Fler träffar Tidningar, tidskrifter
Tel 031 - 62 40 00,5 omdömen för Göteborgs-Posten:
RSS2007-02-25
Lisbeth
Dåligt utburet
Jag är mycket förtretad på att vi bla inte får tidningen på söndagarna utan att vi måste ringa och få ut den fram på dagen. Det som retar mig mest är att budet säger att han har burit ut tidningen. Det här gäller vi som bor på S:t Pauligatan och närliggande gator. Ni kan vara glada att det inte finns konkurrerade tidningar för då hade ni inte haft många som hade köpt GP. Jag vill ha ett svar på vad ni kommer att göra åt saken. Vänliga hälsningar Lisbeth Borgengård
2007-02-22
Borås
Västsveriges bästa nyhetsförmedlare
För oss som boråsare är GP den helt överlägset bästa morgontidningen för regionen. Vi skulle gärna vilja se en Borås-edition med GP:s kvalitetsivrande omvärldsanalyser och lokalt grävande journalistik som tyngsta prenumerationsargument.
2006-09-07
CJA
5-klassens skräp blaska utan ryggrad
GP's s.k. "Fria Ord" är inte värt det papper det är skrivet på. Självklart borde just en sådan avdelning vara särskilt noga med att sortera inlägg utan politiska hänsyn, speciellt som förutsättningen ju bör vara att det är insändaren, som tar ansvaret för sin insändare. GP följer bevisligen ej detta viktiga motto.
Trött på att bli lurad av alla
Är nöjd annars med tidningen men min man ville säga upp den. Ringde och gjorde adressändring som tydligen skulle ta ca 2 veckor, konstigt nog, (fast telefonisten skulle försöka skynda på det), bor även i samma område som förut. Efter ca 3 veckor och tidningen fortfarande gick till den gamla adressen så ringde jag och frågade vad som hade hänt. Nä det är inte anmält ngn adressändring här...Som kompensation skulle jag få 1 gratismånad som skulle infalla när vi sa upp tidningen. Jag ville ha det genast för det hon sa lät som en konstig åtgärd. Det gick inte att göra på något annat sätt sa hon. Okej! Nu har vi sagt upp den och det avslutades med en gång. Ringde och frågade vart gratismånaden tagit vägen. Nä så kan man inte göra säger telefonisten. Hrumpff!!