Omdömen om Rybergs
2011-09-27
Mycket trevliga och bemötande Tjejer och blev super nöjd med klippningen och bra pris.
Rekommenderas verkligen!
klippte mig hos Elaine.
2011-08-06
Johan
Kom in på drop in första gången, blev jätte nöjd. Trevlig salong och glad personal, rekommenderar verkligen och jag kommer tillbaka.
2011-06-08
Hur nöjd som helst! Klipper mig hos Disa, jättetrevlig och det blir alltid bra!
2011-02-13
Nöjd kund
Jätte trevlig salong. Var här en lördag och klippte mig o barnen, blev jätte nöjd och väldigt bra bemött.
2010-04-10
Trogen Kund
Har klippt mig hos Sanne i många år och blir alltid lika nöjd. Rekomenderar henne verkligen, får alltid förslag på nya frisyrer och färger.
2010-03-23
nöjd kund
Ett stort tack till Gittan!! Har klippt mig hos henne i många år och är alltid nöjd!! Rekommenderar henne verkligen!
2010-02-03
Jenna
Mkt nöjd med min klippning!
genomklippt och snyggt! Tack Susanne!
2009-05-18
Gjorde en hårsättning hos Rydbergs. Derya som gjorde den ska ha ett stort tack. Jag blev jättenöjd och fick många komplimanger på festen och alla undrade vem som hade gjort den. Nu vet ni:)
2009-01-26
Hanna
Har gått hit sedan 2005. Är nöjd med bemötandet från personalen och har alltid fått frisyrer som varit välklippta! Ett ställe jag rekomenderar till alla, både långhåriga och de med kortare frisyrer!
Mycket trevlig och prisvärd salong. Gick på Drop in och blev riktigt nöjd.Rekommenderas!