A Ramar

tandläkare

Mycket välgjort arbete!

2012-02-25

Mycket nöjd!

Mycket bra hantverk och snabbt levererat. Väldigt bra service!

2011-03-02

NINA

STORT TACK!

Lämnade mina oljetavlor för inramning , fick höra många tipsoch de blev så vackra..... rekomenderar starkt
mvh Nina

2011-02-21

James Khan

Tack!

Jag fick mina tavlor igår som blev inramade och en av de som blev retusherad. Tavlan blev som ny och inramningarna gjorde mina tavlor väldigt vackra. Ett stort TACK.

MVH

Khan

2011-02-21

Josef Nielsen

Nöjd Kund!!!!

Jag är oerhört nöjd med A-ramar. Har lämnat in oljetavlor tidigare och nyligen med samma goda resultat. Rekomenderar starkt inramningarna på A-ramar. Tack för ett bra arbete,, tavlorna sitter jättefint på mina väggar.

Vänligen

Josef

2010-11-16

jävligt missnöjd KUND

värsta stället!!

Trots att de fick över 2 veckor på sig så var jobbet inte klart när jag komm dit på utsatt datum!! Fick ingen ursäkt men "ägaren" tyckte att jag kunde stanna kvar i 20 minuter å vänta!!!! Jag sa att jag hellre kommer tillbaka dagen efter så att de kunde jobba i lugn och ro och göra ett bra jobb!!! Nästa dag var de klara men hade en massa fel - dåligt hantverk mao, ägare stod och rökte när jag kom och hade flottiga fingrar när han skulle torka av inramningarna.Detta var det sämsta kundmottagande jag någonsin upplevt, fick tex höra att anledningen till att de ej ringt och informerat att jobbet ej var klart var att"världen inte kretsade kring mig", att de minsann ramadein värdefull konst mao var mina billiga grejjer inte mkt värt....Kundtillfredställelse lika med noll här!!!

2010-10-27

Andreas

Mycket nöjd!

Ville rama in en affisch med mycket extrema mått(väldigt lång och smal). Efter lite rådfrågning så föreslogs dock att pressa upp den på en foam med ram runt. Detta blev mycket bra och arbetstiden som vi kommit överrens om hölls.

2010-02-15

Per

Rena skämtet!

Väntade 4 månader på en inramning av ett sjökort som sen blev felgjord. Fick köpa ett nytt sjökort och sedan vänta ytterligare 3 månader varpå de sa att de inte klarade av denna sorts jobb??? Rena skämtbutiken!

R1001245;Ramar - Detaljister