2009-09-21
DL
Hade min bil inlämnad för ett försäkring ärende. Det enda jag fick höra i början är att mer än en vecka borde inte de ta. Men efter tre veckors väntan och massor av samtal så fick jag äntligen tillbaka den.
Allt handlade bara om bortförklaringar och dessutom blev det svindyrt
2009-03-24
Missnöjd
Lämnade in bilen efter en krock, det skulle ta två veckor. Efter en och en halv vecka ringde jag om bilen skulle bli klar den veckan, kanske blev svaret. Ringde igen i slutet på den veckan. Nej bilen skulle först bli klar om två veckor??!!. Det saknades delar till bilen. Jag fick så otrevligt bemötande så jag ringde Kommunens konsumentvägledare och fick veta att Norrbil hade fått många klagomål av sina kunder. Det löste sig till slut men aldrig att jag lämnar min bil till Norrbil igen.
Lämnade in bilen och det är jämt bortförklaringar om sjukdom, semestrar, lunchstängt osv. Det verkar inte vara någon som bryr sig eller jobbar.
Tyvärr måsta jag lämna in min bil där enligt TrygHansa men trist att det är tredje gången och samma bemötande. Förseningar, bortförklaringar och dessutom svindyra priser.
SKÄRPNING. Nästa gång åker jag till Stockholm var som och fixar felen. Sämre kan du verkligen inte blir. Dessutom är det aldrig någon som hör av sig utan man måste alltid ligga på.
De förstörde dessutom på panelen och sen fick jag betala reservdelen men slapp jobbet. USELT är betyget helt enkelt