HORNBACH Bygg- & trädgårdsmarknad

Omdömen om HORNBACH Bygg- & trädgårdsmarknad

2012-04-12

George Cottard

Värdelös kundtjänst på telefon

Har under flera dagar ringt till butiken i Malmö men inget svar. Har försökt vid olika tidpunkter under de senaste dagarna, men mer ofta än inte kopplas man bara bort eller hamnar i en evig telefonkö.

Eftersom butiken ligger utanför stan vill jag gärna kunna kolla om de produkter jag söker finns inne, men dessvärre är det mycket svårt, för att inte säga nästan omöjligt på Hornbachs webbsida, och därför har jag nu alltså under flera dagar försökt nå personalen/kundtjänst per telefon. Omöjligt!

2012-03-12

Peter

-De påstår att de är billigast men det gäller inte allt!

2011-10-10

Tom

Personalen prioriterar rätt.

Var inne idag på Hornbach, Malmö. Jag sökte upp en säljare vid avdelningsdisken. Jag hade lite frågor ang en liten renovering jag utför hemma, stod väl och prata en 4-5 min med säljaren. Hans telefon ringde OAVBRUTET. Tro fan det inte kan svara alla ni som inte får tummen ur röven till köra dit själva när ni vill veta något. De gör helt rätt i att prioritera den kund som väl tagit sig tid och ork till och åka ner där. Så sitt inte där hemma och tjura vid telefonerna, det finns faktiskt kunder i butikerna också som ska prioriteras.
Mycke bra service och goda råd fick jag. Tack Hornbach

2011-06-26

Gunilla weimer

Härligt med ny personal

Hej! Jag måste tacka en ny tjej, Laila. Hon hjälpte oss med tips o väldigt goda råd!
Vi skulle bara köpa en tapet sen visade hon hos Dekorsten så vi köpte det med, hon kunde även svara på hur man gör plus kunnig om färg sortimentet.
HÄRLIGT MED NY PERSONAL. Vi har aldrig gillat den förra blonda tjejen som hjälpt oss. Tack !

2011-02-01

Jonni H

Hornbach, dålig service

Jag måste verkligen säga att jag är en lugn och sansad person, men att jag blir helt galen varje gång jag skall prata med kundtjänsten på Hornbach. Jag blir lika besviken varje gång, de verkar inte förstå vad man säger/frågar. De kanske är tyskar?

2010-09-13

Villaägare

Föredömlig service

Har handlat på Hornbach både i Arlöv och i Fittja och jag måste säga att servicen är ett föredöme, rent av lite osvenskt. Bauhaus, Byggmax etc är rena rama bottennapp jämfört med Hornbach.

2010-07-20

Mats Lindholm

Urusel reklammationshantering.

Skickade in min bygghjälp med en glödlampa som tänds när det är mörkt och skall släckas när det blir ljust, hade köpt tre st. av samma märke och en av dom slutate att fungera, felsökte hemma för att fastställa att felet flyttades med lampa när vi provade under en vecka.
Vid första försök till reklamation så nekades detta p.g.a. lampans förpackning saknades. Jag körde själv in till "Horbach" i Arlöv, blev expierad av en ung grabb som efter 5 min kom tillbaka med glödlampan och sa att den fungerade, han hade testad den! (i ett upplyst varuhus!) Varpå jag sa att den skall inte lysa när det är ljust men det är inte det som är felet på den, den lyser inte när det är mörkt!
Grabben försvann i 10 min och sa att den fungerade för han hade satt en låda ovanpå och då lös den!
Normalt en lugn person men det slutade med att jag slängde upp lampan i luften så den flög i bitar när den landade, kommentaren från "grabben" var tort "moget" min respons på detta var till min egen häpnad "FUCK YOU!"

2010-06-18

Snickarn

Byggarn

Handlar ofta på Hornbach i jobbet som snickare.
Har nästan aldrig hänt att nån vara e slut.
Bra service, bara gå till service disken på varje avdelning så får du hjälp av personal som kan den avdelningen. Sluta klaga för att det inte går att ringa personalen har viktigare saker att göra än att svara på dumma frågor på telefon.
Vill man ha service på telefon ska man inte ringa ett lågprisvaruhus som håller priser nere med lite pesonal. jag gillar billigt
Har aldrig haft problem med returer SÅ LÄNGE man har kvitto och en obruten förpackning. Ingen tar väll emot öppnade varor, vem skulle köpa dem sen?

2010-05-06

caroline

Caroline

Min sambo handlade på elavdelningen och fick hjälp att plocka ihop olika produkter som skulle användas tillsammans och var beroende av varandra för att fungera av personalen, kommer hem och det går inte montera - det passar inte. Får dessutom felaktig information om en annan vara trots att han frågar specifikt om den saken.
Åker tillbaks för byta och bemöts riktigt dåligt!
Nej, för personen som hade hjälpt honom var utbildad elektriker och kunde absolut inte göra fel enligt varuhuschefen. Bemöter man sina kunder på det sättet? Hennes personal har gjort fel och de tänker inte ersätta kunden! Har aldrig hört något sämre. Av 3 varor som är beroende av varandra skulle han bara få komp på 20% på den ena?! Förpackningen var bruten och den ena varan hade han gjort ingrepp i för att kunna installera den. MEN deras personal tog fram dessa tre varor som är BEROENDE av varandra som var felaktiga, och inte gick att använda. Ni borde jobba på ert bemötande och ta till er av kritiken som riktas.

2010-04-30

LS

kanon

Vilket sortiment!

2010-04-29

Anders

Kunnig Personal

Bra personal på alla avdelningar som är kunniga och ger bra råd. (har i och för sig aldrig ringt dem)

2010-04-22

alex

kasst

Otroligt okunnig personal, när man väl fick tag på någon. De tar även betalt för sina släp vilket Bauhaus inte gör. Sista gången jag besökte Hornbach.

2009-12-15

Aldrig mer

Inkompetent och ointresserad personal

Låga priser i all ära, men...
Service och kunskapsnivån är katastrofalt låg.

Industri och transport
R1000663;Byggvaror