Omdömen om HORNBACH Bygg- & trädgårdsmarknad
2012-03-12
Peter
-De påstår att de är billigast men det gäller inte allt!
2011-10-10
Tom
Var inne idag på Hornbach, Malmö. Jag sökte upp en säljare vid avdelningsdisken. Jag hade lite frågor ang en liten renovering jag utför hemma, stod väl och prata en 4-5 min med säljaren. Hans telefon ringde OAVBRUTET. Tro fan det inte kan svara alla ni som inte får tummen ur röven till köra dit själva när ni vill veta något. De gör helt rätt i att prioritera den kund som väl tagit sig tid och ork till och åka ner där. Så sitt inte där hemma och tjura vid telefonerna, det finns faktiskt kunder i butikerna också som ska prioriteras.
Mycke bra service och goda råd fick jag. Tack Hornbach
2011-06-26
Gunilla weimer
Hej! Jag måste tacka en ny tjej, Laila. Hon hjälpte oss med tips o väldigt goda råd!
Vi skulle bara köpa en tapet sen visade hon hos Dekorsten så vi köpte det med, hon kunde även svara på hur man gör plus kunnig om färg sortimentet.
HÄRLIGT MED NY PERSONAL. Vi har aldrig gillat den förra blonda tjejen som hjälpt oss. Tack !
2011-02-01
Jonni H
Jag måste verkligen säga att jag är en lugn och sansad person, men att jag blir helt galen varje gång jag skall prata med kundtjänsten på Hornbach. Jag blir lika besviken varje gång, de verkar inte förstå vad man säger/frågar. De kanske är tyskar?
2010-09-13
Villaägare
Har handlat på Hornbach både i Arlöv och i Fittja och jag måste säga att servicen är ett föredöme, rent av lite osvenskt. Bauhaus, Byggmax etc är rena rama bottennapp jämfört med Hornbach.
2010-07-20
Mats Lindholm
Skickade in min bygghjälp med en glödlampa som tänds när det är mörkt och skall släckas när det blir ljust, hade köpt tre st. av samma märke och en av dom slutate att fungera, felsökte hemma för att fastställa att felet flyttades med lampa när vi provade under en vecka.
Vid första försök till reklamation så nekades detta p.g.a. lampans förpackning saknades. Jag körde själv in till "Horbach" i Arlöv, blev expierad av en ung grabb som efter 5 min kom tillbaka med glödlampan och sa att den fungerade, han hade testad den! (i ett upplyst varuhus!) Varpå jag sa att den skall inte lysa när det är ljust men det är inte det som är felet på den, den lyser inte när det är mörkt!
Grabben försvann i 10 min och sa att den fungerade för han hade satt en låda ovanpå och då lös den!
Normalt en lugn person men det slutade med att jag slängde upp lampan i luften så den flög i bitar när den landade, kommentaren från "grabben" var tort "moget" min respons på detta var till min egen häpnad "FUCK YOU!"
2010-06-18
Snickarn
Handlar ofta på Hornbach i jobbet som snickare.
Har nästan aldrig hänt att nån vara e slut.
Bra service, bara gå till service disken på varje avdelning så får du hjälp av personal som kan den avdelningen. Sluta klaga för att det inte går att ringa personalen har viktigare saker att göra än att svara på dumma frågor på telefon.
Vill man ha service på telefon ska man inte ringa ett lågprisvaruhus som håller priser nere med lite pesonal. jag gillar billigt
Har aldrig haft problem med returer SÅ LÄNGE man har kvitto och en obruten förpackning. Ingen tar väll emot öppnade varor, vem skulle köpa dem sen?
2010-05-06
caroline
Min sambo handlade på elavdelningen och fick hjälp att plocka ihop olika produkter som skulle användas tillsammans och var beroende av varandra för att fungera av personalen, kommer hem och det går inte montera - det passar inte. Får dessutom felaktig information om en annan vara trots att han frågar specifikt om den saken.
Åker tillbaks för byta och bemöts riktigt dåligt!
