshop är så grym. Så kul att handla genom er och ni är trevliga som bara den. Tack!
2012-02-19
RW
Snabb leverans, rätt grejer direkt och bra pris, vad mer kan man begära
2012-02-04
per
dyra , samma saker på rea jämt senaste halvåret, aldrig roliga rea driver på olika beten mm , inget lagersaldo på webben , man vet inte om man får varan direkt eller måste vänta
Skaffa veckans eller månadens fynd på beten och variera lite, riktigt trist nu när inge nytt händer på reasidan
2012-02-02
ahlgren
alltid lika bra frakt, pris, service, kontakt när man handlar hos er!! finns inte varan får man alltid ett telefon samtal dagen efter
enda mindre positiva med hemsidan är att vissa varor som är slut är lagernoterade..
2012-02-02
Emil
Söder kan nog vara Sveriges bästa sportfiskebutik i mitt tycke, av dom jag handlat av är det bara Lundgrens som lirar i samma liga.
Bra sortiment och outstanding service!
2012-02-01
Peter
Trevlig personal och bra utbud på saker.
2012-02-01
Conta
Trevlig kunnig personal. Snabb leverans och stort utbud. Sweet helt enkelt!
2012-01-26
Oliver
Klockren butik rakt igenom med bra personal och snabba leveranser stort utbud !
2012-01-16
Camilla
Supersmidigt att handla över nätet och jättesnabb leverans!
2012-01-11
Anton Trygg
Suverän butik, mycket bra grejor och riktigt bra priser! Leveranstiden skall vi inte en snacka om, Kanoners helt enkelt!
2012-01-11
Mikael
Snabb leverans, trevlig service över telefon, kunnig personal och bra hemsida. Grymt nöjd!
2012-01-07
bra himsida snabba leveranser kunnig o trevlig personal
2011-12-30
Mats Kellberg
Har handlat ett flertal gånger, någon enstaka gång har någon vara varit slut men då ringer de upp och frågar hur man vill göra.
Kan inget annat än starkt rekommendera butiken/webshopen.
2011-12-30
Tompa B.
Supporten vid e-handel är fantastisk. Återkopplingen är förundransvärt snabb.
Grymt intresserad personal- både av kunder och fiske
2011-12-28
Anders Danielsson
Jag har handlat via postorder vid ett antal tillfällen och servicen har alltid varit toppen, både m a p leverans och support.
Jag hade en massa ingående frågor som jag fick svar på. De bröt t o m upp förpackningar för att kunna hjälpa till med frågor via telefon! Jag har också ringt och frågat om fisketips och även det hjälpte de gladeligen till med.
Man känner sig aldrig obekväm när man ställer en massa "nerdiga" frågor i denna butik!
Rekommenderas varmt!
Jag kommer att handla där igen! Garanterat!!
2011-12-27
Svempa
Kan inte bli bättre! Helnöjd kund.
2011-12-19
Sladjan
Snabb leverans bra grejer,mkt bra sida med bilder och bra priser.
2011-12-10
Jonas Bäckström
Det finns en som är billigare,men ni slår dom med hästlängder när det gäller kunnande,trevligt bemötande och snabba leveranser!!Tycker ni är bäst!!
2011-12-08
Snabb leverans, snabba svar på frågor vid mailkontakt! Riktigt nöjd kund
2011-11-28
Nu är jag endast webkund hos Söder, men den delen är de iaf jäkligt bra på.. Alltid jäkligt bra service och snabba leveranser. Kanske inte den billigaste shopen på nätet men de kronorna extra uppväger de i service! Dock kan webshopens utförande bli bättre. dåligt med information och sakerna de säljer. Gör väl inte så himla mycket för en fiskefreak som en annan som har koll på de flesta grejerna, men för en nybörjare är det nog svårare.
2011-11-22
Markus
Aldrig haft några problem varken via webshoppen eller via butiken. Otroligt kunnig personal och snabb respons på webben.
2011-11-20
Ola
Har aldrig blivit besviken på något jag köpt.
2011-11-17
Använde webbshopen och fick beställningen dagen efter. En av sakerna var restade och blev då personligen uppringd av personalen.
Trevlig personal.
2011-11-17
Robert Ibert
Använde webbshopen och fick grejerna redan dagen efter. En av sakerna var restade och blev då personligen uppringd av personalen för att se vad vi kunde göra för att lösa situationen. Kan även varmt rekomendera butiken på söder. Man känner sig alltid välkommen även om man bara vill fråga något.
2011-11-13
Martin
Trevlig personal och väldigt servicetänkande. Klar 5 från mig.
2011-11-13
Kent Nilsson
Snabb service, fick prylarna efter bara ett par dagar så har inget att klaga på!
2011-11-09
Trevlig personal som gärna hjälpte till när jag lämnade ett meddelande i beställningen och ville ha allt i ett paket, de ringde t.o.m. upp och frågade hur jag ville ha det.
Men på hemsidan låg där saker uppe som dom visste var slut och som inte skulle komma in igen. Det stod lagerstatus tillfälligt slut, därav mitt 'allt i ett paket mess'. Nu 30-40 dagar senare är samma saker fortfarande på hemsidan och jag vet inte hur länge det varit så innan jag såg dem. Det är inte ok.
Hej Ola, vilka produkter är det du menar? Vi har ju inget lagersaldo och över 6000 produkter att hålla koll på, vi kan ha missat att ta bort något. Maila gärna oss på info@sportfiskeprylar.se så vi kan inaktivera den produkten. Tack på förhand. Mvh/Nicklas
2011-11-05
JV
Trist när man inte vet om det finns i lager eller ej, ibland har man extra brottom med vissa prylar.
Detta känns riktigt omodernt, sen är inte priserna direkt bland dom lägsta, annars är det bra
2011-11-04
Otto
Väldigt snabb behandling av ordrar, och finns något inte i lager ringer de och löser det bra enligt överenskommelse.
Saknar dock lagerstatus i webshoppen, för det är nästan alltid någon produkt som inte finns i lager..
2011-11-03
Jon Olsson
Aldrig några problem om sakerna man beställt är restade, då ringer dom tillbaka och fixar det.
2011-11-03
Malin
På sportfiskeprylar.se går allt i service och leverans-väg alltid som på räls.
Skriver som nedan- Bästa utbudet och trevlig personal!
2011-11-02
Joel S
När jag beställt och varor varit slut eller restade så har Söder löst detta på snabbt och bra sätt så att jag alltid har blivit nöjd. Dessutom har de för vana att ringa och dubbelkolla om något ser konstigt ut i order för att undvika misstag. Kanonservice med bra kontakt helt enkelt, sedan är ju inte utbudet i butiken fy skam heller!
2011-11-02
Andreas
Mycket bra service. Bra kontakt med personalen i butiken vid frågor gällande webbeställning.
2011-10-30
Andreas
bara beställt ett fåtal gånger, men dom har varit exemplariska, keep up the good work=)
2011-10-27
Johan Kristoffersson
Strävar efter att skicka beställningen samma dag, ringer och hör sig för om det är något. Underbar service helt enkelt. Bra utbud med vettiga prylar som är aktuella!
