Omdömen om TCM Tyresö Cykelmagasin
2011-04-16
Jens
Mycket bra service, snabb leverans, bra pris!
2011-04-15
nejtack
Grymt missnöjd med följande: (har handlat många gånger där). Kunnig men arrogant personal. Dåliga på att följa upp förfrågningar. Långsamma och lyssnar inte. Om man som kund hade tänkt spendera iallafall 13000 kr, förväntar man sig åtminstone ett bemötande. En nickning. Snark. Dom har blivit bortskämda. Eller trötta.
2010-07-27
Adde
har kollat runt efter cykelskor+pedaler till min racer men inte hittat rätt nånstans. besökte tcm och de lyssnade in vad jag ville ha och första rekommenderade paret satt perfekt. det blev Specialized Sport Road och Look Keo-pedaler. De monterade dessutom både skor och pedaler och det uppskattades. Jag är grymt nöjd.
2010-03-11
för mycket varor i butiken. Ger ett stökigt och Oorganiserat intryck. Ostädad kundtoalett. Trevlig personal.
2009-08-04
Kalle
Köpte en Focus Killer Bee mtb efter rekommendation, grymt nöjd med cykeln och all hjälp och service! Rekommenderas varmt!
2009-04-15
muminmamma
med stort och varierat utbud samt kunnig, intresserad, och trevlig personal. Kan varmt rekommendera butiken till alla cykelköpare!
2009-01-09
Lidagrabb
Har varit runt en hel del och kollat in cyklar, börjar bli dags att byta ut min gamla. Kom innanför dörren och blev kär :) Grymt sortiment och riktigt trevlig personal...Cube Reaction 09:a beställd, sjukt prisvärd!
2008-09-18
Micke
Stor förståelse för cyklar och cyklister. Jättebra verkstad och fin butik med ett gigantiskt sortiment, åk dit och kolla
2008-05-08
Ulf
Vilka grabbar! Vilken sevice! Vilket engagemang!
2008-04-15
T
Köpte vår sons första cykel hos TCM. De har ett lite ovanligt och roligt sortiment av barncyklar, men av hög kvalitet. Fick en riktigt bra cykel och riktigt bra service. Tack!
2008-04-01
Cribbe
Har inte varit inne på någon butik i Sverige som har fler modeller att välja mellan. Dessutom kan gubbarna här svara på de knepigaste frågor. Rekommenderas!
2007-12-14
Nathalie
Denna butik kan jag varmt rekommendera, personalen har verkligen hög kunskapsnivå på cykel och ger grymt bra service. Det är sällsynt i handeln idag, jag är HEJNÖJD med mitt cykelinköp på TCM!
2007-10-11
Johan
Håller med i tidigare inlägg. Bor en bit från Tyresö men åker oftast dit ändå, har varit i de flesta kända butiker i Stocholm, tycket TCM är bäst.
2007-10-08
Christian
Bra butik med bra sortiment och kunnigt folk
2007-06-08
i.b.
Köpte min senaste cykel på TCM. Efter lite diskussioner om vad jag var ute efter och hur budgeten såg ut så plockade säljaren fram tre cyklar som han sedan redogjorde för på molekylnivå - ekrar, ekernipplar, fälgar, däck, vajrar, osv, osv, var de var gjorda, hur de var gjorda, varför de var tillverkade si istället för så, vilka fördelar som fanns med ditten och vilka nackdelar som fanns med datten. Otroligt kunnigt och imponerande.
2007-05-18
Gullnussan
På jakt efter cykel va jag se det fann jag till Tyresö det bar och lycklig som en hel "kar" blev jag Tjej-vättern here I come
2007-05-11
susanne
Supertrevlig och kompetent personal - de fixar allt inget är något problem!!!
2006-07-29
AG
Det är ofta mycket folk i butiken, så ibland kan man få vänta lite, men det är det värt.
Jättebra service, stort kunnande och avslappnat, massor av cyklar!
De håller en hög prisnivå men kompenserar inte med servicen. Måhända är de kunniga men vad hjälper det om det tar en hel eftermiddag att få hjälp. Att de sen agerar som att de inte ens sett en gör att jag aldrig skulle gynna dem med ett köp.