Guldhedens Flyttexpress AB

Omdömen om Guldhedens Flyttexpress AB

2012-03-22

Missnöjd

Missnöjda

Vid bokningen lät allting bra, vi skulle flytta från en trea till en fyra och det skulle ta högst 8 timmar med 3 man enligt dem. Dagen innan flytt ringer de och tycker att vi ska ta fyra man istället, men att det skulle gå på ett ut ekonomiskt då själva flytten skulle gå snabbare med en man mer.
I början av flytten sa flyttgubbarna att det här skulle gå snabbt, och var själva förvånade över att det gick så fort.
Väl vid lossningen upplevde vi att det gnälldes en del, och att det plötsligt gick väldigt långsamt.
Vid flytten så blev det en skada på vår tv-bänk, som de ville ge oss kompensation för. När vi sedan påpekade att en stor tavla blivit skev (på grund av att den burits i ramen) sa de att vi hade haft ett skåp som var så jobbigt att de krävdes tillägg och att de i så fall kunde kvitta det tunga skåpet mot den skadade tv-bänken och ta med sig tavlan för reparation. Flytten tog exakt 8 timmar, trots att de var en man mer och att de själva tyckte att det gick så fort i början. Det känns som om de redan från början bestämt att det skulle ta 8 timmar.
Vi hörde inget om tavlan på flera veckor, och ringde dem flera gånger och de lovade varje gång att ringa upp oss av någon som överhuvudtaget visste var tavlan fanns. Efter fem veckor och flera samtal fick vi äntligen tillbaka vår tavla i halvbra skick.
Vi känner oss lite lurade och tycker att det är tråkigt att så mycket av våra saker blev förstörda. Vi tycker att vi kunde fått någon kompensation för att

2012-03-20

Christian

Administrationen brister

Saltad faktura (transport Hisingen>Mölndal med över 1h körtid)

Accepterar ej retur av alla utlånade låter pga att en låda var trasig. Denna var dock trasig redan då jag fick den till låns. Något tal om deposition för lådorna var det heller aldrig tal om - det visade sig först på fakturan.

2012-02-11

Också lurad

hopplöst igen

Flyttkillarna som lastade var riktigt bra. De som lossade dåliga och gnälliga. Hade märkt upp alla lådor riktigt bra och sett till att noggrant packa allt som gick att packa och paketera resten för att det skulle bli lätthanterligt. Ändå ställdes lådorna bara rakt upp och ned i vårt vardagsrum och inte på anvisade platser enligt markeringen på lådorna!

Håller med "hopplöst". Otroligt dålig management och riktigt dålig service från kontoret. Vi känner oss också lurade.

Vi hade fått ett fast pris, som i och för sig "på nåder" hölls. Vi hade dock även lånat flyttlådor och inte fått någon särskilt information om att det skulle kosta något extra. Nej, det skulle ordna sig så smidigt att de skulle komma och hämta dem inom någon månad.

När vi fick flyttfakturan hade firman lagt på en kostnad för lådorna i alla fall. När jag ringde för att kolla vad de menade sade de att det var en "deposition" och att de alltid gjorde så. Eftersom detta inte var något som vi avtalat ansåg jag att vi inte skulle betala denna del, men min man hann tyvärr betala fakturan.

Eftersom de inte hörde av sig inom rimlig tid ringde jag upp och stötte på om att de skulle hämta lådorna. Efter ett antal samtal ringde de och sade att de skulle komma en viss dag. Eftersom jag då börjat arbeta och hade turen att ha svärmor på besök skulle hon ta emot dem. Vi hade ordnat allt och naturligtvis plockat fram lådorna o.s.v. Svärmor höll sig hemma hela dagen eftersom de inte kunde ge

2012-02-01

Lurad

Hopplöst

Bra flyttkillar som skötte flytten, MEN helt obegripligt dåligt management. Att skriva billiga offerter är de bra på men sen finns tusen förklaringar till varför det i verkligheten blev väsentligt dyrare. Det var otroligt svårt att överhuvudtaget få kontakt via mejl och telefon. Till slut ger man bara upp. Akta er! Ser på allabolag.se att de tjänar bra med pengar...jag tror jag förstår varför...

Hus och hem
R1000132;Flyttfirmor