2011-10-24
Utomordentligt bra service och leveranstider som inte lämnar något att önska. Min förra beställning gjordes på torsdag förmiddag och paketet kom till mig på fredag eftermiddag. Personalen ringer upp om problem uppstår, och är alltid hjälpsamma om man har frågor. Och dom är trevliga, vilket är sällsynt i branchen.
2011-10-23
Martin Lindblad
Oerhört bra service där man kontaktas ifall något problem uppstår (hel del andra butiker som bara låter det gå tills man hör av sig). Även kunnig personal som har ett trevligt bemötande!
Har och kommer handla mer här. Ett stort utbud är också stort plus.
2011-10-23
Har gjort två beställningar den här månaden och är riktigt nöjd med den service jag har fått. Första beställningen tog ca 3 dagar innan den kom till butiken medan den andra va klar att hämtas på mindre än ett dygn. Även ett stort plus till trevlig och kunnig personal då jag valde att hämta och betala varorna i butik.
2011-10-22
Simon
Bra service på t.ex. mail korespondans med frågor, bra skick på grejorna som skickats, det som var tråkigt var väl att det tog nästan 3 dagar innan dom ens skickade iväg grejorna.
2011-10-22
Torbjörn
Snabb leverans. Telefonkontakt om något skulle vara restat.
2011-10-17
Joakim Edvardsson
Riktigt bra sortiment, och riktigt kunnig och trevlig personal!
Snabb leverans+++++
2011-10-14
Andreas
Kan bara rekommendera, bra sortiment och snabba leveranser.
2011-10-13
Rille Bruhn/ Ljusdal
Otroligt snabb leverans, och bra personligt bemötande när dom ringde upp och förklara att saken man beställt va restad! imponerande service!
2011-10-13
Henrik Rask
Kanon service även omd e blir fel ibland så löser dom det kvickt mycket bra personal snabb leverans lätt att få tag i mycket nöjd.
2011-10-12
Emil Sandström
La in en beställning, det visade att vissa saker var slut, de ringde upp och "guidade" mig igenom det fysiska sortimentet i butiken och såg till att allt han bli skickat samma dag, perfekt!
2011-10-11
Marianne Sörensen
Härligt med personlig kontakt! Proffsig personal med härligt bemötande. Det går snabbt att få hem prylarna!
2011-10-08
Marcus Däumichen
Kanonbra kontakt och bemötande riktigt proffsigt!!!
2011-10-07
Dennis Johansson
Stort plus för personlig kontakt via telefon vid restning. Snabb leverans.
2011-10-06
Fredrik Wallin
Super Service,kunnig personal .
Stort utbud,enda nackdelen är att besök i butiken blir ofta kostsamt,eftersom man vill köpa så mycket :)))))))
2011-10-04
Ringer ALLTID upp nästan direkt då man lägger sin order, vilket är super!! Det ända som jag saknar är ett större utbud på webbbutiken! Jag som bor 30mil ifrån skulle köpa MYCKET mer prylar om det las ut mer av butikens varor. Grym personal som ALLTID är trevlig att ha att göra med! Det skulle inte skada om leveranserna var lite snabbare ibland... Men i det stora hela en riktigt grym butik som håller vad dom lovar!!!
Hej! Kul att du är nöjd! Vi har byggt ut butiken då vi växer så det knakar och behöver större utrymme för att sköta postordern så senaste tiden har tyvärr leveranserna blivit lite försenade då vi varit överbelastade, nu är vi dock på banan igen så det kommer bli ännu bättre. Vad är det du saknar på sajten, maila gärna info@sportfiskeprylar.se och ge förslag på vad vi mer borde ha... vi lyssnar på alla kunder och självklart vill vi lägga upp prylar som ni saknar. Mvh/Nicklas
2011-10-03
Bra service och snabb leverens! Kan inte bli bättre än så!
/Maria
2011-09-24
Tommy
La en order på onsdag eftermiddag, 2 minuter efter blir man uppringd och får reda på att en utav prylarna är slut men att de byter ut den mot en likvärdig (samt dyrare) vara. På fredagen plingar det till i telefonen och paketet har anlänt. Grymt snabb leverans trots ett skrymmande paket! Världsklass!
2011-09-24
Grym service och snabb leverans, de ringde direkt efter ordern var lagd och rekommenderade en annan likvärdig billigare modell t ex.
2011-09-23
Fred
Gick fort att få beställningen.
Stort urval av bra grejjer.
2011-09-09
Trevlig lite butik som har det mesta.
Trevligt bemötande.
Kunnig personal.
Alltid mågra smaskiga erbjudanden.
2011-09-08
skulle beställa röda xbuster tail, men så var dom slut och det var inte bra
2011-09-04
Hej Igår var jag köpte Deluxe Gäddhaspelkit (Daiwa Luna + Okuma Trio 40) grymt nöjd super bra service.
Rekommenderar verkligen Söder Sportfisket om man ska köpa schyssta fiskeprylar
2011-08-31
Riktigt fin webshop, enkelt att navigera och hitta det man skall ha. Det enda jag har o anmärka på är att frakten är riktigt dyr, det blir t.ex 99kr frakt om man beställer ett bete, när det i själva verket kostar ca 12-24kr och skicka ett bete beroende på betets vikt. Men annars en grymt bra butik!
Hej! Tack för det fina omdömmet, men ett bete kostar endast 49 kr i enhetsfrakt (prylar upp till ca 500g). Dock måste vi skicka postförskott med paket så då har vi dyrare avtal. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig. Mvh/Nicklas
2011-08-30
alexander norlindh
halvamatör som man är beställde jag helt nya grejer av toppklass dock hade jag ingen aning om vad jag egentligen behövdeoch det måste killen i butiken märkt för jag blev uppringd och fick ett riktigt proffisionellt bemötande då han både förklarade så jag förstod och rättafe till min order. även ett + i kanten för snabb leverans... TACK!
2011-08-26
Rolle
På min hemort finns det ingen riktig fiskebutik, därför försöker jag oftast att beställa över internet. Jag har provat på flera internetbutiker, men ingen har hållt samma standard som er. Först och främst gillar jag er websida, där ni oftast har BILDER, vilket kan vara avgörande när man beställer jiggar till exempel. Sen har servicen alltid varit klockren då jag beställt. Finns inte betet i den färg jag valt vid beställningen så ringer Niklas upp och tipsar om en ny, eller frågar om jag vill avstå.
Tack också för Söder-mössan jag fick av er i en beställning. Har den på mig så ofta som möjligt.
2011-08-23
david axelsson
Tja, jag la min beställning i måndags eftermiddag och har redan prylarna idag (tisdag kl 13:00)
de är 10 av 10 måste jag säga! lodet ska monteras för i helgen är de en stor fisketävling i kalmar där vi från
www.nfteam.se kommer att delta! era dekaler (klistermärkes måttbandet) sitter på båtarna och även på några av trailarna
så att reklamen syns utåt!
