Omdömen om Tovedals Delikatesser & Catering AB
2011-12-28
Sara Boholm
Vi caterade mat och personal från Tovedals till vårt bröllop i sommras. Trots veleri och petighet från min sida, levererade Tovedals ett fantastiskt bemötande, otroligt skicklig personal och fantastiska smakupplevelser. Nu är det dags för nyårsfest, å för mig är det självklart vem som ska leverera maten! Stort tack till Mats med personal.
2009-07-07
Gagliano
Toppen! Stans godaste glass!
2009-04-15
Stina
En underbar dag att minnas med utsökt mat och perfekt arrangemang. Kan verkligen rekommendera Tovedals!
2007-09-20
Maten och servicen är perfekt till rimliga priser. Roligt med lite annorlunda mat och ett trevligt tillmötegående då man vill ha något annat än det som finns på menyn. Har även testat deras picknickkorgar, Vilken underbar grej, synd bara att de inte får lägga med vin i korgarna.
2007-05-11
Conny
Maten här är fräsch, vällagad och god. Inriktningen är Italienskt och spännande. Maten lagas med nyttighet och fettsnålt som ledord. Man kan kanske tro att det blir lätt tråkig mat då men det är precis tvärtom. Dom har dessutom en ljuvlig delikatess disk, och färdiglagade rätter för take away. GÅ HIT!
Det är ganska dyrt men det är det värt. Bra kvalitet!!!