Omdömen om Hotel Eggers
2007-08-31
Ett hotell som kunde vara väldigt charmigt om det inte var så nergånget och slitet. Annars mycket bra service och trevlig personal.
2007-08-10
Diana
Hotellet är visserligen romantiskt och har en alldeles underbar gammal inredning, men det blir lite bullrigt med all trafik utanför så ett rum högt upp rekommenderas. Det allra mest negativa under vår weekend var dock de fjösiga portionerna i matsalen på kvällen, efter en trerättersmiddag blev vi inte mätta!
2007-05-22
Joyce
Perfect location (close to train station), quiet, clean, classic style with a friendly service.
2006-03-01
Håkan
Vill rekommendera detta hotell. Vad som gör detta hotell så speciellt är att man har behållit dess sekelskiftescharm. Läget mitt på Drottnigtorget gör att man har gångavstånd till Nordstan och Avenyn med sin shopping. Med spårvagn tar man sig lätt till både Scandinavium, Liseberg och Universeum. Hotellet har ett bra utbud av olika weekend-erbjudanden, ett besök på deras hemsida rekommenderas.
A great hotel, with lovley rooms and nice personal located in the absolut center of Gothenburg city. Best hotel in Gotherburg (And I've visit quit a lot of diffrent hotels in GBG)