Kategori: Skogsmaskiner Trädgårdsmaskiner, -redskap Cyklar - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Kungälvs Motor o. Cykel AB
2011-03-18
Daniel
Fantastiskt service och Göteborgs bästa priser på Skeppshultcyklar. Värt en resa från Göteborg
2010-06-03
jejo
Vilken service! Snabbt och lätt! Perfekt växeljustering.
2010-04-06
Apan papan
Lämnade in min cykel för däckbyte, kedjebyte och allmän översyn på hela cykeln och hade förväntat mig att det skulle kosta åtminstone 500 men det gjorde det inte. Nu minns jag inte priset cykeln har fungerat felfritt (det gjorde den inte innan) i över ett år . Förutom punkor då men det kan ju inte de rå för. Ska lämna in för att få ett par punkor lagade idag. Då fixar de det till dagen efter.
2009-07-24
John
Grym service! Känns precis som det ska göra när jag går in i en verkstad. Varmt, trevligt, kunnig och vänlig service! Jag kan inte nog mycket rekommendera den här cykelaffären.
2009-05-13
oskar
Den bästa småmaskins handeln i sverige.
Dessa killar ger sig inte fören de har löst problemet,
2008-02-12
Thorleif
Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam personal, som är intresserade av kunden. Här har "stora cykelhandeln" i Göteborg att lära av.
2007-07-30
PaNi
Inte billigaste stället, men jag handlar aldrig någon annanstans än här. Bästa cykelaffären i västsverige!
2007-07-09
anders
mer serviceinriktad och kunnig personal går nog inte att hitta. fler borde ta efter.man blir glad när varit där.
2007-06-11
jenny
härlig personal som ger service på nolltid, go stämning som gör att man går därifrån med ett leende. både försäljning och reparation funkar utmärkt!
2007-05-14
Erica
Glad, trevlig och mycke duktig personal!!!!! Rekomenderas varmt!
2007-05-03
FLAKAN
HELT OTROLIGA KILLAR SOM VET VAD SERVICE ÄR,ÅKER FRÅN STENUNGSUND VARJE GÅNG
2007-04-25
martin
bra på moppe, cykel och motordelar, trevliga tror inte någon gått ut ur dörren utan att vara glad
2007-04-16
Staffan
En glädje att få tala med kunnig personal om gräsklippare, cyklar, mm.. Positivt bemötande fastän alltid många kunder i butiken.
2007-01-06
Roland
Ett företag med mycket kompetent personal samt ett kundbemötande som inte finns någon annanstans.
Sammanfattningsvis alla andra lär er av dessa..
Helt otroliga killar