Nej, för personen som hade hjälpt honom var utbildad elektriker och kunde absolut inte göra fel enligt varuhuschefen. Bemöter man sina kunder på det sättet? Hennes personal har gjort fel och de tänker inte ersätta kunden! Har aldrig hört något sämre. Av 3 varor som är beroende av varandra skulle han bara få komp på 20% på den ena?! Förpackningen var bruten och den ena varan hade han gjort ingrepp i för att kunna installera den. MEN deras personal tog fram dessa tre varor som är BEROENDE av varandra som var felaktiga, och inte gick att använda. Ni borde jobba på ert bemötande och ta till er av kritiken som riktas.
2010-04-29
Anders
Bra personal på alla avdelningar som är kunniga och ger bra råd. (har i och för sig aldrig ringt dem)
2010-04-22
alex
Otroligt okunnig personal, när man väl fick tag på någon. De tar även betalt för sina släp vilket Bauhaus inte gör. Sista gången jag besökte Hornbach.
2009-11-11
aq
Framførallt så finns det ju personal till hands!
Synd att det ær så långt till dem bara.
2009-05-03
Oslagbart
När man handlar på Hornbach vet man att det man får är det man behöver. Kännsk som att på Hornbach handlar det inte i första hand att tjäna pengar utan att kunden ska få den man behöver. Sen att folk är snåla och inte vill lägga till 100 kr för att få just det verktyget är ju inte direkt Hornbach's fel.
Var där senast igår men detta gäller ett besök gjort dör ca 6 månader sedan. Jag kom in för att jag behövde en skruvdragare. Träffade på en yngre säljare som jag till en början inte trodde kunne så otroligt mycket om maskiner. Men när han väl började jämnföra det breda sortimentet skruvdragare så var det inte den dyraste och bästa han valde utan började med att fråga ut mig vad jag hade tänkt använda maskinen till och hur mycket. Till slut gick jag hem med en Bosch maskin som inte var den dyraste varianten utan den han tyckte passade mig bäst. Och gud va bra denna maskin har varit!! Känner mig verkligen nöjd, en eloge till killen på verktygsavdelningen som vet vad man behöver.
2009-03-30
TG
Har handlat i många år på Bauhaus byggmax bla. Pga att jag trodde dom var billiga. Och eftersom kunskapen bland personalen är oftast dålig.
Hornbach har både kunnig personal och lägst priser i Stockholm.
Fick helt suverän service av deras proffstjänst senast jag var där och handlade. Jag var på väg att köpa isolering till grunden och frågade om priser på materialet. Han ställde motfrågor som räddade mig från att göra på fel sätt och köpa fel varor. Tack Mr Pro
För mig finns det bara en Byggmarknad i Stockholm. Hornbach
2009-03-02
Axel M
Visst får man hjälp när det skall till att säljas, men om det blir problem.....GUD vilken röra, suck. Rekomenderas inte!!
2009-01-17
Häpen
Har hört talas om detta varuhus från mina bekanta i Göteborg, som har lovordat det enormt. Nu när vi har fått ett själva i Fittja var jag tvungen att se det med egna ögon. Måste erkänna att jag blev lite stum när jag kom in. Enormt,tusentals produkter och polkagrisfärgad personal vart man än vänder på huvudet. Nu var jag där enbart för att bara titta utan att handla någonting,men mitt första intryck var att personalen verkar vara mycket trevlig,nästan alla jag mötte hälsade på mig med ett varmt leende. Vissa produkter som jag kände igen från andra ställen verkar spontant vara mycket billigare...utbudet kändes enormt, inte minst när man gick ut i deras stora bygghall !!!! Helt otroligt!!! Ska bli intressant att testa deras kompetens när jag väl handlar där nästa gång jag kommer tillbaka, för det måste jag definitivt göra.
2008-12-29
FT
jag har alltid handlar byggmaterial och heminrednings varor från deras huvudkonkurrenter som finns i marknaden och om jag ska vara ärlig så har jag aldrig känt mig lika nöjd och bekväm med mina köp som när jag har börjat handla från Hornbach.
Personalen är kunnig, trevlig, ger mig som kund båda tid, en stor dos tålamod och mycket tips som jag ska borde tänka på inför mitt projekt. det känns att personalen bryr sig mer om kvaliteten på deras bemötande och service än om att "sälja" och det uppskattar jag väldigt mycket.
