Omdömen om Andréelunds Mat & Vin
2009-02-13
Ingemar N
Välkommen till Oss - är det som personalen utstrålar när vi stiger in genom dörren.
Jättebra kvalité på samtliga rätter och en enormt bra service. Allt till plånboksvänliga priser - BÄTTRE KAN DET KNAPPAST BLI ! Ett
ställe vi gärna rekommenderar till våra vänner.
Vi kommer snart tillbaka till Er !
2009-01-22
abby
Fy fan vilken god mat men för lång tid 35 min på förrätterna, inte bra...men han den store killen som serverade fixade det så inte ja kände mej dum
2008-10-28
RoNo
Mycket bra mat och dryck till OK pris. Jag åt en trerätters med husets vin och blev kanonnöjd (fast jag glömde paraplyet).
2008-01-03
Inger
Den bästa nyårssupé vi någonsin har ätit. En fantastiskt smaksatt oxfilé med rotsaksgratäng och den ljuvligaste vita chokladmousse! Ett stort tack från en sällskap på 5 personer
2007-01-16
Har varit på Andréelund på kvällar och på lunchen och det är alltid lika bra mat och trevlig service! Man vet att man inte blir nöjd oavsett vad för mat man väljer!! En av favoriterna i Malmö!!!
2006-11-16
Bella
Det var länge sedan man kunde uppleva det som Andréelunds Mat & Vin har att erbjuda. Kockens otroliga touch vad det gäller maten är helt underbar och även sättet han lägger upp maten på med mycket från det gröna vilket ofta saknas på många andra ställen. Det är en mysig kvarterskrog som stänger ute det mesta och låter en få njuta av den goda maten och dickan men glädjen finns även kvar när man går hem med en inte allt för tom plånbok.
2006-09-01
Tess
De bästa sniglarna jag någonsin ätit! Värda att provas även om du inte är snigelfantast. God mat i övrig och bra service.
2006-08-24
Sassa
En mycket mysig restaurang med trevlig personal. Underbart god mat. Jag kommer tillbaka snart!
2006-08-17
Josefine
Rekomenderas varmt om du vill ut och äta en god bit utan konstigheter!
Bra service och trevlig personal
2006-05-21
Ludde
En pärla i Malmös krogvärld! Kunde dock ha lite fler kaffesorter att välja mellan, likaså vinsorterna.
2006-05-17
F
Måste hålla med föregående "resencenter". Vilken trevlig liten kvarterskrog detta är! Jag och min flickvän besökte den först under en lunch och sedan, några dagar senare, under kvällstid. Maten är verkligen utsökt och likaså det vin de serverar, värt väl både ett och flera besök!! Fredde & Louise
2006-04-01
Karin o.Rolf
Mysig lokal, trevlig betjäning, en fantastisk kock, humana priser på
underbart god mat.
Här går man aldrig ifrån besviken eller hungrig!
2006-03-28
Robban
En underbart liten mysig kvarterskrog, den finaste i Malmö. Kocken är ytterst trevlig, likaså serveringspersonalen. Maten är även den underbart god, jag tröttnar aldrig trots frekventa besök med familj och vänner. Priserna är moderata, man blir inte skinnad. Här har många restauranger något att lära!
Fantastiskt god tre-rätters meny,allt i perfektion,högklassig service.Rekommenderas varmt!