Omdömen om Klippstugan på Södertull
2012-01-27
Bassir, färgar häret på ett otroligt sätt. Ingen märker det förrutom jag själv! Bästa betyg, naturligt!
2011-12-22
Gustaf Palmberg
Bassir är en rolig,trevlig och bra frisör. Han kan färga och klippa som ingen annan kan! Han livar upp ditt frisör besök med att spela en trudelutt på sitt piano eller bjuder på en kopp kaffe. Han har en fin salong och jag personligen skulle rekommendera att klippa sig där!
2011-11-23
Camilla L
Bassir du e bäst! Du kommer alltid med förslag och ge dig fria händer... då blir det kanon. Har aldrig blivit besviken en ända gång. O billig är du oxå.
Ett plus är ju att få höra din underbara sång / pianomusik när man väntar... :-)
2011-10-25
Henrik
Bassir är grymt duktig? Jag klippt mig här i fem år nu! Prova och du kommer inte att ångra dig!
2011-09-27
Mattias
Kan ju säga som så blir alltid lika super nöjd när ja går där ifrån. Alltid lika trevlig o social och har väldigt bra pris.
2011-09-19
R.B
Jag är mycket nöjd med klippningen & färgningen!
Jag kände mig väldigt omhändertagen.
Mycket duktig frisör , professionell & smidig.
2011-09-15
Petra
Bassir är en konstnär!!! Man känner sig omhändertagen och man är alltid lycklig när man går hem! Rekommenderar varmt! Dessutom är han billig! :)
2011-08-30
Hannah
Superduktig, billig och trevlig. Jag gick därifrån jättenöjd med ny frisyr och tips om hur jag skulle sköta den.
2011-08-16
Namme
Billigt, bra, trevlig frisör, inga pinsamma tystnader eller krystade samtal. Han vet exakt vad han gör och hur han tänkt sig.
2011-08-01
Billigt, bra och trevlig klippning. Har klippt mig här i snart 2 år och har inget klaga på. Rekommenderar!
2011-08-01
2011-03-24
Bassir är en fantastiskt människa, duktig i sitt yrke med STORA kunskaper i färgning av håret. Resultatet ser alltid naturligt ut. Bra service, gott kaffe och underbar pianomusik när jag sitter i huven. Barnen avgudar honom, får alla att känna sig speciella! Ha en skön vår! Jag får nog klippa mig oftare... /Gunilla
2010-11-22
Eva
Alltid pigg på att hitta nya grepp, tar hand om sina kunder på bästa sätt. Personlig och trevlig! har aldrig varit så nöjd sedan jag började anlita ägaren till Klippstugan för några år sedan! Spec duktig på färger o slingor!
2010-11-21
Peppe
Underbar frisör! Väldigt noggrann och ärlig i det han gör! Kan kombinera fäger som en gud och vet precis vad han gör! Har varit kund hos han i några år och kommer aldrig gå till någon annan! Kan fixa allt (även de andra frisörer förstör) !
2009-11-15
Pia m familj
Riktigt bra frisör, Basim även frun klipper bra. Ingen i familjen vill ha någon annan frisör.
2009-11-14
Gambosa
Superduktiga med hög servicekänsla! Blir definitift ett återbesök. Dessutom perfekt för oss fattiga studenter. Tummen upp!!!
2009-08-24
julia
Snabbt att få tid, urtrevlig service ( man vill bara sitta kvar och snacka) och härlig frisyr! Trodde aldrig man kunde få "mer" av sina pengar än så här. En helt vanlig klippning för 160 spänn trodde jag men fick så mycket mer. Super!
2009-07-22
Danne
Har testat ett antal olika frisörer i Lund men nu blev det rätt.
Klippningen blev kanon och Bassir förklarade också hur han hade klippt och hur man ska fixa frisyren. Få som bemödar sig med det.
Dessutom är han trevlig som få och man får förutom en ny frisyr en underhållande stund när man sitter där.
Kan inget annat än rekommendera honom.
Att det sen är billigt att klippa sig där gör inte saken sämre :)
2009-07-15
äntligen en frisör med humana priser!! Återkommer!!
2008-05-01
Calle
Paret har vid samtliga tillfällen gjort ett riktigt snyggt jobb. Visst, någon gång har allt inte blivit som man tänkt sig (frisyrönskemålet var vagt), men då kan man helt enkelt bara be om en justering av ex. lugg om det var detta som behövdes. Jag har tidigare klippt mig hos frisörer (Skägg o Lockar, Kristianstad) som tar nära 500 kr för en normalklippning. Bassir gör ett mycket bättre jobb och rekommenderas varmt till alla - såväl de med god ekonomi som de med sämre (studenter?).
2008-04-19
Lilla My
Superbra frisör som desutom är jättetrevlig! Bäst i stan!
2007-08-23
Lina
Perfekt för studenter med smal ekonomi som vill klippa sig fint!trevlig personal och bra resultat!
2007-06-12
Ekis
Man kan komma drop in eller beställa tid, alltid finns det en tid som passar, klippningen blir alltid bra, ibland för kort men det är ändå till det bästa, under klippningen få hör underbara och spännande upplevelser från frisören, han har nog varit överallt i världen och varit med om mycket mer än de flesta av oss, kul att han vill dela med sig av sina erfarenheter. Ibland önskar man att man hade en större kalufs och att klippningen tar längre tid för man vill bara lyssna mer och mer på frisören.
2007-05-21
K
"Time is money, honey" säger Bassir och klipper en avancerad klippning på en halvtimme! Han är duktig, pratglad och underhållande! Man blir alltid nöjd efter ett besök på Klippastugan!
2007-05-14
Ulrika
Trevligt och personligt bemötande. Funderade på ny frisyr (har tidigare haft långt hår)och gav dem fria tyglar. Resultatet blev en kort frisyr som känns väldigt fräsch nu inför sommaren.
2007-03-26
Stina
Detta är världens bästa frisör! Trevlig, duktig och lyhörd. Jag (som har ett hopplöst hår vilket andra frisörer gärna påpekar) går alltid därifrån och känner mig kanonsnygg. Ett stort plus är att Bassir är kanon på att slinga och färga också.
2007-03-20
Jojo
Trevliga och mkt bra. Har alltid gått därifrån nöjd, dessutom mkt prisvärd!!! rekommenderas!
2007-03-06
ma
Trevlig frisör men varenda gång jag kommit därifrån (var där ca 10 ggr) fick jag själv klippa bort långa hårstrån i nacken. Lite slarvig och ojämn klippning.
2007-03-01
PG
Jag har länge hoppat runt mellan olika frisörer och har äntligen hittat någon som klipper bra. Dessutom är det lätt att få tid.
2007-01-09
BaJoh
Var nyinflyttad i Lund och behövde klippa mig. Vilse bland Lunds 1800 hårsalonger tog jag en i högen, och blev faktiskt väldigt nöjd.
Bra priser (klippning 130SEK)
Frisören lyssnade på vad jag ville och kom med egna förslag, samt rekommenderade passande produkter
Inte så många "klippningsstationer", så servicen kändes personlig

Efter 7 år är det som att komma till en vän. Håret fixar sig själv medan vi pratar. Att lyssna på Basir är som att gå på en föreställning och terapi på samma gång. Lämnar alltid med en varm känsla i hjärtat. Priset är bra men det har slutat vara viktigt för länge sedan.