Tänk efter man vill inte ha en brutalt bra borrmaskin om man vill hänga ett par tavlor, man kanske bara vill hänga tavlorna och lägga ifrån sig sin kära borrmaskin som har kostat 2700 kr. En maskin för hälften av det priset gör faktiskt minst samma jobb om inte mer.
kunden som får det han eller hon behöver kommer oftare tillbaka och inte han eller hon som känner sig rent blåst.
Hornback har ett enormt sortiment, och riktigt bra öppettider.
2008-12-06
Selmisen
Tanken är inte att hornbach ska vara "billiga"- men däremot "billigast"! Jäkla skillnad på det!
2008-11-19
aygo2100
Jag har haft mycket nytta av Hornbach när jag renoverade min lägenhet. Jag har fått tag på kanonsnyggt kakel som jag körde hem med deras egen lastbil-smidigt-praktiskt. Jag fick en tillsågad bänkskiva på en kvart- billigt-snyggt. Jag fick hyra ett speciellt mätverktyg som behövdes för att såga till trapprenoveringsskivor. Utbudet är stort-priserna de lägsta i Göteborg ?-Duktiga medarbetare- Bra öppettider-Bra logistik- Trevligt bemötande
2008-11-19
Annica
När vi köpte en låda med grejer till tapetsering, stämde inte innehållet med det som skulle finnas i, det saknades en sak och var dubbelt av en annan. När jag ringde och påpekade det, sa de visserligen att man kunde komma och byta, men eftersom jag bor så långt bort är det en himla omvägg bara för en mattkniv(eller vad det heter) så jag undrade om de kunde skicka det som saknades, vilket de inte kunde och inte heller fick man kompensation för den långa resan utan de tyckte jag fick ju en extra "rullhållare" och det var väl bra det. Dåligt att man inte kan få någon som helst kompensation. Visserligen en trevlig affär att strosa runt i när man har möjligthet och många bra priser på en del produkter, men inga att lita på när det blir fel och ingen superbillig affär heller för den delen.
2008-11-18
JF
När jag har besökt detta varuhus så har jag bemöts av otroligt kompetent och serviceinriktad personal. De har hjälpt mig på ett sätt som har gjort så att hemrenoveringen har fått en nytändning och de har även instruerat mig så att jag inte gjort fel vid renoveringen av mitt badrum. Hornbachs priser känns även överlag, otroligt bra. Med andra ord, ett toppen varuhus för hemmafixarn.
2008-11-16
Carina
Vi har precis totalrenoverat vårt hus och det har blivit många besök på Hornbach. Det finns ingen annan byggmarknad som har så trevlig, kunnig och tillmötesgående personal som där. Deras utbud är stort av allt från skruv till gardinstänger. Sen har dom låga priser!! Jag bara säger: Kanonbra affär!!!
2008-11-14
Peter
Skulle kakla ett utebord i trä och behövde råd för att inte fog & mosaik skulle lossna. Först var personalen på kakelavdelningen jättebra. Gemensamt tog vi ytterligare hjälp från färgavdelningen till förarbetet. Resultatet blev hur bra som helst....
2008-11-11
TORPAREN
NU HAR VI I STOCKHOLM FÅTT EN BYGG- & TRÄDGÅRDSMARKNAD SOM VERKLIGEN BEMÖDAR SIG ATT VARA TILLMÖTESGÅENDE MOT PRIVATPERSONER OCH DESSUTOM HA ETT STORT KUNNANDE OM PRODUKTERNA SOM DOM SÄLJER. ÄVEN TILL MYCKET BRA PRISER!!! NI SKA VETA ATT JAG TYCKER DET ÄR VIKTIGT MED CHARM OCH FINESS. KANONSERVICE HELT ENKELT. HEJA HORNBACH!
2008-11-11
Byggaren!
Perfekt bemötande, glada och trevliga!! En byggmarknad att trivas på!
2008-11-10
jonte
Tveklöst det bästa byggvaruhuset i Sthlm! Grymt utbud och priser som normalt bara hantverkare hittar hos sådana firmor som INTE säljer till privatpersoner! Man åker helt enkelt dit och åker därifrån 9 gånger av tio med det man behöver och dessutom utan att känna sig uppskjortad!
