Omdömen om Becami Transporter
2008-11-03
Loppan
5 stjärnor
Becami transporter har funnits i 10 år och är ett pålitlig företag, de vet vad de gör! Ägaren har nu startat en ny sajt som heter swedfair.com, där de säljer utställningsmontrar för mäss- och reklammiljöer, detta finns inte hos någon annan. En kanon sida!
Upptäckte en dag att jag glömt bort att posta ett viktigt paket till en kund. Nu var det för sent med vanliga postgången. Halvt panikslagen sökta jag olika scenarion om hur jag kunde lösa problemt, jag hade inga möjligheter själv att få fram paketet i tid. Jag ringde några transportföretag och hittade till slut Becami transporter, ett mindre företag söder om Sthlm. det visade sig vara en fullträff. Det är ett företag med mycket trevligt bemötande, snabba beslutsvägar, snabba säkra leveranser och mycket prisvärda. Dessutom var budet mycket trevlig, lugn och garanterade att hon skulle hinna i tid. Till min förvåning ringde hon för att meddela att leveranser var genomförd, och det i god tid. Jag rekommenderar högt detta företag och kommer fortsättningsvis ha dom som min samarbetspartner gällanda alla typer av transport.