Omdömen om Klipporama
2011-08-26
Kom dit med ett persentkort så jag betalade inte så mycket själv. Hade långt och väldigt slitet hår, men var berädd på att förlora runt 15cm på längden. Kommer därifrån med fortfarande slitna toppar, och nu ca 2 veckor efter mitt besök hittar jag massvis med klyvna toppar. En fruktansvärd otrevlig frisör som suckade första halvan för att mitt hår inte går att ha p det sättet hon tycker skulle va bäst. Tror hon inte att jag försökt få min bena att flytta på sig? Andra halvan tryckte hon ner på allt jag sa typ, hade kanske 5 trevliga minuter under klipptiden. Bad om en uppklippning, men fick det bara klippt rakt av. Min mamma utan någon som helst utbildning klarar av att göra det bättre. Det var första och sista gången jag åkte dit. Har vart hos flera frisör-elever som gjort ett bättre jobb!
2010-09-06
Har varit hos Klipporama i snart sex år och jag har upplevt att det alltid är lätt att få tid och om man jämför med andra frisörer inom fem mils radie har dom en bra prisnivå. Jag är en supenöjd kund, bra jobbat tjejer.....
2010-04-30
Har vart där några gånger men blir aldrig nöjd, kommer inte att gå dit igen. Som redan har nämnts så har priserna ändrats när man väl har kommit dit. De sa att pris i telefonen men när jag kom dit så försökte frisören få ett högre pris. Var hos en av dem och hon tyckte först att jag skulle betala för en slingning för hela håret när jag bara skulle slinga ca 4 cm av utväxten, som tur var så ändrade hon sig. Jag fick sitta och borsta ut mitt hår själv medan hon började med en ny kund, trodde man skulle få koppla av haha. Sen var frisören inte speciellt trevlig heller och blev sur när jag sa att jag inte ville att hon skulle klippa så mycket, hon tyckte att jag skulle klippa ca 1 dm men jag vägrade. Har ofta gått därifrån med alldeles för kort hår.
2009-06-01
Per
Efter att ha varit runt hos flera olika frisörer hittade jag äntligen Klipporama för tre år sedan. Alltid ett trevligt och glatt bemötande.. Bra priser och alltid en perfekt frisyr.
Tummen upp för detta trevliga gäng! (Lillemor, Marita och Monika).
2009-05-25
Ärlighet!!
Fick hem min dotter nu i kväll efter en klippning på Klipporama. Hon gick dit efter att ha beställt tid själv, hade bild med sig på hur hon ville ha håret klippt OCH ALLTING BLEV FEL! Hon har gråtit hela kvällen! Varför talar man inte om att man inte klarar av att klippa håret på ett visst sätt? Det är väl bättre att vara ärlig? Hur gör jag nu med min dotter? Hon är otröstlig då håret blivit för kort bak, för långt uppe på huvudet, inget stödhår klippt trots att det blivit tillsagt i början. På ena sidan sluttade det främre håret framåt och på andra sidan bakåt. Hur tänker man då? Jag har fått jämna till det lite nu i kväll och i morgon bitti får min dotter gå upp vid 5-tiden för att få håret så att hon kan med att visa sig! (Hon måste åka hemifrån kl 7.) HON SKÄMS för hur håret ser ut! Klipporama har förlorat två kunder idag!!!
2009-04-16
Cc
Slarvigt mottagande, fick min klippning/färgning 30 min för sent. Det fasta priset vi kom överens om per telefon ändrades utan anledning, jag blev stött men lev tvungen att betala. Väldigt irriterande, jag var så noga med att få just ett fast pris för att slippa obehagliga överraskningar.
Färgen frisören la i var gräslig och mitt hår var som svinto efteråt.
Har aldrig vart med om liknande.
Inget kändes bra och rekomenderar inte stället.
2009-04-09
CC
Missfärgade mitt hår totalt, blev gult och torrt som svinto. Alla andra frisörer jag gått till har lycktas men på klipporama lyckades man inte.
Vid beställning fick jag ett fast och klart pris, då jag var angelägen om detta. När färgningen var klar skuklle dom ha 100 kr extra än överenskommet. Jag blir så trött!
Dessutom tar de inte kort heller (det är år 2009!)
De får 10 minus av mig i betyg. Uselt
2008-01-16
Gunilla
Har varit kund hos Lille-Mor på Klipporama i över 20 år och alltid varit helnöjd med service och behandling - permanent m.m. Flyttade till Skåne och försökte hitta ny frisör. Hittade ingen som dög. Vände tillbaka till Klipporama och passar på att få den gamla goda servicen på mitt hår, då jag hälsar på barn och barnbarn
Lätt att få tider, bra priser, alltid bra resultat, trevlig personal...... Svårt att tänka mig att det kan bli bättre och enklare..