2008-11-07
Thomas
Kunnig, trevligt bemötande från personal. Har det mesta. Beställer gärna varor som inte finns i lager. Tar gärna tillbaka varor som man köpt fel. Enda gången jag blev lite förvånad var när dom blandade en färg i fel nyans.
2008-11-05
Mari o Ove
Som får stå ut med griniga kunder som kräver att man tar ner månen åt dom... Var där i veckan och fick en riktig idiot framför mig i kön! En eloge till kassatjejjerna som står ut med detta dagarna i ända. Och nej, dom ar inte betalt för att ta hand om idioter, ingen har det...
2008-10-06
Susanne
Vi väntar på en dörr...det har vi gjort i 3 månader nu. Det går ej att nå dem via telefon. MAN KOMMER ALDRIG FRAM man kopplas bara bort efter någon minut. Löjligt att de kallar det växel när det aldrig finns någon telefonist som kan svara i telefonen. Oseriöst så jag varnar stark för detta företag som ej kan ta hand om sina kunder! Man känner sig grundlurad. -0 stjärnor...
2008-07-18
Bengt
bra service. klart att personalen prioriterar kunderna i butiken före telefonkunder som undrar vad 2 hekto kaninfoder kostar.
2008-07-10
tt
Kassapersonal = sur. Telefonkontakt = omöjlig. Priser = ok.
2008-04-07
Byggaren
Var inne på Drive-In och handlade byggvaror. Hjälpsam personal, smidig lastning, stort sortiment.
2008-02-10
Linda V
blev bortkopplad efter ca 10min i kö, har ingen lust att åka 4 mil om det jag söker ej finns.
2008-01-21
köpte fiskar, dom dog efter 2 dagar allihop..:(
2008-01-17
Pablo
Toppen personal när det kommer till hundar , fantastiskt sortement
2007-12-20
hemfixaren
Jag har bara fått trevligt bemötande då jag varit där. Ett stort utbud av varor och en hjälpsam och trevlig personal. Jag har varit i Göteborg och där är man kanske trevligare vad vet jag....
2007-11-22
D
Det gnälls mycket om att man inte kommer fram när man ringer. Personalen gör så gott de kan. Har de inte kund så svarar dom. Men det är väl inte rätt att de ska svara när de står och hjälper en kund. Tycker att servicen är bra där ute. Färgavdelningen är väldigt kunnig, och har de inte svaren så ringer de och tar reda på det.
2007-10-30
mäklaren..
Jag har vid flera tillfället specialbeställt varor och det har aldrig varit några problem. Killarna vid specialbeställningsavdelningen hjälper alltid till att lasta m.m, fem stjärnor och kan varmt rekommendera den här butiken.
2007-09-19
Besviken
Var ledig en dag för att leta upp lite vindskiveplåt till huset. Höll på o ringa till växeln en halvdag. Kom fram till växeln efter ett tag...bad dom koppla mig till nån som kunde nåt om byggplåt...kom fram efter 2 signaler...woow...men hade blivit kopplad till fel avdelning...fick ett direktnummer utav personen som jag pratade med...försökte ringa i nån timme. Men jag fick tjii där. Kommer aldrig mer ringa hornbach
2007-09-19
biabygg
köpt byggmaterial för dryga 50000 och andra grejer. allt har alltid funkat bra. leveranser, bemötande osv..
2007-09-10
Målaren gb
Fattar inte vad Hornbach tar in för personal till kassa och reception, ibland är dom till och med oförskämda mot oss kunder. Och nästan alltid när man lämnar tillbaka saker hittar dom anledningar till att man inte ska få lämna tillbaka den och är smått irriterade. Tacka vet jag konkurrenterna som sätter kunden i fokus. Sen vet jag inte om det egentligen är så billigt, akvaristiken tex är ju långt över normalt pris på många produkter, det dom vinner på i flera avseenden är deras stora utbud. Till och med prisgarantin funkar långt i från alltid, nä finns alltid en anledning till att inte godkänna. Tänk om annars kommer inte jag tillbaka igen!
2007-08-22
Göran
att personalen har en dålig dag är inget som borde gå ut över oss kunder, fruktansvärd personal, mycket besviken, Gör er själva en tjänst och välj ett annat företag i närheten....
