Morgans Textil

Boklidsv. 18, 152 51 Södertälje

Omdömen om Morgans Textil

2011-10-15

Astrid

jag håller inte med föregående

Jag har alltid blivit väl bemött hos weda textil, dom har ett otroligt sortiment på sybehör och tyger, band och sånt som man har till sömnad. Jag besöker weda textil varje vecka, jag känner mig så glad varje gång jag varit där. När weda textil för ca 2år sedan brann ner förstod jag vad weda textil betyder för mig. Det var det bästa som hänt mig när dom öppnade igen. att en småföretagare ej vill ta emot kort för småbelopp är för mig självklart,dom får betala flera kronor för varje transaktion.

2010-10-05

Carro

Dåligt bemötande

Ingen av personalen sa hej när jag som kund klev in i butiken. Jag fick vända mig och säga hej högt och tydligt.
Gick runt i butiken en bra stund, passerade kassan ett flertal ggr men ingen av de 2 anställda visade något intresse av mig. De satt och disskuterade privatlivet, ganska högt. De kommer in en kund till som ingen hälsar på heller. Jag tar fram de tyg jag vill ha, frågar om någon har lust och tid att hjälpa. Får inget dirket svar en vänder sig om och tar mitt tyg. Ber om att få 60 cm, hon klipper till och jag lägger fram mitt visa kort. Då säger hon, vi tar inga köp under 100 kr på kort. Jag svarar att under 50 kr kan jag acceptera men mitt köp skulle gå på 75 kr och jag fick inte handla på kort. Då förlorade de en kund, då jag vände på klacken omgående.
Dåligt bemötande, inget intresse för service, de kunde erbjudit mig att köpa tråd så hade jag gjort det. Dit går jag inte igen!

Fler företag i Södertälje