Tack för bra service! (Stort Tack till killen jag snackade med i tele som var ny och fixade så jag hinner få på allt innan helgen)
// david axelsson nybro
2011-08-22
Johan Ericsson
Beställde lite olika jiggar & tailar. Fick ett telefonsamtal om att några saker var slut & förslag på alternativ som jag accepterade. Mitt missnöje är att det framgår inte helt om vad som finns hemma & inte med hemsidan. Personliga servicen är helt ok.
2011-08-22
Oscar
Bra service, snabb leverans och dom tar kontakt med en om de skulle vara nåt som är slut i deras lager som man har beställt..
2011-08-21
Jukka
Fick leveransen men hälften av dragen fanns inte med, antagligen slut, men fick ingen info innan utskick.
2011-08-17
Bra personal med mycket kuskap,alltid kul att besöka butiken. Lite för bra utbud kanske eftersom man inte kan låta bli att handla när man är där. Även en kanon sida på nätet med tydliga bilder och förklaringar!
Jesper Olsson
Bra och snabb service både på nätet och "live" i butiken. Kunnig och trevlig personal. Dom har det mesta man söker, och har dom inte det så fixar dom snabbt hem det. Tipptopp helt enkelt. Rekommenderas.
Ronny Berggren
Mycket nöjd med servicen och all hjälp jag fick.Rekommenderar denna butik hos vänner och bekanta
Magnus
Snabbt och bra, trevlig personal. Bra utbud.
Rekommenderas!
2011-08-10
Andreas E
Service, service och snabba leveranser. Något dyrare än en del andra men servicen gör att det det inte spelar någon roll.
2011-08-04
Snabb leverans, dock var en av produkterna slut trotts att det stod att den fanns i lager när jag beställde. Synd att det saknades bilder på vissa artiklar.
2011-08-03
Tony
Nöjd som faan.. bra utbud på saker nice hemsida,trevlig o hjälpsam personal som det ska vara :) bra gjort boys
2011-08-03
Anton
Snabbt och bra, trevlig personal.
Rekommenderas!
2011-07-27
Mina krokar och rullen fanns inte inne, fast det fanns "i lager" på sidan. Jag fick därför en annan rulle, som gick sönder direkt, samt helt fel spö. När jag skulle skicka tillbaka rullen lovade de ersättning för frakt och faktura-avgift på rullen jag köpte istället, vilket jag inte fick. Besviken.
Hej "anonym"! Som alla våra kunder vet är vi mycket enkla att ha och göra med och det du skriver är inget vi känner till. Är det något strul med något så är man alltid välkommen att ringa eller maila till oss så löser vi allt direkt, det gör vi alltid. går något sönder så har man minst ett års garanti och skickar vi fel så skickar vi alltid rätt kostnadsfritt, är det så att det du skriver stämmer så har vi självklart inte medvetet gjort fel.
Med vänlig hälsning,
Nicklas Jonsson
VD Söder Sportsfiske AB,
2011-07-27
Patric Eriksson
Snabba problemfria leveranser och bra support!
2011-07-24
Daniel JS
Ringde upp och gav support på en beställning som skulle bli 2 dagar sen pga leverantörsutskick.. Fick personlig recension på varan. Supernice!
2011-07-23
Daniel
Leveransen, jag beställde en sjukt stor båthåv som kom nästa dag på posten. Tummen upp!
2011-07-23
Mats
Brett och bra utbud samt fina priser. Trevlig personal och kanonfin hemsida. Har bara hört positiva saker kring denna butik.
2011-07-11
Fredrik
Snabb o bra service,kunnig personal.
Saknas prylarna får man telefonsamtal o tips om andra motsvarande produkter.
2011-07-11
Grymt bra service. Beställde "ge fan i våra vatten"-rullen som inte finns med högervev. För att dubbelkolla detta så ringde Niklas ner till Abu Garcia och fick bekräftat att det bara fanns vänstervev. Grymt bra, plus i kanten för att butiken snurrade på 135meter flätlina med!
Simon
Simon från Finland tackar för snabb leverans och fina prylar :)
Sebbe
Bra utbud och riktigt trevlig personal som ringer direkt om något inte finns i lager istället för mail som man kan missa osv...
Måste fixas lagerstatus dock, eller bara att alla varor som syns finns i lager. Kan bli lite irriterande ibland annars.
kim olsson
bra sevice,man fick svar på sina frågor och snabb leverans,som kund kan man inte begära mer! 5 solar ifrån mej/kim
2011-06-29
lölölöl
Grym service, stort utbud... Ringer alltid upp om nåt inte finns eller saknas! Om nån skulle fråga "Är du helt hundra på detta" Självklart! =)
2011-06-29
Emil Jansson
Snabb leverans, ringer alltid upp om något är slut och tipsar om liknande saker man kan ha istället. Mycket bra kvalité på sakerna de säljer. De bidrog helt klart till fångsten av min första ål vid kristihimmelsfärds dag! Kommer fortsätta att handla.
2011-06-27
Martin Rostedt
Hej Spotfisprylar Ja Tycker att ni är en bra Butik och har en trevlig personal
när man bestäler något så får man hem det dan efter, Ja tycker att ni är sveriges
Bästa Sprtfiske butik och har en. Bra hem sida Från Martin Rostedt.
2011-06-20
Henke O
Servicen.
Tipsen på bra grejor och inte minst hur man använder dem.
2011-06-19
*Riktigt bra sortiment.
*Kunnig och trevlig personal som verkligen anstränger sig för att hjälpa till.
*Saknar att man inte kan se om en vara är slut innan beställning.
*Jag tycker ni måste vara tydligare med informationen att webpriserna är lägre än butikspriset.(känns fel att man kan beställa sina varor på nätet och ange att man ska hämta sina varor istället för att dom ska skickas och därmed betala betydligt mindre än att komma in i butiken och göra sitt köp.)
Keep up the good work :-)
2011-06-19
Jeppe Olsson
Mycket bra butik, både fysisk och på nätet, samt att ni e ju ett gäng trevliga grabbar också vilket inte är att förringa!! :) Helnöjd helt enkelt!
2011-06-18
Fabian
Bästa onlineshopen - No doubt!
Ni satsar på helt rätt fiskeprylar för min smak.
Bästa servicen jag någonsin mött!
2011-06-13
Matto
Bra service, de ringde direkt när något var slut i lager och de höll sedan kontakten ända fram tills att det blev levererat. Riktigt bra service och snabba leveranser (när det finns i lager). ;-)
2011-06-11
Bra service. Snabb leverans. Det saknades vissa saker på lagret då ringde de direkt. Samt skickade samma dag. PERFEKT.
2011-06-10
Oscar
Snabba leveranser och en underbar service.
Frågade också om tips på krokar till olika beten via mail och fick svar nästan direkt.
Kan bara rekomenderas.
2011-06-08
patric
Snabba leveranser vilket uppskattas väldigt mycket..
Har inte varit några konstigheter att lösa "problem".
Lite höga fraktkostnader tyvärr..men de har dessvärre dom flesta.
2011-06-05
Johan
Proffsigt bemötande utan tjafs vid reklamation av varor.