2007-08-08
nöjd kund
kom fram direkt på telefon idag o fick svar på det jag ville.
2007-07-31
händig
har tidigare varit problem att få tag i personal på telefon, men de senaste tre-fyra gångerna har iaf jag kopplats fram snabbt och fått svar av trevlig o kunnig personal. Man märker en förbättring!
2007-07-04
Sur kund
Var på Hornbach idag och skulle köpa färg till nya lägenheten. Väntade länge vid info disken på hjälp men personalen bara ignorerade. Kassapersonalen var BEDRÖVLIG! sur liten tjej som inte ens tittade upp eller sa hej! Kommer inte tillbaka, tacka vet jag konkurrenten!
2007-06-22
rob
5:a inget att klagapå de har allt hjälpsam personal
2007-06-20
Fixaren
På Hornbach finns vad som helst man söker finner jag inte detta hur jag än försöker så står personalen aldrig still utan hjälper alltid vänligen till att inte alltid ha det man söker må va hänt för trots att de dig då visar till en konkurrent så finnar jag til slut vad jag sökt.
2007-06-16
fd kund
Skulle byta sandpapper jag köpt för drygt 100:- för ett par veckor sedan som personalen sa var rätt, kopierade kvittot för att ha kvar det eftersom som j köpt en massa varor. Åkte in när jag var förbi och dom skrattade åt mig i informationen för jag kopierat kvittot och sa att jag kan återkomma med originalet annars kan jag gå. Stod 6-7 minuter och blev totalt nerklankad och hånad av två tanter. Slutade m att jag sa att jag aldrig återkommer och fick till svar att det skiter väl vi, de är upp till dig. Där fick man för att man var vänlig. Skitna ner sig för 100:- på en helt nya vara, sa dessutom att jag inte behöver pengarna utan ett tillgodokvitto. På Bauhaus har jag t.o.m lämnat tillbaka utan kvitto utan att de protesterat. Tyvärr inte första gången d varit dryga o otrevliga
2007-06-02
Glad kund
Fyra gånger har jag varit och handlat på Hornbach Malmö. Olika avdelningar med olika personal och varor. Alltid högsta servicenivå, ja utöver vad man annars träffar på i byggvaruhus. Vi ses snart igen - så klart!
2007-05-31
Sara
Jag ringde till Hornbach för att kontrollera att man hade en viss vara inne. De svarade direkt och knappade snabbt fram svaret. När jag väl kom dit fanns det inte så många som jag ville ha på lagerplatsen i butiken, men det hämtade en anställd snabbt och lätt från översta hyllan på tio meters höjd. Smidigt och lätt, tog bara några sekunder. Han släppte allt han hade för händer för att hjälpa mig. Superservice.
2007-05-24
nöjd
Hornbach har enligt min mening den bästa drive-in p.g.a att det alltid finns personal i kassorna samt vid utcheckningen. Detta gör att man snabbt kommer iväg efter att man lastat bilen och slipper att jaga runt hela butiken efter personal som är upptagna med andra uppgifter. Rekommenderar gärna denna butiken.
2007-05-08
Missnöjd
Instämmer med tidigare inlägg - att den är dålig och att man efter ett långt automatiskt tel meddelande om vad man skall trycka på så spelas musik - efter ytterligare en stund meddelas att alla linjer är upptagna, var god ring senare. Att behöva lyssna igenom allt ovan för att få reda på att det är upptaget tycker jag är botten.
2007-03-27
Hornbäst
Kanon Hornbach, Toppenservice av kunnig och trevlig personal och all heder att man prioriterar de som har orkat och lyfta på röven och ta sig hit i stället för att sitta och gnälla i telefon, de flesta som ringer vill oftast bara veta öppettiderna. Till sur kund: titta på hemsidan där får du de flesta svaren! När jag är på Hornbach vill jag inte att säljarna skall springa runt och snacka i telefon i tid och otid som på många andra ställen.
2006-12-28
kund
Var på Hornbach och handlade igår. Jag tycker, till skillnad från många här, att det var lätt att få tag på personal och den personal jag träffade verkaade vara mycket kunniga, till skillnad vad jag uplevt hos Bauhaus. Jag kommer iaf handla där fler gånger, framför allt med det STORA sortimentet och bra priser. Man går nästan vilse där ju, så stort det är.
