Andys Tattoo Studio

Omdömen om Andys Tattoo Studio

2011-04-20

P

Good!

Tatuerade mig hos räven förra året och blev jätta nöjd med min tatuering! Var och fyllde i den idag då man har 5 års garanti! Synd bara att det är 1-1,5års väntetid. Annas toppen!

2011-02-13

Kan inte bli mer nöjd!

Räven är lätt en av dom bästa! Jag har tatuerat mig tre gånger hos honom och varje gång överträffar han mina förväntningar. Kan varmt rekommendera Räven till alla!

2010-12-21

bäst i stan

...

2010-05-25

tattooöhrn

tattoo

hej räven du kan vara riktigt nyd som jobbar för andy han har inspererat mig mycket när det geler tattoo han har säkert gort över 20tatueringar på mig men jag har en ryggtavla som inte är klar en e det någott som du vil fortseta med eller, hälsa andy från lille crille

2010-03-01

Mathilda E Mathilda E

Riktigt nöjd

räven är VERKLIGEN en av sveriges skickligaste tatuerare - värt varenda öre!

2010-02-03

Rille

söndergrävd.

Hösten 2002 fick jag en mindre tatuering på bröstet gjord av en tatuerare på Andys Tattoo i Halmstad och Andy själv såg över arbetet ibland så jag antar det var en lärling. Han sa dock aldrig ifrån så man trodde det var ok. Nu många tatueringar senare så vet man dock bättre. Han grävde sönder mitt bröst och gav mig en hel omgång ärr. Jag går iaf aldrig dit mer.

Svar från Andys Tattoo Studio
2010-03-03

Hej rille, vet du vem det var 2002 som gjorde denna bild? Andy tog in några olika då jag var på semester. säger dessa namn något: jocke eller tomas något? Kom in får jag titta på det.
mvh räven

Hälsa och skönhet