Kategori: Bageri-, konditorivaror Bagerier Caféer Konditorier Restauranger
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Le Pain Francais AB
2011-07-06
Daniella
Det är så trevligt att gå och besöka denna kedja, produkterna är i topp och humana priser dessutom har alla enheter egen stil hur kan man tröttna.
2011-06-29
Simon Peters
Har varit "stamkund" sedan straten av första caféet på Övre Husargatan i Gbg. Bakverken har krympt och priserna ökat, standarden minskat och det äkta "franska" har fött en flagnad glans. Att göra det till en kedja gör det till ett dussinställe.
2011-06-18
Doris
Jätte trevligt bemötande vasagatan och prisvärd frukost.
2011-06-17
Det skulle kunna förbättras med försäljning av större kakor och en personal som representerar Frankrike eller åtminstone kan franska. När jag kommer dit vill jag inte bara köpa franska produkter utan också få kontakt med franskar/ få möjlighet att snacka franska lite gran!
2011-06-12
Mats O
...helt omöjligt, tar aldeles förlång tid, dessutom kaxigt bemötande på Vasagatan i GBG
2011-05-25
Fantastiskt mysigt ställe och grymt god sallad-
2011-04-17
Sakeleet
Inget slår Super Sushi, du kan gatta dig mätt på en en riktig billig lunch 12 stor bitars meny. Ända uppförsbacken med stället är att det är trångt och litet.
2011-04-11
le pain francais vasagatan 26 Gbg måste vara det trevligaste fik jag varit på ny kund.
2011-02-10
Le pain francais alla caféer håller verkligen världsklass. Trevlig personal, underbara bakverk och mackor. Och brödet är så gott med den franska frasiga ytan!
2010-05-13
Hasse
Otrolig service känsla och bra kvalitet rakt igenom kan starkt rekommenderas.
Ny kund
2010-03-05
Socker
Minns att ni var dom enda som svarade på min prao-ansökan när jag gick i sjätteklass.
Tyvärr så blev jag sjuk och fick tacka nej till platsen men nu hade jag gjort vad som helst att få jobba för er.
Har dock aldrig varit inne i lokalen men gått förbi många gånger.
Kanske kommer förbi och köper en kopp kaffe imorgon.
2009-12-08
Siv
Jag och min man handla plommon bröd var det godaste vi ätit i bröd väg..
Siv
2009-12-01
Eva
Underbar bageri känsla och atmosfär i lokalerna, fantastiskt god paj och en kaffe som smaka utmärkt..
Kan varmt rekommenderas Eva lena Hansson
2009-11-15
Anna louise
personalen på le pain francaias engelbrektsgatan gav mig en underbar service, Hade med min son som inte kan äta mjölk produkter, men det var inga problem. Köks killen tog väl hand om mig. informerade min son vad han kunde erbjuda från köket och fixade en smörgås på bara någon minut. Trevligt med personal som bryr sig. /anna-louise och jonas
2009-11-12
Hans Johansson
Tack för er fina service och det goda brödet som ni bakar en trogen kund på Övre husargatan 26.
Hans
2009-09-24
Erika
Vill bara säga tack för att jag fick köpa en tårta till min dotter kl 06 på övre husargatan som var jätte god..
Tack för bra service och bra kvalitet.
Erika Hansson
2009-09-09
Var lite negativ till konceptet hade dock aldrig varit på Le pain francais innan.
Var på Övre husargatan och tog en fika, köpte bakverk ihop med kaffe som smakade perfekt.
Underbar atmosfär och värme i lokalen.
Grattis till ett bra koncept. Kan varmt rekommenderas.
Tommy
2009-08-15
Monika
Behövde akut en tårta enda stället som hade öppet kl 6 på måndag tack. Köpte en chokladtårta till min systers födelsedag den var jätte god.
Stort plus för Le Pain Francais kedjan...
2009-08-05
Katrin
Vill bara säga tack för den otroligt vackra och goda bröllopstårtan. Helt fantastisk.
2009-06-29
Harriet
Åt en fantastiskt god get ost paj och till det nybakat bröd fantastiskt gott.
2009-03-15
Gunilla H
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
Vilket underbart gäng som jobbar här med toppen service och fantastiska produkter.
2008-12-17
Annika
Latten var blaskig och kokhet. Å andra sidan går man kanske inte hit för kaffet, men baguetterna kan vara goda om de är färska. Personalen var snäll.
