Omdömen om Score AB
2010-09-28
Förbannad
Läste att ni kunde visa upp till 5 arrangemang så vi ringde och skulle boka bord för att se DIF-SAIK. Jo det fanns bord kvar så det var inga problem, men om vi skulle få se matchen var en annan sak, vi skulle få höra av oss om några timmar för att se om vad jag förmodar fler Färjestadare hade bokat. Bedrövligt!!! Vi har varit på sportbarer runt hela Sverige och aldrig blivit så dåligt bemötta. Finns det plats så får man se.
2009-09-10
Ms Noejd
Score är precis som en turistrestaurang på vilken charterort som helst. Alternativen på menyn ser trygga ut, men maten som man sen får är lika smakrika som en microvärmd färdigrätt.
2009-08-31
:D
go och trevlig personal för övrigt så är männen i personalen mycket bra ögongodis :D super go mat skulle något vara fel så fixas det utan problem ... bäst i karlstad..
2009-01-28
Mats
Vill tacka för ett trevligt bemötande och strålande mat.
2008-11-12
MättoGlad
Som den vegetarian jag är måste jag rekommendera Score. Hur god mat som helst och personalen är guld värd.
2008-11-12
MättoGlad
2007-06-13
Nöjd gäst
Alltid jättebra och god mat till trevliga priser. Personalen vet vad ordet service innebär och är alltid glada. Bästa matstället i stan, har allt!
2007-02-23
Mixke
Kan verkligen rekomendera Scores lunch ,den är kanon. Har även ätit där i samband med bowling, och maten var bra även kvällstid, framför allt mkt prisvärd. Även Personalen är mkt trevliga och hjälpsamma. / Micke
Jättegod mat till bra priser! Trevlig personal och mysig atmosfär, både inne och på uteserveringen. Kommer ofta hit och äter.