2011-06-02
Dorian
Trevlig personal, bra service och snabba leveranser. Kanon!
2011-05-29
Lika bra och trevlig service som alltid. Snabb leverans dessutom.
2011-05-27
snabb service och trevlig personal, direkt när en vara inte fanns i lager blev jag uppringd och fick möjlighet att byta färg eller drag om jag ville.
2011-05-26
Martin
Trevlig personal och ett riktigt bra utbud med snabb leverans. Saknar bara att ni inte har lagerstatus på era saker.
2011-05-25
Har fått en femma om ni hade haft att alla i butiken kan ta en order på en gång! Skulle beställa 2st tröjor men den person jag prata med sa att det e bara Henke som kan det! Annars mkt fin service!
2011-05-24
Jakob Jansson
Mycket bra urval av grejer och en bra hemsida! Och om det är nått som inte finns på lagret så ringer ni och det löser på ett mycket bra sätt. Trevlig personal som ringer! Ska absolut fortsätta att handla av er!
2011-05-18
Oerhört kunnig och trevlig personal, fortsätt så, så kommer butiken bli helt oslagbar....... Grymt!
Kör hårt så ses vi snart,
2011-05-16
henke
mkt bra sida bra med bilder o bra priser snabba leveranser
2011-05-15
Det är en kanon sida men tyvärr fanns inte det jag beställt på lager (2ggr) men men spela roll fick ta lite annat istället..
2011-05-15
Jukka
Kanoners, jättebra att de ringer upp och berättar att de ej hann skicka express, och att de berättar när saker inte finns men då brukar man få något annat istället, bara toppen
2011-05-11
Sebastian
Kanonbutik. Blev lite fel så jag fick fel sort av en wobbler jag beställde men det fixades på ett snabbt och smidigt sätt!
2011-05-10
Kalle
Beställde lite småsaker, komplettering inför vårens jigg och dropp-shot fiske. Leveransen var snabb. Fick samtal från Söder Sportfiske dagen efter jag gjort beställning, dom ville meddela att en vara var slut. Mycket bra och snabb service!
2011-05-09
marko
bra priser.
tyvärr fanns inte det jag beställt på lager sa en trevlig herre på telefon när han ringde men vi ljög ihop lite andra grejer istället o till slut bidde allt bra:)
snabb leverans.
mycket nöjd :)
2011-05-07
Lotta
Bra priser och trevligt bemötande när ni ringde upp personligen och talade om att de inte fanns i lager. Jag fick dom till slut och sonen är jättenöjd med presenten. De bästa stövlar han haft.
2011-05-06
jonas
lite oturligt när sakerna inte finns hemma men de e ju sånt som händer
men ni ringer ju upp om de e nått så de får ni ett plus för
men som sagt en 3 eller 3,5 skulle ni nog ha
men ja ger er en 4 för hyfsade priser o bra bemötande
2011-05-04
Det fattades i min beställning via nätet har ej fått allt levererat trotts 2 st. telefonsamtal till er.Mycket dåligt, jag är jättebesviken på er.Anders
Hej Anders, detta låter ju inte så kul och jag kan garantera dig att vi inte behandlar kunder på detta sätt. Det är jag som ansvarar för alla webordrar och jag har inte fått något samtal ifrån dig, jag har även pratat med mina kollegor och det är ingen som hört något om detta - ring mig gärna omgående så löser vi såklart detta direkt: 08-84 03 50. Mvh Nicklas Jonsson
2011-05-03
Nils
Har handlat i denna butik och av butikschefen Henrik sedan 1998. Få har sådan koll på både bra och dåliga prylar och fiske av olika slag och visar en sådan glädje i att stå i butik och serva oss kunder. Jag har köpt fiskprylar i fyra världsdelar men jag handlar helst här på Söder!
2011-04-29
Hemsidan var väldigt lätt förstådd och personalen väldigt trevlig på telefon
2011-04-28
Robban P
Jag ringde in och frågade om grejer jag ville ha och det var riktigt bra bemötande, sen beställde jag prylarna jag ville ha på hemsidan och allt gick smärtfritt och snabbt...
var inte sista gången jag handlar hos er.
2011-04-25
JxL
Mycket nöjd med min nya fiskeutrustning. Invigd i helgen.
2011-04-24
L Löfdahl
Mycket nöjd med service och produkter dock saknade jag någon grej i min order, en liten handduk om jag inte minns fel. Jag har själv glömt att höra av mig om detta.
Fiskeväskan var väl värd att vänta på. Mannen blev mycket mycket nöjd.
Tack!
Hej! Kul att du är nöjd! Gällande handduken så är den tyvärr slut och tillverkas inte längre av CWC, vi tog bort den från ordern och vi har inte tagit betalt för den bara så du vet. Mvh/Nicklas Sportfiskeprylar.se
2011-04-23
Abborre
Uppringd efter beställning, en fantastisk service.
Det kallar jag klass.
2011-04-20
Aremyr
Goa gubbar med snabba och säkra leveranser, hellt odugliga på fiske :) men bra sortiment
2011-04-18
Gawwe
Bra personal som ringer om något inte finns och snygg hemsida
2011-04-16
max
Otroligt bra service kunniga samt trevlig personal
2011-04-16
HO
Fem stjärnor!
Kanonbra. Beställde och hämtade i butiken.
Köpte då mer grejer till rätt pris.
Trevlig personal, som kan fiske, och bemötande.
Negativt, som affären ej rår över, är dubbdäcksförbudet på Hornsgatan.
2011-04-15
Saknade ett bete i paketet, ringde dem och en dag senare kom det med posten.
2011-04-15
Bra utbud och snabb service, samt trevliga och kunniga personal .
Frakten kunde varit billigare men det hänger antagligen på dåligt avtal med posten.
2011-04-14
Öring
Fungerar mycket smidigt att beställa på deras hemsida och sen hämta i butiken.
2011-04-07
Robban
Dom här killarna kan man inte klaga på. Ska försöka att åka in till affären nästa gång man är i sthlm!
2011-04-07
Gäddan
Snabb leverans. Perfekt paketering och service.
2011-03-25
Peking_duck
Helt suveräna, handlar gärna mera.,
2011-02-25
A.E
Har handlat en del hos er och kan ju inte göra annat än att hålla med alla andra, kanon bra är ni!
Senaste ordern jag lade så var det slut på en del grejer, får ett samtal och vi snackar ett tag och innan det är färdigt har jag fått andra grejer som dessutom har ett högre pris, utan extra kostnad såklart!
Personligen så tycker jag att en webshop/butik med kunnig och tillmötesgående personal är A&O när man handlar, det har ni och att ni håller bra priser gör det inte sämre!
Keep up the good work!
2011-02-25
Martin Nilsson
Tjenare tycker ni har skit bra service ,som T.e.x: när jag beställde hos er sist så var betes väskan slut och ni ringde och berättade /sa som det va och att det kunde ta lite längre tid. det uppsakttades som bara den:).
en liten sak är väll att jag tycker att ni skulle ha en fraktfri gräns kanske runt 3000kr, då jag ser att mer och mer web fiske sidor har börjat med detta , De jag då hört av många andra är när dom betäller online så är det alltid en massa koll på hur mycket frakten ligger på osv:)
Tycker dock att ni har en riktigt bra webida med bra utbud det gillar man skarpt.
