Frågetecknet, Restaurang ?

Kategori: Restauranger

Omdömen om Frågetecknet, Restaurang ?

2012-04-01

M

fick vänta på maten

Fick vänta på maten i över en timma, när vi frågade vart maten tog vägen så sa han att köttet tar långt tid att göra!!??? 1 h och 15 min tog det att steka (?) 5 bitar kött! Skandal!!!
Skäms. Ni glömde vår beställning helt enkelt

2012-02-09

Marléne Olsson

Toppen!!

Bra mat och bra service. Håller dock med om att det tog lite lång tid att få in maten, men det bör det väl göra om den skall vara vällagad.

2011-11-07

Jeanette Clason

Jättenöjd

Jag vill tacka för att ni var så service minded och ställde upp för oss alla. Även lille Liam som fick sin restaurang gjorda välling. Till och med när vi var några som hade glömt läsglasögonen kom ni med ett urval att välja bland. Tack så jätte mycket.

2011-10-08

Sandra

Ett frågetecken

Ja, det kan man fråga sig. Varför man ska besöka detta ställe. Ingen snabb service, ingen vidare mat, och inte särskilt prisvärt.

2011-09-22

Bibliotekspersonalen

Bibliotekspersonal

Inte acceptabelt att vänta nästan en och en halvtimme på maten, som dessutom var FÖRBOKAD.

2011-02-23

Maria Eriksson

Finns det otrevligare restaurangpersonal?

Jag har varit på restaurangen några ggr för ca 10 år sedan med jobbet och jag mindes fortfarande personalens otroligt otrevliga attityd. Men jag gav stället en chans till i somras och gick dit med en väninna och två barnvagnar. Vi frågade om det gick bra att komma in med barnvagn (det är helt okej om en restaurang säger nej om de tex inte har plats tycker jag) men personalen tittade inte ens på oss när vi frågade. Låtsades länge som om vi inte fanns. Sedan tittade han på sin kollega och de skakar på huvudet. Hallååå!! Behandlar man gäster på det sättet???? Hur jobbigt är det att säga nej på ett trevligt sätt????? Enda frågetecknet på den här restaurangen är varför folk går dit överhuvudtaget! Måste bero på att det finns så få lunchrestauranger kvar i området.

2010-11-14

Inte prisvärt

Sponsrad?

Är du sponsrad av ägaren?

2010-11-14

Maria med familj på farsdag

När man lägger 1500 kr på mat och lite dryck så förväntar man sig en smakupplevelse, men Nej, scampi som simmar i olja, hur gammaldags kan det bli, köttbit utan stekyta serverad med buljongextraktssås och potatisgratäng. Glass som smakar från Hemglass.....känner mig blåst på pengarna och nu förstår jag namnet ? ja ett stort ?

2010-11-06

Rolf

Tacka & ta emot?

Helt ok ställe med stora portioner så man blir mer än mätt när dessuttom kyparn (som nog var lite överförfriskad?) bjuder på kaffe kaka o nån likör till så är det väl bara att tacka o ta emot?!

2010-07-02

Oscar

hot spot

jättebra, tack

2010-07-01

Torpeden

NAJS !!!

Äntligen ett ställe som vågar vara sig själva, och inte bygger allt med inbyggda spots och vit mosaik i någonslags horbach billig minimalistisk stil. Personalen är dessutom korrekta och trevliga. Maten var precis vad jag förväntade mig och dessutom var vinerna mkt prisvärda. Thanx Frågetecknet, I´ll be back.

2010-07-01

mvg

Super!

Tack för en super afton!
Vi kommer tillbaka snart :)

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger