Skene Järn AB

Omdömen om Skene Järn AB

2011-11-09

Nyinflyttad

Dålig service

Väldigt ointresserad personal.Skene Järn kanske skulle pröva med att skicka sin personal på charmkurs.

2011-08-01

Ulven

Okey

Ingen är perfekt, stort sortiment vilket gör det svårt för personalen, men dock roligt att vara där!!

2011-07-15

Peder

Inte bra

Fick problem med en vara där ifrån,har försökt nå dom ett tiotal gånger.Kvinnan i växeln var väldigt kort och otrevlig...Sen så skulle dom koppla men fick alldrig svar..Blev lovad att personal skulle ringa upp,men ingen har ring än.Så för min del,alldrig mera Skene Järn!

2011-05-28

Göte p

KANON

Kan varmt rekomendera deras XL bygg avd. Träffade en kille idag när jag var där och handlade. Markus hette han,han visste vad kund service var. Kommer att handla där i fortsättningen!

2010-07-14

E.R

Nöjd..

Var på deras bygg avdelning och fick så himla bra hjälp av en av deras anställda, Christian tror jag han hette. Lyssnade, förklarade och verkade inte stressad trots mycket kunder i kö. Kommer komma tillbaka!

2010-06-15

Besviken

Usch...

Måste hålla med om dålig service. Ingen kan svara på något ordentligt. Har de flera varianter av en produkt så kan man ge sig fan på att den absolut dyraste är framme i hyllan och den billigare undangömd på någon hylla. I överlag är butiken fruktlöst dyr.

2010-03-25

Mimmi

Usel service!

Mycket tråkig affär; de anställda kan bara en mycket liten del av sortimentet. Att få tag på just den som kan det jag vill ha hjälp med är nästan hopplöst!

Fler företag i Skene