Mvh Martin//sölvesborg
2011-02-24
fredde
Funka kanon, inga konstigheter.
2011-02-19
B-A
Nemas problemas. Allt funkade till belåtenhet!
2011-02-15
Bandyboll72
Köper mera saker här ifrån. Snabb leverans,Bra kontakt och Bra priser..
2011-02-13
Omdömes ombudsmannen
Ett ord som täcker hela butiken, personalen och webbshopen: Kvalité
2011-02-11
En mycket bra affär med kunniga och trevlig personal, snabbfrakt .. inte sista gången jag handlade där . Har handlat mycket där och att har blivit rätt, har dom inte haft nått hemma just då ringer dom och försöker fixa till de ändo (Y)
2011-02-10
Mycket bra och snabba leveranser, även trevlig personal.++++ Härkommer jag att handla mera. Skit fiske på er. Göran
2011-02-09
Trevlig personal, bra sortiment, snabb leverans och helt ok priser. 5/5
2011-01-31
Henke
Riktigt bra service och snabb leverans! Mycket trevlig personal och hjälpsamma. Och en bra hemsida.
2011-01-26
Hardy
Proffsiga och kunniga. Tar sig alltid tid när man undrar över något. Känns ok att ställa "dumma" frågor, alltid ett schysst bemötande. Bra affär! Bra hemsida!
2011-01-26
alltid bra, enda negativa är att de ibland inte har allt på lager när man gör en en storbeställning, Men de ringer alltid upp en och ordnar till det så man blir nöjd.
2011-01-19
mia
Serviceminded, tillmötesgående personal! Det som inte fanns i butiken gick enkelt att beställa vi nätet.
Brister dock i kvalitet att man stavar omdöme med två mm i mailet.
Haha - outch! Den smärtade, ser att vi stavat fel i vårt uppföljningmail och detta är nu rättat! Tack för det och tack för omdömet! Mvh/Nicklas - Sportfiskeprylar.se
2011-01-19
JT
Bra kvalitet på fiske prylarna och väldigt bra service!
2011-01-17
ida
Helt otroligt bra service och kontakt! Mycket tillmötesgående personal och riktigt bra varor som levererades blixtsnabbt!
2011-01-13
JohanThelander
Bra sortiment som genomsyras av ordet kvalite. Kunnig och trevlig personal som alltid hjälper till och gärna snackar sportfiske en stund.
2011-01-10
Pontus
Bra sortiment, trevlig och kunnig personal samt bra priser.
Hjälper gärna att ta in grejer som inte finns i lager.
Som en fiskebutik ska vara!
2011-01-05
Tompa
Bra som f-n, vid behov av byte= inga problem, lätta att få tag på, grymt trevlig personal.
2010-12-29
AE
Bra webshop, bra priser o sortiment. trevligt bemötande. Enda minus är att allt inte finns på lager.
2010-12-27
Fantastiskt kundbemötande! Mycket nöjd med produkterna dessutom :)
2010-12-25
JL
Kanske inte billigast men grymt trevliga att ha att göra med!
2010-12-11
Bra sortiment och trevlig personal. Blir en 4 då jag tycker att priserna borde gå att justera lite mer.
2010-12-10
jocke
Grym webbshop! Riktigt bra kontakt med kunderna. Perfekt att dem ringer om någon vara inte finns i lager eller om det tar några extra dagar att få hem. Enda nackdelen jag kan komma på är att jag skulle vilja ha lite mer info om vissa varor i webbshopen. Ibland saknas bilder, info om kastvikt på spön eller vikt på ett bete. Men jag har då fått snabbt svar på mina frågor via mail. Perfekt!
Måste nog ta mig en tur till Stockholm och besöka butiken!
2010-12-03
Anders
Man märker att grabbarna i butiken är fiske. Jämt uppdaterade och med bred och djup kunskap om olika typer av fiske. Allt finns inte i butiken, bara det du behöver. De gånger jag haft otur och något gått sönder så har det aldrig varit några problem - bara byta till nytt utan tjafs eller ifrågasättande. Det är det som gör en bra butik och jag lägger alla mina inköp här.
2010-12-03
Johan
Klar den bästa webb shopen av alla. Kunnig och trevlig personal som tar kontakt om någon vara inte finns hemma.
2010-12-02
adam
mitt första handsval i stockholm city. perfekt sortiment, ärlig och skön personal. bästa grejorna!
2010-11-23
Johan Nilsson
Har endast använt mig utan webshopen. Tycker att den är helt okej! Kunde kanske vara lite mer info på vissa saker som tex vissa spön. Butiken har jag inget att säga om.
2010-11-18
Reitmond aka ZantaKlas
Bra, trevliga. Webshopen kan bli lite bättre. Det finns bra shoppar överallt. Men SS har ett bra utbud, rimliga priser oftast. Men jag saknar mer personliga beskrivningar om varor, vikt och längd på alla produkter. Men med tanke på att siten e relativt ny tycker jag det funkar finfint. Tummen upp till SS!
2010-11-14
stefan dobrota
The color of what i order from what i received it was totall different because they don't have the same things on the internet with the catalogs.So i contacted them and they said i can keep the one they send end they put me to choose somthing else similar to the one I ordered from beginning.I did not received anything and it past a month.
Hi Stefan, we are sorry about this misstake but we have asked you to send a e-mail to info@sportfiskeprylar.se and let us know the color you want as it was a bit difficult to understand over the phone what you where asking for. As we told you on the phone we cant help that ABU has "bad/incorrect" images on their products. I also want to be clear on that we have not sent you anything wrong, it was the image that was provided by ABU that had the colors a bit messed up, but when I look at other webshops everyone uses these images. So as we told you on the phone, we are happy to send you extra products even though its not our fault, but you have to send us an email telling us what other colors you want. Thanks
2010-11-13
JB
Helt klart den bästa Internetbutiken enligt mig. Trevliga, superservice, snabba leveranser och skönt Stockholmstugg.
Mvh Jesper
2010-11-11
La in en beställning på sportfiskeprylar.se
allting gick bra från att jag beställde tills jag kunde hämta ut ordern
Mvh Max
2010-11-10
Christoffer
Tack för grymt bemötande samt service! Fick massor av härliga tips för öringturen till Åland i helgen.
2010-11-10
Perstorp
Snabbare leverans går inte att få, ringde och frågade om det gick bra med några andra färger.
2010-11-08
Gäddan
Snabba leveranser, god service och trevlig personal. Rekomenderas varmt!
2010-11-08
Coach
Bra service,kunnig och trevlig personal, sjukt bra sortiment, kunde dock ligga närmre Märsta =)
2010-11-05
Fisktok
Mycket snabb leverans, bra utbud.
Trevliga att ha att göra med.
