Omdömen om Café o. Restaurang Louise
2011-05-26
Silvula
Vi var sällskap på 6 st. Och vi fick jättebra Service o God Mat. Stora Portioner. Bra Priser.
Sallads Buffé som hade allt.
2011-02-17
Mats Andersson, Karlstad
Otrevlig personal och små portioner. Café & Restaurang Louise är definitivt inget för mig. Jag kommer aldrig mera att gå dit igen.
2010-11-02
Ingvor och Susanne
Inger säljer pga familjeskäl restaurangen. Det kommer att bli nya ägare från den 1:a december. Vi personalen på Cafe Louise välkomnar dem, och kommer att jobba kvar som vanligt. Alla kommer att känna igen sig när de kommer till Louise. Så sluta tjafsa med dumma insändare
2010-11-01
janne
Snälla Peter
jag vet att det är ett toppen ställe.
men vad menar du? varför är det synd om personalen? Vad har hänt?
Jag kommer iallafall att fortsätta vara stamkund..
Har du någon anledning att snacka strunt???
2010-11-01
Peter
Bästa matstället i staden, en liten oas. God mat, toppenpersonal.
Nu är allt förstört.
Stackars personal som måste vara kvar.
Vi kan ju bara lämna stället.
2010-06-28
Gunnar
Bästa stället vad gäller mat och personal. Kanske skulle någon säga till den unga blonda som står där och kastar med håret, och vräker på mat på tallrikarna. För övrigt ett kanonbra ställe.
2010-06-16
Johan
Jag har tidigare varit stamkund på detta ställe men slutat gå dit p.g.a. att personalen är otrevlig.
Ett tips till personalen: Ni borde vara mera rädda om era kunder och därmed också vänligare mot dem.
2010-03-09
Maria och Peter
Lördagen den 6 mars passerade vi Filipstad på väg till Sälen. Vi besökte då restaurang Louise, och det må jag då säga, att bättre bemötande kan man inte få. Utomordentligt trevlig och tillmötesgående personal. Jättegod mat, vi åt fisk, fräsch och fin salladsbuffé.
Så fin service med så otroligt mycket gäster, ni är värda en stor eloge. Och ni kan lita på att vi kommer tillbaka.
2010-01-27
LK
Vi har under många år stannat i Fillipstad på väg upp till Sälen och just på detta ställe! Men nu är det slut med det! Servicen en ens värd att nämna.
Maten, vad ska man säga om den, Mcdonalds är rena lyckan jämfört med vad som serveras på denna resturang. De verkar tro att man kan servera vad som helst till vilka priser som helst!!
Nej för min familj är det nu slut med att göra ett stop på denna resturang efter ca 15 år. Vi letar upp något bättre ställe. PS jag har svårt att tro att någon skulle lämna positivt omdöme om det inte är gjort av ägarna själva!
2009-04-12
Martin
Snorkig och otrevlig personal, små och dåliga portioner. Betyget blir bara en ynka etta.
2008-11-25
Aski
På Café Louise går man inte hungrig från lunchen. Rejäla portioner, och man får mer om man ber, av varierad och festlig husmanskost.
2007-09-20
Allätare
Ibland jättegod mat, ibland sämre. Ibland trevlig personal, ibland inte. Skulle verkligen behöva ha mer serviceinriktad personal. Ett tips till personalen: ett leende hjälper.
2007-07-26
Jag var där i tisdags och blev snorkigt bemött av en av de äldre damerna som jobbar på stället. Jag har varit på café Louise i princip varje tisdag eftersom de då serverar stekt fläsk där. Jag kan försäkra att jag aldrig mer kommer sätta min fot på detta ställe efter det otrevliga bemötandet som jag fick där i sistens. Hela lunchen samt också hela dagen blev förstörd för mig. Mycket dålig stil tycker jag!
Till detta ställe kommer jag aldrig att återvända igen. Usch! säger jag bara.