Omdömen om Salong Ett Strå Vassare
2009-10-10
Monica klipper och färgar mitt hår, det blir alltid bra! Hon lyssnar alltid på hur jag vill ha det och gör det så! Tack för dina magiska händer Monica!
2009-09-02
Å jag är så glad, jag blev jättenöjd!
2009-08-15
Fd kund
Färgade håret på denna salong med misslyckat resultat. Det kostade åtskilliga tusen att åtgärda detta, naturligtvis valde jag en annan salong för detta!
2009-04-29
Det är en jätte trevlig salong. Tjejerna är super duktiga och alltid glada. Min kompis jobbar där och det är ingen som trycker ner någon som nån påstod i sitt inlägg. Detta är ett super glatt gäng som får mitt topp betyg!!!!!!!!!
2009-04-02
Stämningen på salongen är jättedålig! Frisörtjejerna trycker ner varandra verbalt samt avbryter varandra och kunderna HELA tiden! Mycket stressande och irriterande tycker jag. Inte proffsigt!
2008-08-07
NÖJD
Om jag ska klippa mig så går jag alltid till ett strå vassare.Monica är jättduktig!
2008-05-09
s a j a
Jag är alltid nöjd när jag går från Salong Ett Strå Vassare! Min favorit är Monica, men alla är duktiga. :) Keep up the good work, tjejer!

Häftigaste frisören i Stockholm? Glatt och trevligt, alltid bra resultat. Trogen kund sen några år tillbaka - nu byter jag aldrig!