2010-11-03
Kingstreet
Bra service och snabba leveranser. När varan inte fanns ringde de direkt och tipsade om liknande produkt,
Kan bara rekommendera denna butik.
2010-11-03
Skåne
Trots lite strul med lite dåligt info när en produkt restade och att de missade skicka en detalj ger jag tummen upp. Trevligt och proffsigt bemötande när felet skulle rättas till gjorde att man snabbt glömde denna lila fadäs. Sjukt bra sortiment och jag kommer definitivt handla fler ggr från Söders.
2010-10-28
Jebban
Skickades samma dag, när varan inte fanns så ringde personal och rekomenderade en liknande produkt så man slapp vänta...kanon service
2010-10-27
Johan
Otroligt snabb och bra service!! Trevlig och proffsig personal.......Bäst helt enkelt.
2010-10-24
TH
Kalas bra service där dom faktiskt orkar plocka upp telefonen och ringa kunden, ist för att skicka ett mail. Snabba leveranser och trevlig personal
2010-10-18
Mikke
Kan inte klaga,snabb leverans och klara besked via telefon om något saknas.
Simon
Mycket snabb leverans, hjälpsam personal både vid näthandel och inne i butiken.
Tobbe
en grymt bra butik att handla prylar från med snabb leverans
TJ
Har fått gott intryck av både webbshop och butiken. Kunnig personal. Man har genast ringt upp om något inte funnits i lager för att hitta en annan lösning.
Sortimentet och priserna kan dock alltid bli bättre.
Rolf
Väl fungerande e-mail butik. Om eftersökta varan inte fins tillgängli kontaktas kunden med alternativ. Även butiken är bra med ett fint sortiment på prylar och personal med ingående vetskap om fiske.
Jag rekommenderar Söder Sportfiske starkt till alla mer eller mindre seriössa sportfiskare.
Bow
De bästa och trevligaste som jobbar med sportfiskeprylar! Skrämmande snabba leveranser, super kunniga och är väldigt mån om sina kunder! Har aldrig haft några problem, och är någon vara slut som jag beställt så har de ringt o informerat och tipsat om likvärdiga/bättre varor, har aldrig varit med om att något annat företag gör detta! All cred åt de som jobbar på sportfiskeprylar.se
Marcus
Tycker att det var kanon och beställa från er. bra priser, snabb leverans och allt stämde, mer kan man inte begära :D. fortsätt med ert fina jobb!
2010-10-15
grym webshop samt affär. Mycket trevlig personal som ger tips och trix!
2010-10-11
Juha från Åbo
...som fungerar också till international netbutik kunder. Bra sortiment och priser också
Mycket nöjd!
2010-10-10
Tompa
Köpte Shimano haspelrulle, valde Sportfiskeprylar.se för att de hade bäst pris.
Perfekt på alla sätt, helnöjd!
2010-10-08
H-O Sievertsson
Blev uppring av butikspersonalen angående vissa problem med beställningen, och det löste sig till det bästa. Jag blev bra och vänligt bemött och kommer säkert att anlita dom igen butiken rekommenderas varmt ifrån mig
HansO
2010-08-27
Staffan
Bra butik med bra sortiment av bl.a. gäddbeten samt en personal som faktiskt vet vad de snackar om!..10/10
2010-08-26
Magnus
Den här butiken ger allt! Du går alltid nöjd därifrån med kvalitetsprodukter, bra service och ok priser.
Har du frågor får du alltid bra svar av trevlig pratglad personal.
För mig finns ingen annan fiskeredskaps butik än Söder Sportfiske AB!
2010-08-25
Patrik
Sportfiskebutik med hög kvalité. Dock skulle personalen vara lite mer kundmedveten och inte stå och prata om sitt privata fiske internt eller med en gammal fiskekompis.
2010-08-23
Inte bara bra grejjor, utan massor med tips och trix hur man kan använda grejjorna lite annorlunda - helt kanon!
2010-08-06
jocke
måste jag e jättenöjd!! Inte så ofta man får så bra service när man beställer från nätet!! blev uppringd efter 2 tim när jag hade lagt min beställning. Å allt löste sig jättebra eftersom 3 av dragen jag hade beställt inte fanns inne för tillfället. Åter igen toppen site
2010-07-29
Iggström
har bara positiva erfarenheter av Söder.
ASnabba Leveranser enkla betalningar,
Har det mesta
2010-07-23
En av sthlms bästa fiskebutiker, bra service, bra utbud och bra priser. väl värt ett besök!
2010-07-21
chrille
Grymt snabba leveranser, bra priser och god service. Lättanvänd hemsida. Kan det bli bättre!?
2010-07-19
Mvh:Jimmen på Åland
Bra butik, uppskattade väldigt mycket exempelvis att ni ringde då de var en produkt som var slut,och frågade om det fanns nått annat som var till intresse som ni kunde skicka med istället! Och snabb leverans! Kommer nog fler beställningar i framtiden!
2010-07-19
Tor
Snabba leveranser, bra priser och jättebra kundkontakt med trevlig personal. Jag kommer att fortsätta handla utav Söder Sportfiske.
Rekommenderas starkt till alla som vill handla fiskeprylar!
Semesterfiskarn
Jättenöjd!! Stort utbud och jättebra service. Blev tom uppringd då de inte hade allt på lager o undrade om jag ville vänta eller ha något annat. Bara deras unika busterjerk är skäl nog att prova att handla där. "purple haze" rekommenderas.
stephan
Beställde en fiskefilm online.
Fick svarsmail direkt och tre dagar senare dök filmen upp på posten.
Klockrent, Mycket Nöjd !!
Bengt
Snabb telefonkontakt och bra rådgivning av personalen då beställd spinnare inte fanns i lager. Därefter snabb leverans. Mycket nöjd. Om priset skulle vara något högre än hos andra butiker, vilket jag inte vet, så är det värt det pga goda servicen.
2010-07-17
Jag blev trevligt bemött + snabb leverans beställde fiskegrejer som inte fanns i lager fick snabbt medelande om detta
MVH Peter på widmarksvildmarksfiske
2010-07-17
Jag blev trevligt bemött + snabb leverans
Fina fisken
Bra priser, mkt bra och trevligt kundbemötande samt jättesnabb leverans. BRA!
Linkan
Mycket trevlig personal och snabb service rädda min vecka i älvkarleby :) och dalarna med strållande fiske
Rolf
Mycket bra och snab service. Kunden blir väl bemöt. Om produkten i fins på lager informeras man direkt. Sakkunig personal som förstår sig på fiske. Rekomenderas vidare.
Flying Goose
Det jag beställde fanns hos mig ett par dagar senare. Smidigt och dessutom bra pris på det jag köpte. Kommer handla här igen!
Micke
Bra sida bra priser snabb service ringer upp om de är nå krångel grabbar man skulle ta med sig ut på fiske rent ut sagt SKITBRA
RA
Fick det jag beställde och snabbt gick det. En nöjd kund +++++!!
Bad Boy
Mycke snack och liten verkstad, affären har blivit för stor kunderna hamnar i kläm. Mycket löften som inte hålls... Tröttsamt dessutom höga priser om man jämför....
