Omdömen om Le Pain Francais AB
2012-03-05
Sandy
Fantastiska matpajer smakfulla och mätande lyckat.
2012-02-17
A
Ljudvolymen är hemsk i er lokal tyvärr. Det hjälps inte att personalen är trevliga med denna jobbiga akustik som studsar runt. Sätt upp mer tunga textilier och försök bygg bort i den nedre delen med dessa pinnstolar och bord med mer bastanta möbler, det blir ett barnvagsfik med MYCKET gapande, klirrande med porslin och stolar som flyttar sig. Har varit där några ggr men har tröttnat på att ljuden är så höga. Inget lugnt ställe. Det är okej på "övervåningen" allra längst bort vid toaletterna, men är ändå för högt
2011-11-27
Erik
Jätte trevlig personal med service känsla.
2011-07-21
Anne
Trevligt att sitta här under sommaren med en god bakelse och gott kaffe.
2011-07-18
tjejen
ja vi har varit här o fikat ganska många gånger nu, men nu har vi tröttnat, varför är det alltid massor av disk på borden, det hade varit bättre om den anställde som dukar av börjar sitt arbete tidigare än kl 11 , ni vet att kunderna tycker inte om att få duka av och torka av bordet själva varje gång man skall besöka er. stökigt,bökigt och koppar som ofta inte är diskade ordentligt. Ni kan väl bättre eller??
2010-09-09
PAKA
Väldigt bra och trevligt cafe...synd bara att städning och avplockning av bord står högt på listan.
Har ätit frukost här några gånger runt 9.00 och det har varit samma sak varje gång. Mycket disk på borden och skitig lokal med snuskiga toaletter.
Skärp er!!!
2009-09-29
SJo
Lokalen känns fräsch men ändå ombonad och väl inredd. Priserna låga jämfört med andra caféer i city. Att de inte får 5 stjärnor av mig beror dock på hemsidan... den visar bara öppettider o dyl. för tre av ställena. Det finns FEM!! Ej heller kan man hitta öppettiderna via Eniro eller liknande. Måste man ringa till er...? Borde åtgärdas snarast eftersom jag vill gå dit ofta...
2009-09-28
Jokke
Mycket trevligt ställe men det finns inte mycket att välja på. Det skulle vara bra med fler pålägg till bröden och saftigare muffins (dom är för torra).
Fräsch toalett! :-)
2009-08-19
Hasse
Bra personal och trevligt ställe.
Rekommenderas starkt
2009-07-08
Kajsa
Vilken överraskning har bott i Uppsala flyttat ner för studier. Flyttat till Olskroken där vi gick in på detta fantastiska fik så vackert och vilken atmosfär.
Åt en getost smörgås var det godaste jag ätit.
Vi satt på deras uteservering det kändes som man var utomlands kan verkligen varmt rekommendera det ställe.
Mycket trevlig lokal och jätte goda sallader.