Omdömen om Kullgrens Kök o. Bar
2011-02-17
tveksam gäst
Rörigt, trångt, för mycket folk, kasst att man ska behöva släpa runt sin dyra vinterjacka (lämnar absolut inte den i er obevakade garderob!). Bra att ni i alla fall flyttat dj-båset längre in i lokalen, då kanske man i alla fall slipper armbåga sig in till baren...
2009-10-09
Var och åt på denna mycket trevliga restaurang. Började med att jag skulle ha en liten förrätt men slutade med en 3 rätters med vin och hela kittet. SUVERÄNT måste besökas
2008-03-12
uddevalla
Proffsig personal och perfekt mat.Underbar inredning. Frächt.Bra kött! Besöker gärna flera gånger
2007-08-21
Nils
Kullgrens har alltid varit den bästa krogen i Uddevalla så länge jag minns - utom när det var andra ägare.... Bra mat, bra vin och en modern stil på personalen. Tillkommer gör miljön som är oslagbar. Jag brukar ta hit mina affärsvänner och de är alla både förvånade och imponerade att Uddevalla ha en så bra krog med en "helhet".
2007-07-05
stammis
helt sjukt bra ställe att sitta och ta några bärs med vänner.. underbar personal och bra DJ´s på helgen.. alltid roligt där!
2007-07-04
skoj66
En helst underbar restaurang i centrala Uddevalla, god mat, känner sig välkommen av alla och mycket god mat.
2007-06-13
NÖJD
Skulle snarare vilja säga att det var väldigt prisvärt för dessa smårätter samt att vi blev väldrigt mätta. trevlig och ödmjuk personal, måna om oss som gäst. DIT VILL JAG GÅ IGEN!!
2007-05-11
Nej tack!
Kvällen började utmärkt och restuarangen var mycket mysig och kändes lyxig. Men sen gick det åt skogen. Man fick betala mycket för väldigt små portioner. Servitrisen återkom mellan varje rätt och frågade om vi inte skulle ha lite vin, trots att vi varje gång tackade nej. Hon återkom 4 gånger under kvällen med vinfrågan... Dit vill jag inte gå igen.
Världsklass.Proffsig personal och perfekt mat