2010-07-16
Trevligt och bra bemötande när ja hade telefon kontakt
kribban
beställde fiskegrejer som inte fanns i lager fick snabbt medelande om detta samt leverans datum.
snabb leverans
bra trevlig personal samt mycke bra service
Holger
När ni väl fick hem de beställda grejerna så funkade allt bra. Totalt blev det lite väl lång leveranstid.
VA
Billiga och snabba ! Har ej varit inne i butiken, bara handlar online och det funkar kanon !
Lars
Mycket bra sida, grym service och snabb leverans!
CaR
Snabb leverans,bra kommunikation,bra pris,m.a.o.helt nöjd.
Mats
En favoritbutik helt klart.
Är det något de inte har på lager ringer de direkt och diskuterar leveranstider och alternativ, som bonus brukar ( i alla fall jag, men det beror nog på min charmerande personlighet) man få en lite användbar gåva så man kan upprätthålla en aura av spottfiskemässighet...
fisk1
bra service , dock glömde dem och skicka så jag fick 2st brev :( men det hade ingen större betydelse, men det kunde ju haft det ! :P
2010-06-15
Heikkinen
Bästa fiske sidan helt utan konkerans ! Snabbt och smidigt grym service ! Love it =)
2010-06-11
Spinnfiske
Var inne med min reklamation, hade kvitto, men icke att ni bryr er om.
Hej Spinnfiske. Vi tar alltid emot alla reklamationer och har även så bra avtal med många leverantörer så att vi kan byta ut den felaktiga varan direkt om vi anser det vara en reklamation. En del gånger behöver vi dock skicka in varan till den berörda leverantören för deras åsikt då det är de som i slutändan beslutar i ärendet. Vi har och kommer ALDRIG neka en kund att lämna in sin defekta vara. Du får gärna kontakta oss på info@soder-sportfiske.se eller ringa på 08-844900 och delge oss din berättelse och stämmer den så får du din reklamation åtgärdad samt ytterligare en likvärdig vara. Mvh Henrik Sandahl / Butikschef
2010-06-10
Andreas
La ner tid på att få hem det jag verkligen ville ha och snabbt gick det med!
2010-06-08
Mats
Kommer helt klart beställa fler gånger.
Var en liten miss med ordern, men detta avhjälptes snabbt och utan tjafs.
2010-06-02
Jonnie Rocker
Jag har bara positivt att säga om Söder sportfiske..
2010-06-01
Olle
Beställde svartzonker finmört mctail och så ringer en av personerna som jobbar där upp mig och berättar att den har en ny färg juts den modellen jag beställde. och han var även väldigt hjälpsam med andra frågor jag hade. Om jag ska beställa över internet igen så blir det utan tvekan från sportfiskeprylar igen. Samt var det väldigt snabb leverans
2010-05-29
Jimmie Sundqvist
Snabb leverans, Brab priser, Bra kontakt vid problem. Kaon ställe helt enkelt.
2010-05-29
Mathias
Väldigt tillmötesgående, bra kontakt, snabb leverans.
Foppa
Jättebra service och riktigt bra priser, varorna levererades samma dag. Rekomenderas verkligen!
Bengan
Beställer ett fiskeset ena dan, blir andra dagen uppringd med info att en del är restad och blir erbjuden en bättre produkt som ersättning till samma pris. Kanonsnabb leverens och kanonprylar som redan gett massa fint resultat! :) Kan bara rekommendera
Christian
Fick inte rätt färger på mina jiggar jag beställde. De ringde och sa att det var en färg som var slut men jag en del andra färger som jag inte beställt. Rätt antal var det.
Hej Christian, vi ber om ursäkt för att det blev fel färger på vissa jiggar som du beställt (det finns så otroligt många liknande färger så ibland kan det bli fel när vi plockar ihop jiggorders, om du hör av dig till oss så ska vi självklart försöka att ordna så du får rätt färger.). Mvh/Nicklas - Sportfiskeprylar.se
Mange
Fick snabbt telefonsamtal när vara inte var i lager och tips om liknande varor att byta till. Snabb leverans, trevlig personal.
MS
Bra priser, snabba leveranser och trevlig personal
Micke
Kanon bra tycker jag. När min vara ej fanns i lager fick jag både ett mail och ett telefonsamtal. Varan kom trots att den inte fanns i lager inom några dagar.
Micke
Mycket trevlig och kunnig personal som sätter kunden i fokus, och dessutom ett riktigt bra utbud vad gäller prylar.
Magnus Karlsson
Tack för att ni bryr er om era kunder och ringer upp och snackar när det blir förändringar i ordern, och även då ger info om drag, spön, färger mm.
Service är nr 1 för mig så enkelt är det så nu har ni en kund för livet.
jimma
Min favorit butik! Jättebra service och grymma prylar!
Krif
Mycket bra bemötande och kunnig personal vid frågor om produkter och snabb leverans. Rekomenderas varmt!!!!!
BGU
En mycket bra webbshop och snabba leveranser
redhawk
Fantastisk kundservice och kundfokus!
Henke
Jag rekommenderar utan att tveka butiken. De är alltid villiga att hjälpa till och är bra att ha att göra med.
Tveklöst en av Sveriges bästa fiskebutiker!
2010-05-27
Allt fungerade klockrent. Enklare kan det inte bli.
Jonanas
Riktigt bra fiskeaffär. Snabb leverans och pålitliga arbetare, en färg på en jerkbait var slut i lager och dom ringde omgående och berättade detta sedan löste vi det med en likande färg. Tummen upp för söder sportfiske!
Storfisken
Lite tekniska problem med nätbutiken på morgonen men jag fick snabbt besked när det var löst.
Skickade ordern och fick leveransen dagen efter. Är supernöjd.
Steff
Bra service, bra sortiment, snabb leverans.
Hårda Hugg
Bra och lättfattlig hemsida, omedelbar bekräftelse på lagd order och när jag hämtade varan (en elmotor) i butiken fick jag massor med tips om hur man kan använda elmotorn vid praktiskt fiske för att få ut än större nytta och glädje av den.
2010-05-27
Allt var kanon för utom leverans tiden!
fick vänta över en vecka på mina grejer.
Danielsan
Väldigt snabb leverans även upp till Norrbotten. Service utöver det vanliga. Som jag sa i rubriken "Imponerad"
Sjöblom
Mycket trevlig och kunnig personal som verkligen anstränger sig för att hjälpa till. Tack för utmärkt sevice bra jobbat grabbar!
2010-05-27
Hur bra som helst, kommer fortsätta handla här.
Amatören
Har handlat via webshopen utan en antydan till strul eller försening. Smidig leverans och klart prisvärt!
Gabbe
Kunnig personal och snabba leveranser.Kan inte bli bättre.Rekomenderas!!
Joakim
Kanon bra service och trevligt bemötande, kommer bli fler beställningar här ifrån
Andreas
Beställde ett 10,6fots Berkley ssgc titanium spinnspö på webshopen, blev uppringd om att spöet inte fanns på lager och att det kunde ta en dag innan leverans.
