Guldsmed Rolf Isaksson AB

018 - 15 05 90, Svartbäcksg. 7-11, 753 20 Uppsala

Kategori: Guld, juveler - Detaljister

Omdömen om Guldsmed Rolf Isaksson AB

2011-02-26

Finaste förlovnings- och vigselringarna!

Vi är väldigt nöjda med allt som vi betällt och köpt hos Rolf.

2010-04-16

Hanna

Bästa juveleraren i Uppsala!!!!

otroligt serviceinriktad. God smak - och mycket duktig i sitt hantverk!
Mycket nöjd med allt han gjort - allt från vigselring, "föda barn ring" och reparationer.

2010-01-27

Ringlöst finger

Besviken!

Vi kom överens om en ring som Rolf skulle göra. Min man hämtade ringarna dagen innan bröllopet och när han visade mig dem senare på kvällen så höll jag på att börja gråta. Den såg inte alls ut så som vi hade kommit överens om. Jag gick tillbaka med den efter bröllopet och Rolf beklagade att vi missat varandra i kommunikationen och han inte kunde göra mer är så. Jag gick tillbaks ytterligare gånger för att diskutera vad man kan göra med ringen och om han skulle göra om den och jag skulle få den så som jag ville ha den från början så skulle jag få betala ytterligare 8000 kr utöver de 20000 kr som redan betalats för något som jag anser inte ha beställt men tyvärr hämtat ut.
Jag får väl skylla mig själv som inte hämtade ut ringarna själv för då hade jag aldrig tagit emot den. Nu är det som det är och jag är en besviken brud med en ring som jag inte bär. Jag får väl helt enkelt köpa en ny ring någon annanstans när ekonomin tillåter...

R1000869;Guld, juveler - Detaljister