2006-12-20
Arg fd kund
Har väntat på mina varor men ingen ringer!
Mitt råd, beställ inget här.
2006-11-25
Trött
Ser att fler än jag inte får tag i personal via telefonen, och jag kan glädja er med att om man tar sig omaket att åka ut dit för att själv ta reda på om de har vad man letar är det inte speciellt lätt att hitta personal på plats heller. Killen vi fick tag i var inte speciellt serviceminded, och Hornbach är det första byggvaruhus vi handlat på (och det är många!) som tar betalt för sina släp, trots att man handlat för tusenlappar. Argumentet var att de tar betalt för att kunna hålla sina låga priser. Konstigt att tex Bauhaus har lika låga priser och lånar ut släp gratis?
2006-11-25
LT
Usch, är det ägaren till hornbach som suttit och kommenterat tidigare skrivna omdömen?! Det spelar ingen roll att det inte är ett nödsamtal man ringer, och man bör inte behöva känna solidaritet med andra kunder som blir betjänade samtidigt som man försöker ringa. Ett företag ska ha resuser för att kunna bemöta kunder inom rimlig tid, oavsett om de befinner sig i telefon eller på varuhuset. Och vad är det för dumt förslag att man själv ska åka ut och kolla om en vara finns inne? . Sist vi handlade på Hornbach tog damen i kassan betalt för en grej tre gånger, vilket vi upptäckte väl hemma. Jaha, bara att låna svärföräldrarnas bil igen och åka ut dit igen och då behöva TJAFSA med personalen för att få tillbaka pengarna. "-Hon har aldrig gjort fel förut", fick vi höra, och "Ok, vi går med på det för denna gången". Detta säger de när det är de som gjort fel!!!
2006-11-03
anonym
jag är jätte nöjd med service på vvs.
Dom är goa gubbar.
2006-10-23
Besviken
Ringde er & knappade mig fram till er byggavdelning där jag väntade i ca 10 min med tillslut ganska tröttsam musik.
Döm av min förvåning när samtalet plötsligt bröts efter denna långa väntetid!
Ingen kundservice här inte!
Jag har aldrig varit i era butiker & kommer inte komma heller!
2006-10-03
Eva Cinthio
Har alltid blivit mycket väl bemött och fått bra service. Visst kan man få vänta i telefon ibland, men det är något man får leva med, tycker jag.
Eva Cinthio
Lerum
2006-09-14
Mariaa
Man undrar vad de anställda på H tror
att deras löner kommer ifrån!! Tydligen
relaterar det inte till försäljning!
Man kan lägga ner hurmycket tid som helst på att ringa men man kommer aldrig fram per telefon. Åker man dit får man jaga de anställda för att få hjälp och
inte hjälp inte hjälp ändå.
2006-09-11
Ringer och ringer men det enda man får höra är musik och när man väntat ett tag
så tutar det upptaget. förra och förrförra gången jag ringde blev jag kopplad till bygg och efter ett par signaler så kopplar de bort mig. Suvärent sätt att göra sig av med kunder!!!!!!!!!!!!!
2006-08-25
Mathias
Blev enkelt kopplad till trädgårdsavdelningen där jag fick all information jag sökte om att så gräs m.m
2006-08-23
Fick vänta länge, blev kopplad mellan olika avdelningar och till slut bortkopplad. Försökte ringa igen och då visade sig att det var upptaget - i växeln!
2006-08-22
Kom fram efter några sekunder och fick hjälp med min beställning
2006-08-14
Lars
Ringde och lät mig bli kopplad till växeln. Så långt var allt bra men på avd. "trävaror" var det stopp. Inget svar! Sen började telefonsvararen sitt malande och plötslig så var man bortkopplad.
Min fråga skulle varit" om man hade träreglar 70x45 L=3.9m i lager?
Nu tappade ni en order !!!
Det är inte första gången jag upplever er dåliga telefonservice.
2006-08-07
Sur kund
Varför svarars det inte på telefonerna???
Vill jag höra musik, vill jag bertämma det själv.
Inget besked om att man var placerad i kö. Efter 10 minuter fick jag nog.