Trots det så var det snabb leverans och ett bra pris, inte många ringer om såna småsaker.
mathias G
Snabb leverans och trevligt bemötande. Inga klagomål.
Mikael Liljeholm
Jag har beställt via nätet vid två tillfällen, vid båda tillfällena har de fungerat utmärkt, vid ena tillfället hade de inte rätt färg på betet men ringde mig o kunde lösa det snabbt och smidigt. Sportfiskeprylar rekomenderas...
Åkerman
Var bland de första som handlade och det blev lite strul men blev uppringd och allt ordnades kanon. Superservice!
2010-05-10
Marcus
Beställde Prologic Survivor Monster Bag, bra pris och låg fraktkostnad, endast 99kr i frakt. Rekomenderas! Marcus www.jiggfiske.com
2010-05-10
Karl Hallberg
Bästa butiken enligt mig, finns inget att klaga på! bra priser, bra personal, bra sortiment, bra... ALLT!
2010-05-04
Kunnig personal, bra utbud och schysst bemötande!
2010-04-24
Grävlingen
Tjo! Min beställning från söderssportfiske gick mycket smidigt, vissa saker fanns inte hemma men byttes ut mot likvärdiga artiklar, de tog kontakt via telefon. Leveransen var billig och gick oerhört snabbt från beställning fanns paketet att hämta efter 28 timmar, fantastiskt bra!
Jag måste naturligtvis rekommendera sportfiskeprylar.se! Köp där!
2010-04-23
Christian
Gillar verkligen hur dom har hottat upp butiken samt nya sajten sportfiskeprylar.se Keep up the good work! 5++++
2010-04-23
Jojje
Tack för bra service och snabba leveranser. Jag uppskattar verkligen att ni hörde av er och gav tips till mig.
Mvh
2009-11-13
jonte
Skön personal, bra priser och mycket prylar.
Keep up the good work!
2009-11-13
EMIL
Har inga negativa saker alls. Grabbarna delar gärna med sig av sitt kunnande, och tar in nya intressanta och framförallt utprovade produkter som faktiskt funkar!!!Bra rea ibland!! Säljer inget skit som andra gör. Ett stort + till SÖDER
2009-11-06
Rolle
Härliga och glada killar som får alla att ha en underbart trevlig guid tur med glatt humör o massor med tips o trix och mysiga fiske historier och go lunch...Godkända storlekar(över 6kg e va jag anser godkänd) har håvats upp 8+ / 7+ / 6+ / 9+.......Rekomenderar alla en tur!
2009-11-04
bass
som sagt får man vänta i 2 VECKOR på en beställning så är man som kund rätt missnöjd !!!
skärpning, och som plåster på såren så kunde ni skickat med någon tröst pryl , tex extra jiggar eller en keps eller nått..... glada och nöjda kunder återkommer ! tack för mig
2009-11-02
Beställda saker inför resa fanns inte på plats...
Efter löfte
Fick införskaffas på annan affär.
2009-10-29
xxx
Jag känner att jag får bra service och snackar med grabbar som vet vad de pratar om.
2009-10-28
klagomuren
I regel bara positivt. Men ibland känns som man stör när det pratas med fiskepolare i butiken.
Vidare är ni liksom de flesta fiskebutiker dåliga på prismärkning och framförallt får man ett suddigt kassakvitto med en klumpsumma så svårt att veta vad enskilda artiklar kostar.
2009-10-28
klagomuren
2009-10-20
Hasse
Hello!
Läste er tragiska historia ang ert tidigare hosting-bolag. Vilket var bolaget som ni inte kom överens med? För mig verkar det helt horribelt det som inträffat. Borde gå att driva vidare.
2009-10-19
Besviken
Nu var det andra gången jag beställde jerkbaits från er och andra gången jag fått fel färg levererad,skickar ni andra färger än dom beställda när ni inte har rätt färg på lager?
Hej besviken. Nej vi skickar aldrig andra färger än de beställda och har tvärtom som policy att inte göra det. Önskar gärna att du hör av dig till oss via telefon eller mail så vi kan se vad som gått fel och vilket ärende det gäller. Vid fel så rättar vi dessutom till samt kompenserar extra till kunden. Mvh Henrik / Söder Sportfiske
2009-10-18
Röd mössa
Flera i listan ger er högsta betyg och det är bara att instämma. Fiskekänsla och stor kunnighet genomsyrar verksamheten. Bygg sen bara en barnvagnsramp så blir det Hysénklass!
2009-10-18
J
Tyvär har flera ordrar dragit ut lååångt över tiden och vissa uteblivigt utan någon kommentar.
Trist.
Hej J. Vi beklagar att du fått vänta på ordrar och då vi den senaste månaden saknat vår postorderkille pga pappaledighet så har vi ibland missat att följa upp ordrar som inte kunnat expiderats. Vi har därför skärpt våra rutiner och vi kontaktar alla omgående via mail eller telefon inom två dagar om grejerna inte lämnat butiken. De nya rutinerna kör vi igång med den 20e okt.Mvh Henrik / Butikschef
2009-10-13
xxx
Jag älskar att komma in till butiken och kolla på alla roliga prylar och har man tur är det en fiskefilm på. All personal är kunnig och man får ärlig och bra hjälp. Svårt att lämna butiken utan att ha köpt något bra och nytt roligt bete.
2009-10-11
Hasse
Grattis till nya hemsidan.
Kanske köper min första,
fiskepryl, över internet, hos er. :)
2009-08-02
Nicklas
Alltid grym service och man känner att personalen vet vad de snackar om. Går alltid därifrån nöjd med ett par fisketips rikare.
2009-07-24
Nicklas
Alltid lika kul att gå till söders, bästa fiskeprylar!
2008-04-01
Bästa sportfiskebutiken i Stockholm. Utan tvekan.
2007-08-08
greyl
Klart bäst inom spinn och haspel men lite dyra kanske. Tunnare kring trolling (regal bäst) och flugfiske där man inte har nästan nåt. Men det går inte att vara bästa på allt
2007-06-16
Klara
Här hittar alla, hobbyfiskare som sportfiskare, allt vad som kan behövas till fisketuren. Kunnig och trevlig personal.
2007-05-04
Björn
Mycket trevlig och kunnig personal. Har ett väldigt bra sortiment.
2007-05-03
BOSSE
SVARAR SÄLLAN NÄR JAG RINGER
Hej Bosse,
vi är ledsna över att du upplever att vi sällan svarar och ska självklart försöka bättra oss. Men till vårt försvar så är det ofta hårt tryck i butiken och när all personal är upptagna med kunder så hinner vi tyvärr inte alltid svara i telefon även om vi skulle vilja. Vi jobbar på så gott det går och självklart vill vi inte missa samtal från våra kunder. Kom in till butiken istället så bjuder vi på kaffe.
Mvh
Personalen på Söder Sportfiske

Jag är jätte nöjd med Söder Sportfiske. Bra sortiment, snabb leverans och kanon bra kundtjänst! Inget att klaga på!