2008-11-18
göteborg1
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
Så sjukt gott, vet inte vart jag ska börja, Fräscht är ett passande ord, Fräscht, högklassigt, prisvärt, snyggt.. Otroligt skönt gäng unga killar och tjejer som jobbar där, för att inte tala om dom otroliga bakelserna. som bara gör en beroende. Otroligt lyckad kafe kedja. äter där minst 2 gånger i veckan.
2008-11-17
Martina
God baguetter och så är de mysigt också!
2008-09-09
Var och handla då jag kom på hade glömt att beställa återresa med färdtjänst. Personalen var jätte gulliga och hjälpte mig med allt tack för fin service.. Greta
2008-06-12
jane
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
Var och tog en fika med frun på västra hamngatan 19. Vi tog 2 olika bakelser var det godaste vi ätit. Vilken trevlig och glad personal Jane och Katarina.
2008-05-03
sara
Så många gånger som jag drömt om den moussebakelse med bla. vit choklad i som jag åt... Mums! En fröjd för båder öga och gom! Ger en äkta fransk känsla. Rek. Varmt!
2008-01-04
patrik
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
Dåligt läge men så mycket folk. jätte god kyckling macka..
2007-12-19
jerry
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
Grymt ställe tydligen nytt, men känns som det funnits hela tiden. Jätte god passions bakelse.
2007-10-27
Sven
Personalen här e så snälla och trevliga, hade glömt min plånbok hemma men de kände igen mig och fick handla på krita tack.
2007-10-27
Angela
Köpte ett stort campagne bröd var det godaste jag ätit.
2007-08-12
Max p
Underbar känsla när man ser in i bageriet och brödet ställs upp varmt i hyllorna på morgon kvisten.
2007-07-31
jossan
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
underbar känsla av äkthet i cafet.
2007-07-31
Hanna k
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
Var och fika på engelbrektsg 32, det var en känsla att sitta någonstans på kontinenten. Perfekt ställe om man vill uppleva något utöver det vanliga.
2007-06-30
Annika p
Köpte en brödlimpa till en middag. Har aldrig smakat så gott bröd..Hitt kommer jag nog fler gånger.
2007-06-29
Erika m
Beställde en passionstårta som var helt underbar.
2007-06-24
Erik j
Aldrig upplevt en sådan god passions tårta.
2007-05-20
LINDA.D
Detta café och bageri, har dom bästa smörgåsarna och bageri som finns. Dom är väldigt bara på det dom gör.
2007-05-11
Kerstin
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
Såå franskt! Såå gott! Såå mysigt! En liten bit av Frankrike mitt i Göteborg med fantastiskt goda bröd och bakverk. Det känns verkligen som man sitter på ett franskt café. Frukosten rekommenderas varmt!
2007-05-11
Kerstin
Såå franskt! Såå gott! Såå mysigt! En liten bit av Frankrike mitt i Göteborg med fantastiska bröd och bakverk. Det känns verkligen som man sitter på ett franskt café. Frukosten rekommenderas varmt.
2007-05-09
Tomas
Det finns bröd och bröd. Och så finns Le Pain Francais. Inte ett dussinbröd så långt smaklökarna når. Mättnad för öga och gom!
2007-04-08
Linn
Goda sallader, soppor och fräsht gott bröd. Kunde finnas fler veg.alternativ av mackor dock...
2007-03-17
Kicki
Riktigt bra produkter, ett bröd som inte som finns att köpa någon annanstans.
2006-11-04
erika
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
känsla av nytt och gammalt.. jätte god choklad bakverk.
2006-11-04
jonas
(Omdömet avser Le Pain Francais AB)
vackert mysigt med riktig fransk känsla..
2006-08-25
Arne p
Vilket boulangerie, med ett underbart koncept.
2006-08-25
eva
Färskt stenugns bakat bröd med fantastisk smak.
2006-08-24
jonas
vilket gott bröd, man får leta efter bättre.
2006-03-12
Tea
En äkta frank känsla infinner sig när man slå sig ner för en fika eller enklare lucnh på detta ställe.
Här finns allt du kan önska från "riktiga baugetter och jättestora bröd (pain de campagne) som förresten är underbara till festbuffén, till croissant och pain au chokolat!

God mat, goda bakverk, trevlig personal och mysig fin miljö! Det enda tråkiga är att det har blivit nästan lite för populärt och att det är fullt ibland. Men det är klart att man fortsätter att komma dit! Så länge de inte börjar höja priserna.