Det är uppenbart att företag som har stora kommunala bostadsbolag som kunder, har glömt bort vad kvalitet innebär. De kommunala bolagen betalar i alla fall.
Att smälla upp färg mitt på en vägg kan väl alla, det som borde skilja fackmän från amatörer är finishen i detaljerna. Här visar Bruske prov på riktigt usel kvalitet.
De "missade" att måla ut i kanterna, vilket gör att gammal färg inte bara lyser igenom, den är fortfarande fullt synlig. För att få dem att komma och åtgärda det hela, krävdes relativt många hårda ord och hot! När de väl var på plats lyckades de "nästan". Nu orkar jag inte fortsätta med tjafset.
Hur som helst, Se till att komma överens om kvalitetsnivå, och koppla detta till betalning av faktura. annars kommer ni att få mycket onödigt administrativt efterarbete.
Klantar