2009-02-24
Sven
En underbar park med fantastisk personal som underhöll mig och min familj i dagarna 2.
Kan verkligen rekomendera denna park till alla barnfamiljer. mina ungar är i åldrarna 3-9år och alla (Jag också) hade utbyte av besöket.
Ett stort Tack till Personalen.
2008-12-02
Julbocken
En given plats för hela familjen inklusive mormor, morfar samt farmor och farfar. Upplev Tomteland Santaworld, paradiset för både småa och stora, en värld som ni aldrig kommer att glömma. Tack alla tomtar på Tomteland Santaworld för nu som vuxen så tror jag återigen på tomten. God Jul.
2008-12-02
Jörgen
En värld som går hem hos alla.
Efter att ha upplevt detta tomteland så tror man på tomten. En upplevelse man aldrig glömmer så en resa till Sollerön är något aldeles extra för hela familjen.
2008-11-21
Christmas
Helt underbart resmål för hela familjen, en speciell värld som man bara inte får missa. Här har både barn och vuxna roligt och för oss så blir det fler resor till detta tomteland. En klockren julupplevelse för hela familjen. Efter detta besök så tror man på både tomtar och troll. Ha en trevlig resa och kör försiktigt. God Jul.
Såg föreställningen Trollmåne där i somras med mina barn. En fantastisk upplevelse.