Hotell Sköna Rum

Kategori: Hotell, pensionat

Omdömen om Hotell Sköna Rum

2009-02-19

max

Bäst i uddevalla, och billigt!

Bodde här då mina kollegor bodde på ett dyrare hotell i staden, måste säga att de var väldigt avundssjuka! På sköna rum var det trevlig personal, bra rum, fin frukost och billigt! Kul med en kuddmeny (gick att välja mellan ca 6 kuddsorter om man önskade) även om jag ej använde den utan körde på standard som var super.

2009-01-30

Tack!

Tack för trevligt bemötande, god mat och bra sängar! Gun och Kelle från Västervik

2008-04-28

Hasse B.

Härligt hotell

Ett hotell med personlig frukost...

2007-06-05

Göran

Sov gott vakna godare

Tack vare mitt arbete har jag bott på Centralhotellet Sköna Rum i Uddevalla många gånger. De har alltid varit lika glada och välkomnande när man anländer. Har inte bott på något av de lyxigare rummen men däremot har det varit lyxigt att vakna upp till deras frukost. Ett trivsamt frukostrum med utsikt över Uddevallas "förstadsliv". Allra bäst är den personligt komponerade frukosten serverad av de alltid glada och positiva människor som arbetar där. Jag uppskattar också att rummen har varit rökfria i många år, en lyx som inte gäller på alla hotell. Rekommenderar med gott hjärta Centralhotellet Sköna Rum i Uddevalla.

2006-08-22

kjelle

Härlig hotell

Ett hotell med personlig frukost

2006-07-23

Nöjd gäst

Mysigt hotell

Mycket charmigt hotell där man har lagt tid och tanke på inredning och mysfaktor!

R1000185;Hotell, pensionat