Sommarboden i Höllviken AB

Omdömen om Sommarboden i Höllviken AB

2011-07-06

Rolf Andersson

Bra Service

Fina möbler med kvalitet. hyfsade priser och bra Service

2012-01-28

Tack för din feedback.

2011-04-08

HE

Sommarboden i Höllviken AB

ALDRIG mer har aldrig blivit så illa bemött av den manlige säljare (tror det var ägare). Utskälld för att jag stod vid fel varuintag och att jag frågade hur lång tid det tog att ta fram produkterna: Så oproffsigt. När sedan produkten efter mycket kort tid giock sönder så var det många otrevliga samtal innan jag fick en ny. Handlar ALDRIG där igen!!!

2012-01-28

Hej!
Självklart tråkigt att du upplever det som du gjort.
Vi har ingen utlastningsport utan bär allt till den parkering där kunden har sin bil och lägger det i bilen åt kunden. Vi tar gärna del av vad det var du reklamerade och följer upp för att förbättra för framtiden. Vi har som policy att agera snabbt men självklart kan det brista i perioder med hög belastning. Vore toppen om du skrev till oss och förklarade lite bättre då vi inte känner igen ärendet.
Varmt välkommen!

2011-01-17

Höllvikenbo

Bra utbud men dålig service/kundbemötande

Vi skulle uppskatta om servicen var bättre när det gäller att ta hand om reklamationer. Nonchalant personal och tråkig inställning till kunderna. Anställ personal som gillar att ge service till kunderna.Då skulle ännu fler handla både badkläder, trädgårdsmöbler mm hos er!

2011-03-23

Hej Höllvikenbo!
Du får gärna praktisera en dag hos oss så tror vi du skulle förvånas över den service vi ger och
det bemötande våra kunder får.
Du skulle sova gott, trött av utmattning efter en dag hos oss :-)
Du får gärna höra av dig om du har en reklamation direkt till oss så ska vi med glädje räta ut ev missförstånd.
Varmt välkommen!

2009-12-16

Marianne

Sommarboden är nog bäst på badkläder

Jag sprang in på Sommarboden i Höllviken i somras och blev glatt överraskad över deras fina badavdelning. Att där fanns fina trädgårdsmöbler visste jag, men gud vilke sortiment på bad- de har verkligen ALLA märkena!

R1001432;Trädgårdsmöbler

Ladda upp en egen bild Visa alla bilder