Omdömen om Foto-7:an AB
2010-05-07
Peter
Var där i dag och fick ett otroligt snorkigt och illa bemötande. Inte proffsigt alls!
Dyra priser och en service som är under all kritik!
Ska du köpa kamera besök en annan affär!
Vill du framkalla bilder, använd internet!
Gör allt du kan för att slippa denna butik så slipper du att bli illa bemött!
2008-11-26
Ludvig
Jag ville köpa en Nikon systemkamera. Så jag gick till Foto7an och istället för att pracka på mig en massa dyra systemkameror, rekomenderade de en av deras kunder som skulle sälja sin Nikon D 50. Mycket bra. Jag är helt nöjd med Foto7an.Trevlig personal, bra service.
2008-11-04
Jenny
Jag ringde för att fråga om strålkastare då vi på jobbet fotar produkter till annonser. Killen som svarade tog sig tid att berätta för mig vad vi gjorde fel och hur man skulle rätta till det, vetandes att han inte skulle tjäna en krona på mig vid det tillfället. DET tycker jag var mycket serviceinriktat.
2008-05-11
Petter
Gjorde förstoringar på kort. De blev fel beskurna och det fanns inte något utrymme till diskussin, skyll dig själv var svaret.
2008-03-11
besviken
Inlämning av digital kamera och tog 7 veckor innan jag fick den tillbaka. ringde knappt och talade om hur läget var. det skulle ta 2-3 veckor. Mycket dåligt. sen om allt beror på själva fotoaffären eller leveransen då kameran var i stockholm. men misstänker en kombination. jag talade om att jag skulle flytta så det underlättade om jag kunde få den så snabbt som möjligt. inte ens efter 4 veckor när jag var på besök fick jag den lågt som sagt.
Kunniga säljare som inte försöker pracka på en en massa annat som man inte har frågat efter. Tittade för ett tag sedan efter en blixt men eftersom både säljaren och jag var osäker om den skulle fungera bra med min kamera fick jag helt enkelt låna med mig den hem över en helg. Sånt händer inte i andra affärer.