Bilcenter i Norrköping AB

Omdömen om Bilcenter i Norrköping AB

2012-01-18

Svar till Bilcenter

Hej

Ni bevisar hur dåligt kundbemötande ni har genom att efter snart 2 år efter mitt besök (samt inlägg på Rejta) besvara min kritik genom att påstå att ni inte känner till mig, minnet kan ju vackla på 2 år men jag finns ju i ert datasystem om ni nu inte bytt det eller ´tappat bort kunduppgifter...
Det var ingen som informerade mig om att ni inte höll på med Suzuki mera när jag var inne, stora skyltar på väggarna om Suzuki samt en massa tillbehör till salu vid kundmottagningen och ni tog gladeligen emot ärendet!
Att snart 2 år efter att jag skrivit fakta kalla det smutskastning och inte kännas vid mig som kund är så oproffessionellt så det är helt otroligt!
Jag hade glömt eländet men fick ett mail att ni nu besvarat kritiken på Rejta, tänk igenom Ert kundbemötande och fundera lite innan sätter dig bakom tangentbordet och svammlar!

2010-03-22

Suzuki service

Jag har en Suzuki Grand Vitara av årsmodell 2006 som jag fick problem med. Motorn tvärdör och en lampa som indikerar fel på insprutningssystemet tänds på instrumentbrädan. Bilcenter kopplar upp sig med dator på bilen och hittar 2 felkoder, en på bränsletrycksregulatorn och en på styrboxen. Dom vill byta bränsletryckregulator och styrbox, då berättar jag att jag fortfarande har 1 månads garanti på bilen och då blir det diskussioner. Det slutar med att då är det inget fel på bilen, ut å kör och se om felet upprepas, vaddå bilen stannade ju 2 gånger igår? Dessutom så erkänner dom att det inte går att nollställa felkoden på styrboxen så den ligger fortfarande på, men så kan det vara med elektronik, inget att bry sig om enligt dom... Slött och taskigt bemötande och snudd på bedrägeri, hade jag betalat som en vanlig kund hade dom bytt styrbox och bränsletrycksregulator men när det visade sig vara garantiärende så behövde det inte mera bytas en enda pryttel...

Svar från Bilcenter i Norrköping AB
2012-01-17

Vi har inte en anning om vem du är.Varför åkte du inte till en auktoriserad Suzuki verkstad och fick detta ågärdat där.Istället för att smutskasta oss.Vi slutatde med Suzuki-08:a.Som vi säkert upplyste dig om.Och kunde därför inte åtgärda garanti fel.Mvh Bilservicecenter AB

2010-03-22

Suzuki

Min Suzuki Grand Vitara av årsmodell 2006 stannade 2 gånger med en lampa på panelen som indikerade insprutningsfel. Efter felsök hos Bilcenter så var det bränsletrycksregulator och styrbox som orsakat felkoderna och behövde bytas enligt dom. Sedan när det visade sig att det var 1 månads garanti kvar på bilen så var det plötsligt inga fel på bilen mera, bara ut och kör och se om felet kommer igen sa dom. Men bilen har stannat flera gånger sa jag, kan vara så med elekronik enligt dom... Summa summarum, om jag skulle betala så skulle det ha bytts bränsletrycksregulator och styrbox, men när jag efter felsökningen berättade om garantin så var det inga fel på bilen mera trots att dom erkänner att det ligger en felkod på styrboxen som dom inte kan nollställa!!! På gränsen till bedrägeri säger jag, ska se om jag kan anmäla till konsumentombudsmannen!

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer