TCM Tyresö Cykelmagasin

Omdömen om TCM Tyresö Cykelmagasin

2012-05-08

Mats

dyrt och dålig service

De håller en hög prisnivå men kompenserar inte med servicen. Måhända är de kunniga men vad hjälper det om det tar en hel eftermiddag att få hjälp. Att de sen agerar som att de inte ens sett en gör att jag aldrig skulle gynna dem med ett köp.

2011-04-16

Jens

Mycket bra service!

Mycket bra service, snabb leverans, bra pris!

2011-04-15

nejtack

Sista besöket

Grymt missnöjd med följande: (har handlat många gånger där). Kunnig men arrogant personal. Dåliga på att följa upp förfrågningar. Långsamma och lyssnar inte. Om man som kund hade tänkt spendera iallafall 13000 kr, förväntar man sig åtminstone ett bemötande. En nickning. Snark. Dom har blivit bortskämda. Eller trötta.

2010-07-27

Adde

Klockrent

har kollat runt efter cykelskor+pedaler till min racer men inte hittat rätt nånstans. besökte tcm och de lyssnade in vad jag ville ha och första rekommenderade paret satt perfekt. det blev Specialized Sport Road och Look Keo-pedaler. De monterade dessutom både skor och pedaler och det uppskattades. Jag är grymt nöjd.

2010-03-11

Kvantitet men ej kvalitét

för mycket varor i butiken. Ger ett stökigt och Oorganiserat intryck. Ostädad kundtoalett. Trevlig personal.

2009-12-29

Micke H

Vilket utbud!

Har aldrig sett så mycket cykel i en butik.
Spännande och prisvärda varumärken. Dom har mest bättre cyklar i sitt sortiment.
Galant personal också!

Sport och fritid