MultiTech Data i Sverige AB

Kategori: Datorer - Persondatorer, hårdvara

Omdömen om MultiTech Data i Sverige AB

2011-09-08

Per Holmström

Gammal go och hederlig "Klass"!

Riktigt bra Kundservice. Handlade två datorer till företaget och fick problem med den ena. Ringde till deras egna servicekillar som genast kom ut och kollade på problemet. Visade sig att det var min brandvägg som spärrat ena datorn för åtkomsttill internet. Killarna ordnade till det direkt och bjöd på arbetet. Rekommenderas! Bra priser. Kunniga och trevliga säljare och nu bevisades att deras tekniker också är värda namnet. Helt klart bland de bättre företagen jag haft att göra med under mina år i yrkeslivet.

2011-08-31

Uselt

Jag har i dag väntat i över 2 mån på leverans av min dator. Jag har blivit lovad nya leveransdatum en vecka fram i tiden i en månad nu. Kundtjänsten har varit omöjlig att få tag få via telefon, sporadiskt kan man få svar via e-post. Insåg också nu att multitech data som har både multitech data och studentdator tar ut ett dyrare pris på studentdator.se, ganska uselt att försöka utnyttja studenter. Jag önskar innerligt att jag hade vänt mig till en annan återförsäljare.

/A-C

2011-07-13

Karl

urusel kontakt..

går inte att kontakta varesig genom telefon eller mail, och då menar jag självaste kundservice! väntade på en order som stod som levererad tre veckor innan jag fick hem den.. fanns heller inget spårningsnummer, och det dök aldrig upp något heller under dessa veckor. försökte få kontakt med dem ett flertal gånger utan att någon svarade, varken på telefon eller i mail.. riktigt dålig anträffbarhet. kan inte tänka mig att de har det SÅ stressigt och mycket så att de inte har tid att ge svara sina kunder..

2010-11-12

EM

bra utbud men inga grejer hemma på lager

de har 100.000 tals artiklar i sitt utbud, jag har försökt handla där vid tre tillfällen och alltid fått höra "jag kan ta hem det åt dig till imorgon", till imorgon kan jag handla från andra bättre butiker
3 gånger har jag försökt nu räcker det

2010-10-22

Isa

bra utbud

nice folk som jobbar. Följer upp. 5 stjärnot om det inte varit så mycket folk när jag handlade datorn.

2010-10-12

Rickard

bra

bra priser och trevligt bemötande

2010-09-01

Ajje

Bra företag

Deras nya servicecenter är bra! Lämnat in familjens datorer så fort det varit strul och allt har fungerat klockrent. Trevliga och snabba! Verkar som de bytt ut en del tekniker och anställt mer personal för allt går snabbt och proffisgt. Ringar och skickar SMS när klart. Rekommenderas

2010-07-14

s

Handla på egen risk...

Försäljarna är trevliga och duktiga, men akta dig för att få dåliga delar eller fel på datorn för de på serviceavdelningen är både inkompetenta och otrevliga. De kan inte ens hitta ett trasigt RAM-minne när de har datorn inne i 1 vecka. Bojkottar detta företag nu.

2010-01-28

Joakim

Bra priser

Hela familjen har alltid handlat där. Aldrig varit problem oavsett om vi önskat byta eller få service. Bra priser och mkt trevlig personal

2009-12-08

Mikael Eriksson

Utmärkta

Läser de mindre bra omdömen här och jag kan alla fall säga att jag inte varit en enkel kund men de har alltid hjälp mig förstaklassigt. Det är alltid mycket tillmötesgående och hjälpsamma. Deras support och tekniker är utöver all förväntan. Tar sig tid till mina frågor och hjälper med allt jag ber om.

Nej - tänk om!
Det här företaget är prima vara!

2009-12-04

Chris

V Ä R D E L Ö S T ! ! !

Man köper en Sony VAIO för 20 000 kr, sedan är man bortglömd av detta företag! De svarar ALDRIG i telefonen, speciellt inte på Support och de verkar ha samma strategi som Sony själva: "Svara inte så slipper vi ge support för kunden orkar inte ringa flera ggr om o om igen". Jag kommer ALDRIG mer handla av MT!

2009-12-02

Fredrik72

OBEFINTLIG SERVICE!

Har lämnat in min dator 4 (fyra!) gånger för service av samma fel (skärmen flimrar), utan att de lyckats fixa det. Och tro inte att de verkar särskilt ledsna för det - nej, inte ett tecken på att vilja snabba upp tempot för att gottgöra mig. Slätstrukna och intetsägande är deras kännetecken. Handlar aldrig mer där!

Shopping, butiker
R1000076;Datorer - Persondatorer, hårdvara