Gjorde flera försök både i Göteborg och Malmö.
2006-08-03
sverker
Efter att ha valt avdelning spelades det musik i ca 10 minuter .Därefter tutade det upptaget.
2006-07-17
Linda
Har under dagen ringt Hornbach 7ggr för att få tag på någon på dörravdelningen. 5ggr fick jag endast höra pausmusik och blev efter ca 5 min bortkopplad och 2ggr kom jag fram och blev lovad att bli uppringd av kunnig säljare, men ingen av gångerna ringdes jag upp!!! Jag vänder mig nu till någon annan som är intresserad av att sälja!
2006-07-10
Mikael
Det finns ingen som svarar när man ringer.
2006-06-29
Inget svar från växeln, utan bara en atuomatisk telefonsvarare och sedan en lång väntan....
2006-05-27
Kund
Har okså ringt till Hornbach och väntade en stund i telefon innan personal svarade. När de svarade hade jag hamnat på fel avdelning och jag blev kopplad. Efter inget svar där blev jag tillbakskopplad och personen jag pratade med gav mig ett direktnummer som jag försökte senare och då kom fram på. Fick svar på mina frågor av kunnig personal och åkte sedan dit för att handla. Inne i varuhuset märkte jag dock, när säljaren hjälpte mig, att det flera gånger ringde i hans telefon. Förstod då att det inte är så lätt för personalen att alltid svara i telefon, framför allt eftersom det fanns väldigt många kunder som behövde hjälp i varuhuset. Förstår att man prioriterar de kunder som finns i varuhuset om det är många som behöver hjälp. Till er som inte kom fram till rätt person: fråga om direktnummer till avdelningen och försök senare.
Och jag måste säga att den personal jag stötte på där var utmärkt: kunnig, trevlig och hjälpte mig till 100%
2006-05-24
Kunden
Ringer Du till H. måste du ha gått om tid för man prioriterar inte kunden.
Sätt till resurser som kan svara i telefon.
ALLA era inkomsterna kommer från konsumenterna.
Vem har tid/lust att sitta 10 - 20 min i telefon,
det finns fler företag i er branch.
2006-05-18
Sven
Kom fram till Hornbach utan problem, valde via knappval avdelningen, men den kunde inte svara. Men jag blev direkt kopplad till rätt person som hjälpte till direkt.
2006-05-06
Lat men nöjd
Jag ringde upp och fastnade i telefonkön - förmodligen var personalen upptagen med att hjälpa någon annan som i likhet med mig själv var alldeles för lat att köra ut en söndag och s j ä l v kontrollera om varan fanns.
Väl medveten om att det inte var SOS-alarm jag hade ringt så ringde jag tillbaka igen en stund senare.
Efter en kort väntetid med, skall erkännas mördande tråkig musik, så svarade en vänlig man. Han gick ut i butiken, kotrollerade om varan fanns och gav en ungefärlig tid då leveransen kunde förväntas komma in. Med andra ord - en helt perfekt service.
Jag beklagar om någon annan fick vänta på telefonservice under den tiden den serviceinriktade mannen hjälpte mig - sin kund för just det tillfället - likväl som jag hade väntat en stund innan då han förmodligen hade hjälpt någon annan.
Gärna Hornbach igen!
2006-04-18
Kom fram till växeln, blev kopplad till bygg-avdelningen, väntade 15 min, en tjej svarade, jag frågade efter prisuppgifter, blev genast kopplad, väntade 5 min, samma tjej svarade igen, blev kopplad, paus musiken hängde sig o spelade samma 5 sekunders strof om och om igen efter 20 minuter börjar det tuta upptaget! Jag la på luren, o tänker ej befatta mig med det företaget igen!
Har under flera dagar ringt till butiken i Malmö men inget svar. Har försökt vid olika tidpunkter under de senaste dagarna, men mer ofta än inte kopplas man bara bort eller hamnar i en evig telefonkö.
Eftersom butiken ligger utanför stan vill jag gärna kunna kolla om de produkter jag söker finns inne, men dessvärre är det mycket svårt, för att inte säga nästan omöjligt på Hornbachs webbsida, och därför har jag nu alltså under flera dagar försökt nå personalen/kundtjänst per telefon. Omöjligt!