2008-02-05
Inna
Har provat många pizzerior i Örebro men parkens pizzor är svårslagna... Alltid trevlig personal med god service och mycket att välja på...
2007-08-13
missnöjd
Jag läste övriga omdömen på siten om restaurangen och hade god förhoppning när jag var där och åt. Tyvärr håller jag inte alls med. Pizzorna är inte alls särskilt goda här. Fläskfilén var helt smaklös och tråkig, löken var sladdrig och bränd, all oregano fanns bara på halva pizzan. I övrigt så smakade pizzan bara tråkigt och slabbigt. Sambon tog en hamburgare som hon inte heller kände sig särskilt nöjd med. Bästa pizzerian i stan är helt klart Pizzeria express och jämför man dem med detta så skulle jag hellre ta en smörgås än att käka här. Kanske var jag där på "fel tid" men en kriterie för en god restaurang är JÄMN kvalitet. Ni får tycka att jag är kritisk, men är inte det hela poängen med att ge omdömen till restauranger på eniro? REKOMMENDERAS EJ!
2007-03-31
Roy
Goda kebaber men personalen är nonchig och ibland t.o.m otrevliga. Annars ok - inte mer.
2006-12-03
tore
Väldigt god och spännande mat upplevelse, på matlådorna gott till et förmånligt pris
2006-09-15
johan
extremt goda pizzor
trevlig och mysig lokal
lagom med gäster kvällstid
2006-09-09
Helen
Jättegod mat fin salladsbuffè fin service trevlig och mysig lokal..Min Gubbe och jag återkommer alltid, på tisdagar
2006-09-07
Luncharen
OK pris , Bra mat , Bra priser.Enda nackdelen är lite oengarerad personal och att påfyllning av dryck kostar extra... vid buffé ..
2006-07-03
Anpetter
Mycket gott och välsmakande!
Deras kebab-pizza rekommederas!
2006-06-27
Örebroare
Prova deras skinkrullar, orginellt och bra innehåll, tex ägg!
2006-05-27
R.H
Lagar för fet mat utan den rätta touchen på smaken.
Nu har jag besökt parken 3 gånger på lunchen, första gången så var typ all mat köpt. Alltså bara värmt, som panbiff å pankakor. Andra gången tog ja en sallad med hopp om att den skulle iaf va bra. Men tycker man bara om skinka och isberg så är den nog jätte god...tredje gången fick ja nog. Det står inte vad det är för mat. Något som skulle föreställa raggmunk var bara tjocka sten hårda pankakor..gratängen var sten hård! nej usch aldrig mer dit!